PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Ulubiony bohater "Trzeciego oficera"... Głosujmy... Oto lista kandydatów:
- Kruszon
-Grand
-Sent
- Kaj
-Sznajder
- Zosia
-Borys
Głosuję na Senta.

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Niepełna lista. Jest jeszcze świetny Boguta - jego "cioteczki", Trybuna Ludu i dwururka :) No i Wiesiek...

ocenił(a) serial na 4
Michael_1610

Boguta i Wiesiek to bohaterzy drugoplanowi, a my wybieramy tylko pierwszoplanowych... Równie dobrze mógłbym do listydodać panią sprzątaczkę, która potem okazała się policjantką...

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Ciężko zrobić taki podział. Skoro umieszczasz Zosię, to Wieśka też powinieneś. Skoro rozpoczynasz listę od Kruszona, to dlaczego zapominasz o Matejewskim - on jest chyba osią fabuły Trzeciego? Moim zdaniem każdy powinien mieć wolny wybór :) I nawet sprzątaczka może być ulubionym bohaterem serialu ;)

ocenił(a) serial na 4
Michael_1610

Zapomniałem Matejewskim.... O kurde... Spoko

michaleczek7

Moją ulubioną bohaterką jest pani, która sprzedaje obwarzanki na krakowskim rynku i takiego jednego obwarzanka wręczyła Sentowi ( za darmo !)

ocenił(a) serial na 10
Dirty

Moją ulubioną postacią jest bez wątpienia dziecko Granda. Nikodem Tobolski stworzył genialną kreację, udawadniając wszystkim sceptykom, że jest aktorem światowego formatu. Maciek Dejczer specjalnie nie pokazał twarzy Nikodema bo chciał zrealizować pomysł W.Tomczyka - chodziło o to, żeby widz podejrzewał, że w wózku jest bomba atomowa. I Pan Tobolski jak zwykle stanął na wysokości zadania.

Michael_1610

Michael, moją ulubiona postacią związaną z TO jesteś bez wątpienia ty!!! Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10
olala84

Mi się Matejewski podobał.
No a z tej listy oczywiście Kruszon za całokształt:D

ocenił(a) serial na 4
WOLVERINE55

Michael, uspokój się. Nabijaj się ze swoich kaleson, a to jest poważne forum.

użytkownik usunięty
michaleczek7

Nawiąże do marszałka Komorowskiego - jaki post, taka odpowiedź. Napisałeś lekko bez sensu. Umieszczasz drugoplanowe postacie, a o reszcie postaci z tego planu piszesz, że są mniej ważne. Dlatego Michael głupio odpowiedział.

ocenił(a) serial na 4

Nie napisałem bez sensu. Napisałem z sensem z tym, że zapomniałem o generale Matejewskim. Panie Hilary, niech pan sobie założy okulary.

użytkownik usunięty
michaleczek7

Chodziło mi o Twoją wypowiedź na temat Boguty, że to postać drugoplanowa i dlatego jej nie umieściłeś, jednocześnie umieszczając inną drugoplanową na swojej liście. Nie chodziło mi o Matejewskiego. Nie noszę okularów, nie muszę. Cieszę się, że chcesz nawiązać do literatury(coraz mniej osób się nią interesuje), ale marnie Ci to wychodzi.

ocenił(a) serial na 4

Powiedz mi o którą drugoplanową postać Ci chodzi?

michaleczek7

Wtrącę się i odpowiem.

Zapomniałeś choćby o Wiktorze który jest niemniej ważny niż Borys i Zosia. No i jak się umieszcza Granda którego w sumie było w całym seialu może z pół godziny, to równie dobrze można na tej liście umieścić Rybaka, Stellę, Jarząbka, Ritę, Wieśka a nawet agentów Matejewskiego czy wspominanego już przez kolegów Bogutę.

Swoją drogą to nie przepadam za takimi głosowaniami bo mam wrażenie że większość postaci jest w serialu sensownie umiejscowiona. Dobre wrażenie na mnie wywarł Sent i niezmiennie od 3 serii generał Matejewski.

michaleczek7

Wtrącę się i odpowiem.

Zapomniałeś choćby o Wiktorze który jest niemniej ważny niż Borys i Zosia. No i jak się umieszcza Granda którego w sumie było w całym seialu może z pół godziny, to równie dobrze można na tej liście umieścić Rybaka, Stellę, Jarząbka, Ritę, Wieśka a nawet agentów Matejewskiego czy wspominanego już przez kolegów Bogutę.

Swoją drogą to nie przepadam za tego typu głosowaniami bo uważam, że większość postaci jest w serialu dobrze umiejscowiona i spełnia swoją rolę. Jedni mają wzbudzać naszą sympatię a inni nie i tyle. Na mnie pozytywne wrażenie zrobił Sent i oczywiście niezmiennie od 3 serii generał Matejewski.

M_a_r_q

Wypowiem sie krotko ...

SEN SEN i jeszcze raz SENT

Tylko Sen i dlugo dlugo nic ....

Postac Senta byla najlepsza i tylko ona trzymala
najwyzszy poziom w trzeciej seri..

Jakies pytania ?

ocenił(a) serial na 10
Niepokornytz

Fakt. Sent był postacią nietuzinkową. Za grę aktorską Topy 10/10, ale sama postać mnie mocno wk..wiła ostatnią sceną. Liczyłem, że to będzie Brudny Harry, a taka menda z niego wyszła... Nie dość że wystawił CBŚ, to jeszcze wsypał Wywiad. Menda do kwadratu! Co do śmierci Senta - brawa dla Tomczyka, bo rozwiązanie było zaskakujące...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A moim ulubionym bohaterem Trylogii jest Grand.

Michael_1610

Moim ulubionym bohaterem jest Generał Michał Matejewski.

ocenił(a) serial na 9
rutten

Kruszon vs Grand. Tylko i wyłącznie, gdy gra dotyczy tych dwóch Panów. Albo razem, albo wybieram Panią Maciołowską:) :):) bauahahaha!!!!!!