PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12348
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Dlaczego?

-Najbardziej nieprzewidywalna
-Bo nie kończy się tak, jak myśleliście
-Bo jest pełna aluzji literackich i filmowych
-Bo nie jest zidealizowana
-Bo dobro nie jest takie białe, a zło nie takie czarne

ocenił(a) serial na 7
jonaszmiauczynski

Moim zdaniem cała seria zdominowana przez Asa Układów - Matejewskiego. szacunek Kozłowskiemu za tę rolę (szczególnie w trzeciej transzy)

jonaszmiauczynski

chyba tak aczkolwiek kuleje narracja serialu. Przeciętny widz szybko się gubi w takim kotle postaci, spisków i układów.

Rockman92

Dobry serial, wszystkie trzy części, ale ta wielka przemiana Granda mocno naciągana...Jak dla mnie mało prawdopodobne, aby psychopata nagle się zmienił o 180 stopni.

ocenił(a) serial na 10
anjali_

Jedne z niewielu polskich serial do których wciąż lubię wrócić....

ocenił(a) serial na 6
WOLVERINE55

Ogolnie cala trylogia trzymala wysoki poziom. Jednak moj ranking to:

1.Ofcier
2.Trzeci Oficer
3.Oficerowie

ocenił(a) serial na 10
swirus5

Mój jest identyczny:D.

ocenił(a) serial na 7
anjali_

Grand to nie psychopata tylko cyniczny zabójca wykonujący z zimną krwią swój "zawód". A że okoliczności ułożyły się tak a nie inaczej, to skorzystał z szansy. Ale fakt że naciągane.

ocenił(a) serial na 8
jagaciarz

a jak myślicie jest szansa na kolejną część???

pewnie nie bo Szyc z fajnego chłopaka zaczął się bawić w gwaizdora co to nie on....

ocenił(a) serial na 8
jagaciarz

Cały ten serial jest powynaciągany, czasem to za bardzo widać. Ogólnie i tak się jest z czego cieszyć bo takich seriali jest u nas jak na lekarstwo.

jonaszmiauczynski

Jestem na trzecim odcinku i powiem tak - to jedne z największych gównien serialowych. Serial ma bardzo ciekawą fabułę, ale te holiłudzkie fantazje czasem irytują. Scena jak wyrzuca pieska z samochodu (zabawkę) jest tak gówniana, że aż mdli. Deptanie po śladach przy autokarze to tragedia. Fachowość bohaterów jest wielkosci Robocopa. Żenada. ALe zacząłem, to do końca obejrzę - fabuła jest chyba tego warta...