PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Kolejny temat z cyklu ''naj'' tym razem jednak o serii trzeciej.
Jak w temacie którą scenę z ''trójki'' wzruszyła was choćby trochę, ja wymienię trzy takie:
-Scena w której Janek(starczy pseudonimów:D) zgadza się pomóc Tomkowi chociaż w końcu sam ma wiele do stracenia.
-Scena w szpitalu gdzie Tomek pobiera odciski, te słowa które tak wiele znaczą śliczne:D
-Scena w łazience z 7 odcinka, ta w której Aldona płacze.
A wam które się najbardziej podobały w tej kategorii.
Piszcie tylko o tych z trójki.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Może nie wzruszająca, ale ta w której Kruszon otwiera trumne. Albo jak Agatke mają kąpać Kruchy z Aldoną i znajdują napis MAG na jej plecach. Ten ich strach.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Te sceny wywoływały jakieś emocje, ale akurat jak dla mnie takowych tu nie było.

ocenił(a) serial na 10

A były w trójce jakieś sceny które wywoływały u ciebie emocje Hilary?, jeśli tak napisz które....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Źle się wyraziłem. Pisałem poprzedni post w pośpiechu, prowadząc w międzyczasie rozmowę na gg i pisząc maila. Miałem na myśli, że nie odnalazłem żadnych wzruszających scen, których w pierwszej serii było sporo;] Emocje wywoływały przede m. in. sceny takie jak:

- pościg za porywaczami Agatki
- ostatnia scena z Matejewskim
- akcja z Grandem w Pałacu Kultury, moment przed wjazdem policji

ocenił(a) serial na 10

No może przesadziłem z tą ckliwością w końcu to nie forum ''M jak miłość'' czy ''Barw sześcianie'':D
Ale i tak sceny których serialach jest mnóstwo w nawet w ''Trzecim'' wypadają lepiej:D

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Najbardziej wzruszająca jest ostatnia scena z Sentem. Koniec i kropka.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Wzruszająca?, a to dobre:D.
Myślałem żeby dorzucić tu przedostatnią scenę z odcinka trzynastego ale uznałem że ta scena jest zbyt banalna...
No i pokazuje że to już nie to:D.

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Wzruszająca, bo mi jest szkoda tego szpicla. Mimo, że narobił bigosu w CBŚ-u. Coś w jego przeszłości musiało się stać, a my możemy się tylko domyślać. Szkoda Senta:(