PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Nie wiem po co robią trójkę. Oficerowie to na razie kompletna klapa. Może Trzeci Oficer to bardziej szczegółowe losy Kruszona, bo w Oficerach pojawia się sporadycznie. Jeżeli zginie Grand to dalsza seria nie będą miałaby sensu. No bo chyba znów nie dadzą tej rozbeczanej pani psycholog na główną rolę.

Brudny_Harry

a mi sie wydaje ze Kruszon zginie i w trzeciej czesci oficera pojawi sie kolejny no i Grand chyba przezyje. A moze bedzie na odwrót, nie wiem zobaczy sie za rok ;)

Brudny_Harry

Yomczyk powiedział że "TRZECI OFICER" ma opierać się na pojedynku GRAND-KRUSZON!! TRZYMAMY ZA SŁOWO! OFICEROWIE TO WIELKA POMYŁKA, WŁAŚNIE ZE WZGLĘDU NA BRAK KRUSZONA I GRANDA W DŁUŻSZYCH ROLACH,A TO ONI TRZYMALI POZIOM "OFICERA"!! MIEJMY NADZIEJE ŻE TZRECI OFICER RZECZYWIŚCIE BĘDZIE POŚWIĘCONY KRUSZONOWI I GRANDOWI!!!!

jacekwielgosz

oni zamiast myśleć o TRÓJCE powinni dopracować dwójkę, jek na razie to marnie idzie, jeśli poziom Oficerow w końcówce się nie podniesie to Trzeciego oficera może nie mieć kto oglądać.
ja ciągle żyje nadzieją na poprawę- ale...

Brudny_Harry

Skad wogole macie takie wiadomosci co?? pewnie z faktu albo se co??

ocenił(a) serial na 6
Brudny_Harry

Jak czytasz Fakt, to twoja sprawa. Wiem to z KonferencjiPrasowej przed premierą Oficerów. Wejdź sobie na www.oficerowie.itvp.pl i obejrzyj to usłyszysz.

Brudny_Harry

Faktu nie czytam, ale ta wiadomość pasowała mi do tej "gazety"

ocenił(a) serial na 4
rafi_4

A co sie stanie z najbardziej "kolorystyczną" postacią tego serialu czyli Kanibalem?!!!

Brudny_Harry

pizdzicie... film Oficerowie jest zajebi.... pokazuje jak dziala system, wszystko sie wyjasnia, dlaczego w 1 seri dzialo sie tak a nie inaczej... a Wy byscie tylko chcieli ogladac Granda i Kruszona w kazdym odcinku jak strzelaja do siebie (totalna beznadzieja)... zawsze mozecie sie przezucic na seriale typu "JESTES MOIM ZYCIEM"

dudus1985

jak narazie w 3 oficerze pojawią się Grand, Aldona, Ala i Perła... reszta prawdopodobnie juz niestety :(

ocenił(a) serial na 6
fan_Brada_Pitta

Skąd wiesz że tylko te postacie?????? No świetnie, jak nie będzie Kruszona, a główną rolę znowu dadzą Cynke to serial do końca się skompromituje.

ocenił(a) serial na 4
Brudny_Harry

Musi być Kruszon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

michaleczek7

Jak nie będzie Kruchego?? Ja czytałem gdzieś na forum filmweb, że właśnie 3 sezon będzie im głównie poświęcony to znaczy Kruchemu i Grandowi

rafi_4

Przestańcie pieprzyć. Kruchy i Grand mają być Tomczyk właśnie w TVP2 powiedział. Trzeci oficer ma zacząć się od słów Kruchego "on żyje"

Brudny_Harry

Nie wiem o co wam chodzi. Oficerowie są świetni. Nowe postacie takie jak Pazura lub Gonera zagrali bardzo dobrze. Oczywiście Małaszyński to podstawa do sukcesu tego serialu. Brak Kruszona i ta Cynke to rzeczywiście minusy, ale po co krytykować cały serial. Wprowadzenie wielkich gwiazd było czystą komercją, ale to zawsze pomaga serialowi. Jan Englert, Wojciech Pszoniak czy Peter Lucas to wielki plus dla serialu. Czego chcieć więcej: najlepsi aktorzy, zwroty akcji, ciekawa historia, powiązania bohaterów i tajemniczy bohaterowie. Ja uwielbiam ten serial; i pierwszą i drugą cześć. Co do trzeciej części Grand napewno żyje i namiesza. Jestem ciekaw czy pojawi się Gonara żeby się zemścić do końca na Grandzie. Cielecka też powinna być. Licze, że nie zrobią wielkiej klapy.

Lestat_2

Ja po obejrzeniu dodatkowego odcinka nie mogę się doczekać 3 sezonu. Najbardziej spodobało mi się 3 zakończenie to z Perłą. Sądzę, że wątek z bratem bliźniakiem Granda to świetny pomysł. Pierwsze zakończenie mówi nam, że Grand żyje i tyle. Drugie że Grand ma bliźniaka ale Aldona go zabija.

rafi_4

Oby tylko na tej kwestii Kruszon nie skończył swej roli w serialu :/ Ja mam nadzieję, że to będzie powrót do pierwszej serii.Chyba widzą, że druga jest średnia i od czego to zależy też widzą.

ocenił(a) serial na 4
Panna_a

Trójka jest potrzebna... Choćby dlatego, żeby zobaczyć jak potoczą się dalsze losy Granda i Kruchego... Poza tym w przypadku interesującego scenariusza można by było stworzyć naprawdę genialny serial... Jeszcze lepszy od ,,Oficera" czy ,,Oficerów"...

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Ja również nie widzę sensu kontynuacji tego serialu. Oficerowie byli zaledwie namiastką tego co mogliśmy zobaczyc w "Oficerze". Nie ten klimat, nie te postacie (duet Cynke-Pazura to jak dla m nie kompletna klapa), scenariusz też był nieco naciagany. Niepotrzebnie też starali sie ten serial na siłę okleic gwiazdorską obsadą.

Jezeli trzecia seria dojdzie do skutku to z pewnością nie zobaczymy w niej Andrzeja Chyry (nadkomisarz Ryś) oraz Pawła Małaszyńskiego (Grand) którzy byli bardzo charakterystycznymi postaciami dla pierwszej serii. No chyba że jakoś cudownie zmartwychwstaną :) Wobec tego zcenarzyści powinni poprowadzic akcję tak żeby to Alona i Kruszon byli na nowo głównymi bohaterami tego serialu (może powinni sie pobrac?). Takim postaciom jak pani psycholog serdecznie dziekujemy. Sznajder ostatecznie może zostac ale w głównej roli go jakoś nie widzę przy całym szacunku dla jego aktorskiego warsztatu.

mimo wszystko czekam z niecierpliwościa na kolejna kontynuacje najlepszego serialu kryminalnego jaki powstał w tym kraju od lat. mam nadzieję że "Trzeci Oficer" bedzie lepszy od "Oficerów" i chociaz odrobinę bexzie przypominał starego dobrego "Oficera".

lukasz_8910

nie pokazano zwłok Granda więc nie ma pewności, że on zginął poza tym jeżeli oglądałeś odcinek specjalny to w każdym był grand.

ocenił(a) serial na 8
Brudny_Harry

oficer ruleez
a takpozatym to moze sie udac ale błagam bez Pazury , kto wymyslil ze to wlasnie on pajac w 13 posterunku ma zagrac osobe ktora w oficerach mamy brac na powaznie ???

nic juz nie bedzie takie jak Oficer, ale niech nic juz nie bedzie takie jak Oficerowie

chryslerka

Pazura zagrał bardzo dobrze i mam nadzieje, że będzie w 3 części. To jest właśnie ta głupota polaków. Zagrał głupka i to znaczy że nie ma szans na poważne role. A Jim Carrey to co. Też robił z siebie debila, a potem Truman Show, a ludzie nadal uważają, że tylko kretyna grać potrafii. To jest żałosne.

ocenił(a) serial na 4
Lestat_2

Pazura jest ok... PS. Scenarzysta powinien trochę pogłówkować i wymyśleć rewelacyjny scenariusz... Taki który rozwiałby wszelkie zagadki i zakończył we wspaniałym stylu serie oficera... Macie jakieś koncepcje jakie sceny zawarlibyście w ,,Oficerach"?

michaleczek7

mam nadzieje ze w 1 odcinku Trzeciego Oficera Grand rozjedzie Ale ciężarówką :P

ocenił(a) serial na 6
fan_Brada_Pitta

Oby, oby ją rozjechał. Chociaż chciałbym żeby przygotował dla niej coś specjalnego. Wymyślne tortury, albo coś.

Brudny_Harry

Powinien zabawić się z nią w Piłę :P Jigsaw może mu podpowiedzieć jakieś ciekawe tortury :P

Lestat_2

ja bym wolała by Grand zamknął Szymczyszyn w komórce i nie wypuszczał przez wszystkie odcinki, ona by tam siedziała i płakała a dopiero na końcu serii okazałoby się że umarła z odwodnienia

ocenił(a) serial na 4
Kami122

Hehe... Jeżeli ludzie którzy oglądali ,,Oficera" i ,,Oficerów" mówią, że nie lubią oglądać głównej postaci, to scenarzysta na pewno powinien coś z tym zrobić...

ocenił(a) serial na 6
michaleczek7

Można by jej zafundować "ścieżkę zdrowia" Topora i Kaniblala Company, albo lepiej by było by zajął się nią Hannibal Lecter. Marzenia...

ocenił(a) serial na 6
Brudny_Harry

Szkoda, że Monda nie będzie bo był jednym z jasnych punktów w "Oficerach".

ocenił(a) serial na 4
Brudny_Harry

Też mi szkoda, że go nie będzie... A tak poza tym to na miejscu scenarzysty
w ,,Trzecim Oficerze" wprowadziłbym parę nowych ciekawych rzeczy, nie wiem może jakiś motyw z ,,grupą trzymającą władzę"... Powiedzmy, że Pieczur jest tylko pośrednikiem i że nad nim jest prawdziwy szef, który pociąga za sznurki... Alicję w sumie można by było uśmiercić nawet w pierwszym odcinku( ja bym ją uśmiercił koło 3), z Grandem zrobiłbym tak, że na początku ( może nawet w pierwszym odcinku) pokazałbym go jak leży w fatalnym stanie w jakimś specjalnym szpitalu, w drugim odcinku pokazałbym go już jak się budzi w szpitalu i rozmawia z tym głównym szefem: dajmy na to rozmowa coś w stylu: Obserwowałem cię, zostajesz przyjęty do naszego wydziału, następnie okazało by się że to Kanibal uratował Granda, a nasz żołnierz w ramach podziękowania zabiłby Kanibala,mimo że ten go uratował( Grand pokazałby tutaj swoją bezwzględność i siłę)... Nie wiem, może jakiś motyw z nowymi kolegami Granda- powiedzmy że główny szef przedstawia Grandowi jego 3 nowych kompanów- dwóch facetów( mogą być nawet legioniści) i tak dla uatrakcyjnienia jakąś twardą laskę, w której Grand potem by się zakochał( z wzajemnośćią)... No i proszę, już jest wątek miłosny... Heh... Ale to tylko moje takie przypuszczenia co może być w trzeciej części... Wiem jedno: chciałbym żeby ,,Trzeci oficer" był świetnym serialem...

ocenił(a) serial na 10
Lestat_2

Ale ja nie mam nic do Pazury jako aktora. Przeciwnie bardzo go lubię i cenie. Natomiast postac jaką stworzył w "Oficerach" kompletnie nie przypadła mi do gustu i tyle. Przeciez nawet najwybitniejszym aktorom przytrafiają się czasem kiepskie role.