PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

No właśnie który z tych bohaterów jest waszym zdaniem fajniejszy, Tomek czy Wiktor(postać grana przez Małaszyńskiego w ''twarzą w twarz'')
Moim zdaniem lepszy jest Tomek ponieważ:
-Nigdy nie był tak naprawdę złodziejem:D
-Ma ładniejszą dziewczynę która do tego ma ciekawy ''drapieżny''charakter:D
-Nigdy nie był tym złym:D
-Jest dobrym tatusiem nawet dla nie swojego dziecka:D
-Stoi na straży prawa o porządku:D
-Sam ma charakterek wykraczający poza''-jak mi brakuje Agatki i Aldony-''
-Serial o nim miał 3 serie a o Waszaku tylko 2(i tak za dużo).
-W serialu o Tomku wszystko wyjaśnia się w 13 odcinku, zaś w serialu o Wiktorze wszystko jest jasne już w 10:D.
-Tomek jest postacią realisyczniejszą, nie mieszka w willi tylko w kamienicy na Pradze:D.
-Nie śpieszy się jak głupi ze ślubem:D

Oczywiście ten temat to żart nie ma zbytnio sensu porównywać tak różnych postaci ale skłoni was do takiego zabawnych porównań jak to, jeśli nie trudno, sorki za ''zaśmiecanie'' forum takim głupim tematem...

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Nie masz za co przepraszać, bo na forum zastój jak cholera. Całe szczęście, że to żart:) Nie wypowiem się, bo nie widziałem "Twarzą w Twarz".

O właśnie to samo miałem napisać co Hilary. Forum nam umiera, tematów zaczyna brakować, więc nikt cię nie będzie potępiał. A tego całego Waszaka nie znam bom tylko jeden odcinek TwT widział i chyba nie będę tego nadrabiał. A po samym przeczytaniu tematu pomylił mi się z Wanatem - tą 'dwururką' :)

ocenił(a) serial na 10
M_a_r_q

Kruchemu bylo spieszno do slubu bo Aldonce sie oswiadczył po 5 miesiacach bycia razem chyba nie:>:)...Waszak z Granda ma tylko twarz także nie mialby szans;d

ocenił(a) serial na 10
baqq_1990

ja bym powiedział że Waszak i Grand mają tylko jedną wspólna cechę - gra ich Małaszyński. Po za tym całkowicie się różnią...Nawet wyglądają dla mnie jakoś kompletnie inaczej...A porównywać Kruszona z Waszakiem to jakby porównywać Granda z Alicją Szymczyszyn....

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Hehe dobre :)

Jeśli ten temat chociaż w niewielkim stopniu miał na celu porównanie Oficera z TWT to zestawienie Granda z Szymczyszyn tu również jest jak najbardziej aktualne ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Przy okazji - data premiery do sprzedaży dvd TWT sezon 2: 2009-02-26

A o TO ani widu, ani słychu... :/

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

bo TO zajmuje się wiecznie nic nie oglaszająca TVP :/

ocenił(a) serial na 10
baqq_1990

Tak sobie myślę, że gdyby dobrze rozegrać promocję Trzeciego, to 3 mln widzów byłoby w zasięgu możliwości (jeśli nie więcej). No ale skoro TVP chce zakończyć serial, puszcza go od niechcenia bez jakiejkolwiek promocji i ogłasza oglądalność na poziomie 2 mln. A później się dziwią ludzie - dlaczego ja nigdy o tym serialu nie słyszałem/am??? :/

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Słowem: Jeżeli obetną abonament, to ciężko widzę przyszłość telewizji promującej dobre, ambitne, różnorodne produkcje. Nie mówiąc o tym, co się stanie z Teatrem Telewizji czy moimi ukochanymi tatrami radiowymi. Nawet o powtórki TO będzie ciężko. Niech chociaż Polonia powtórzy trzeci sezon... Mam na dysku, ale wolę jakość dvd:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Janusz, nie chcę Cię demoralizować ale są pewne programy konwertujące pliki .avi do formatu dvd :)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Hm...................................... Nie zdemoralizujesz już niestety:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Kruszon był wtedy trochę niedojrzały a swoimi oświadczynami tylko zepsuł jej nastrój i utrudnił bezstresowe rozstanie co w sumie wyszło na dobre.
W trzeciej serii sprawa wygląda zupełnie inaczej co widać, moim zdaniem ona zaszła w ciąże między innymi po to by w końcu zaciągnąć go przed ołtarz:D
A wracając do Waszaka to gdyby on spotkał Aldonę nie był by u niej bez szans a to dlatego że:
-Mieszka w willi:D
-Przystojny jest:D
-Ma mimo wszystko ''bezpieczniejszą prace:D
(to tak by pociągnąć ten absurdalny temat:D)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Stary, o czym ty piszesz?! :/

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Aha chciałem jeszcze dodać że zaletą Wiktora mogło by być to że jest żonaty a ją pociągają żonaci faceci(vide Krzysztof Ryś:D)
No jest trochę nieprzewidywalna:D
No ale skończmy ten temat chyba że macie ciekawe opinie w tej kwestii.
A skoro już na temat Krzysia zeszło to ciekawe czemu jego pierwsze małżeństwo się rozsypało, jaka była w tym rola Aldonki?, bardzo ciekawe, niestety to jedna z zagadek której rozwiązania nie znamy....

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Rozumiem że macie ciekawych opinii na ten temat szkoda:D