PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Nie sądzicie, że pomysł komentowania odcinków na podstawie samych streszczeń jest mocno chybiony???

Mam taką propozycję, żeby nie wklejać dwóch ostatnich streszczeń. Co Wy na to?? Tym bardziej, że fabuła mocno nam się zagęściła i sądzę, że ZDECYDOWANIE lepiej będzie nam się oglądało serial bez tych spojlerów.

Czekam na Wasze opinie.

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Ewentualnie proponuje nie czytać tych tematów, wyjdzie na to samo a ci którzy nie mogą wytrzymać niech zajrzą.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

No właśnie o to chodzi - żeby nie rozpoczynać w ogóle dyskusji na ten temat przed emisją na tvp lub itvp...

Bo w końcu liczy się efekt końcowy, a nie kilka słów skleconych przez "Krzysia i Rysia" :)

użytkownik usunięty
Michael_1610

I co to da, że nie będzie tematów ze streszczeniami? Nic. Wiesz dlaczego? Dlatego, że prawie wszyscy wejdą sobie na filmpolski.pl i tam przeczytają streszczenie, które pojawia się we wtorki. Tylko zastój na forum by się zrobił.

ocenił(a) serial na 10

Możemy równie dobrze komentować odcinki już wyemitowane w tvp/itvp...

Michael_1610

Zgadzam się z tobą Michael. Bez sensu jest komentować streszczenia. Lepiej poczekać na emisje. A na razie komentować poprzednie odcinki.

ocenił(a) serial na 10
mikelwm

Czy Wy nie rozumiecie, że odbieracie sobie część przyjemności z oglądania "Trzeciego" poprzez czytanie takich streszczeń?? Jeśli nie, to spróbujcie obejrzeć 2 ostatnie odcinki bez spojlerów. Gwarantuję, że będzie to zdecydowanie przyjemniejsze doświadczenie. Ta transza oparta jest na nieprzewidywalnej i zasakakującej fabule, a poprzez odkrywanie jej przed emisją, niwelujemy ten efekt. Przecież to jest bez sensu... :/

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Ja przyznaje że nie mogę się powstrzymać:D.
Ale odcinek 9 na ten przykład mnie zaskoczył w żadnych streszczeniach(poza telegazetą w środę) nie czytałem o wyprowadzce Aldonki....