PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12348
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Jak myślicie? Czy Michał Matejewski pozyska do współpracy Granda? W ostatnim wywiadzie M.Dejczer sugeruje, że Grand może tym razem stanąć po jasnej stronie mocy... A fabuła Oficerów nawet sugeruje ten obrót wydarzeń. Tylko czy wtedy Trzeci Oficer nie straciłby na atrakcyjności?
Trudno mi sobie wyobrazić ostatnią serię trylogii bez konfrontacji Kruszona i Granda. W końcu ich więzienne rozmowy to akurat największy atut Oficerów, coś co moim zdaniem uratowało drugą serię przed totalną klapą.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Jeżeli tak zrobią to spieprzą do końca fabułę. Grand po jasnej stronie mocy??? Tylko nie to. Grand to CZARNY CHARAKTER, a nie dobry koleś. Niech się nie nawraca, bo serial tylko z tego powodu straci wiele.

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Racja. Ale mogą też nieco skomplikować fabułę i uniezależnić konflikt z Kruszonem od współpracy z Matejewskim (oczywiście tylko w wypadku powrotu kruchego do CBŚu). I na to bym liczył, bo nie bardzo wyobrażam sobie Granda w roli importowanego terrorysty Al Kaidy :) a Matejewski po coś do tej Francji pojechał...

ocenił(a) serial na 5
Michael_1610

Niestety, ale wydaje mi się, że Matejewski zwerbuję Granda.
Skąd to wiem? a wiem to z tygodnika z programem "Telemax" i tam pisało, iż Grand i Kruszon to AGENCI CBŚ!!!
Mi też się niepodoba taki rozwój wypadków, ale pożyjemy zobaczymy.
Pozdrawiam wszystich fanów "Oficera"

ocenił(a) serial na 10
Wiencor

Chociaż z drugiej strony przydałby się wreszcie jakiś następca Franza Maurera...

"No i wszedłem na komin elektrociepłowni i strzeliłem mu w łeb. Co tu jeszcze wyjaśniać?!"

:)))

PS. Kto wie... Może taki jest zamysł Dejczera :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Chyba jednak zwerbuje:

http://fabrykaobrazu.pl/#/aktualnosci/trzeci_oficer_w_nicei/