Matejewski "pomógł" wejść w integracji naszych sił z siłami NATO. Był rok 1999, jeśli dobrze pamiętam. Matejewski wtedy współpracuje z Pieczurem. Działa w UKŁADZIE. W 2006 roku Pieczur mówi, że "ON" już nie jest z nami, że od dwóch lat siedzi "IM" na karku. Generał wywiadu zaplątany w układ ze sprzedaną bombą na sumieniu? Wytłumaczcie mi to, bo może nie mam "tak bujnej wyobraźni" jak przyznaje Grand:)
Chcę filmu o generale!!! Mżnaby przy okazji pokazać współpracę z UKŁADEM... Wytropienie młodego Granda :) jest co pisać, Panie Tomczyk. Ale z tym NATO nie widzę logiki. Nie to, co widzę?:)
Niedopatrzenie Tomczyka, albo gra z widzem... W ogóle niekonsekwencja razi trochę w tak dobrym serialu. A Generał z CBŚ - u do swoich podwładnych " A jebał Was pies":) tak swoją drogą :)
Janusz, to taki slogan. Jeśli nie masz nic lepszego do powiedzenia o wojskowym to mówisz "miał ogromny udział w integracji naszych sił z siłami NATO" :)
No chyba, że byłaby to śmierć takiego Gromosława Czempińskiego. Tu znalazłoby się więcej wymiernych, a nawet bardzo efektownych dokonań ;)