http://film.interia.pl/telewizja/seriale/news/pawel-malaszynski-brutalem,1169975 ,3723
Zastanawia mnie tylko, czy autorzy newsa się czasem nie pomylili,bo tego rodzaju scena był w "Oficerach".
Pomylili się na 100%. Pamiętam jak Cynke o tym mówiła w wideoczacie po Oficerach... Swoją drogą scena wypadła świetnie :)
A i jeszcze jedno. To nie jest mina Granda (na zdj w interii) - za dużo w tych oczach strachu :P
Nawet w zdjęciach na stronie Trzeciego oficera jest podobne zdjęcie. czyżby pomyłka? To Grand:)
Ten wybielony i wystraszony chłopiec z irokezem nie może być Grandem ;) Oj mam nadzieję, że Małaszyński nas mile zaskoczy, ale na razie nie wygląda to najlepiej...
Skoro walczył z Szymczyszyn to może jednak nie przyłączy się do tej "Jasnej" strony. Zauważcie, że Rita pracuje dla Matejewskiego, zakładając, że jest on tym "dobrym", przeszła na dobrą stronę. "Grand może przystanie do tej drugiej strony barykady, z powodu zemsty. Jeszcze jedno. Skoro Matejewski nie pracuje już dla Pieczura, to dla kogo??? Na czyje zlecenie wsadził do paki "Asa Atutowego"???
Matejewski jest szefem wywiadu... chyba w Dwójce na ich zlecenie pracował. Według mnie to są ci tajemniczy "Oni" wymienieni przez Pieczura
a mi się wydaje,, że Matejewski wpakował do paki 'asa atutoweg' ponieważ po prost działał z prawem i aresztował Go za popełnione przestępstwa