PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Ewentualnie kurtkę, w której chodził w drugiej serii (jechał w niej z wujkiem Ali i nią do Niemiec) i przy końcu trzeciej.:):):)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Aleś Ty jest dowciapny ;) Akurat uważam pomysł zlicytowania kurtki Granda na rzecz WOŚP za bardzo udany. Dobry pomysł i świetna intencja.

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Ten pomysł też mi się podoba, aczkolwiek ja chciałbym jakiś gadżet naszego pana, który nie lubi pytań nie trzymających poziomu.:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

To kup sobie poziomicę i nie przestań marudzić ;)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Nie przestawać?:)

ocenił(a) serial na 7
jonaszmiauczynski

Widzę po twojej fotce głównej, Michaelu, że Twój Grand mężnieje. Ciekaw jestem, co by było, jakby Granda wrzucić w rzeczywistość mojego zdjęcia, czyli rzeczywistość Adasia M... Grand leżący w łóżeczku, rozpaczający nad rozsypanymi płatkami i nie zabitymi "gnidami":) Oryginalne zestawienie...

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Tzn. przestań marudzić :)

Nie mam aż tak bujnej wyobraźni ;) Poza tym nie jestem zwolennikiem przesadnego eklektyzmu... Serial sensacyjny o problemach współczesnej Polski, a smaczki Koterskiego? To co jednych by odpychało, dla drugich byłoby majstersztykiem polskiej kinomatografii. Ale kto obejrzałby do końca takie dzieło? ;) Trudno powiedzieć.

"Rano sobie radia słucham, jak stoją te ch... w tych j... autach"

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A nie starczy ci piersiówka Sznajdera?(ta którą rzucił z mostu w serii:D)