PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

A może tak pobawimy się dla zabawy w typowanie zakończenia serii trzeciej.
Cieżko wytypować je w całości dlatego spróbujmy zgadnąć co stanie się z kruchym.
Zostanie w CBŚ?,odejdzie z policji, zginie?, a może coś jeszcze innego.
Nagrodą dla tego kto będzie najbliżej będzie uznanie(przynajmniej z mojej strony)

WOLVERINE55

poczekajmy jeszcze parę odcinków..
ja obstawiam, że Kruchy przeżyje, no i będzie coś tam pewnie współpracował z Grandem('zasługa' Matejewskiego)

swoją drogą chciałbym czegoś więcej się dowiedzieć co tam się dzieje z Pieczurem,Kalińskim,Toporem,Kanibalem itd no i gdzie się podziewa brat Kruszona?;p

ale z tego co widziałem to motyw GTW powrócii^^

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Mnie by zaskoczyło, ale nie zasmuciło zakończenie, w którym Grand zabija Kruszona. Zazwyczaj w filmach/serialach postać pozytywna zwycięża. Mam nadzieję, że GTW wróci i spójnie połączy się z tą bombą. Nie może zabraknąć też Topora i Kanibala, ale znając życie pewnie nie będzie w serialu ich konfrontacji z Grandem, a szkoda.

Panów K. Globisza i R. Gonery chyba wcale nie ma w obsadzie 'Trzeciego'. Ich rola skończyła się w 2 serii. A szkoda...

użytkownik usunięty
M_a_r_q

Wielka szkoda. Może w którymś odcinku się pojawią, ale wątpie. Dają nowe postacie, nowy naciągany wątek, wszystko nowe i... niepotrzebne. Gdyby nie mogli Granda uczynić głównym bohaterem, a przynajmniej jednym z głównych(jak to było w poprzednich seriach).

M_a_r_q

ale na Ich temat scenarzyści powinni coś powiedzieć;p
z pewnością przyjdzie na to czas przy okazji gdy dowiem się w jaki sposób Grand przeżył swoją 'egzekucję'

ocenił(a) serial na 10
Dunaj_2

A ja mam przeczucie że zabiją Aldone w końcu Kruszon musi ''zapłacić'' za swoje błędy....