PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Zgadywanka

ocenił(a) serial na 10

Proponuję zabawę - w którym momencie serialu pojawi się ta scena?

http://www.plejada.pl/4375,5,3,trzeci_oficer__w_tvp_2,fotogaleria_duze.html

Ja obstawiam ostatnie 5-10 min. Trzeciego. Scena będzie przypominała rozmowę Matejewskiego z Kruszonem z ostatnich 10 min. Oficera. Tak przynajmniej podejrzewam...

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Pierwsze pięć dziesieć minut 13ego odcinka zdecydowanie:)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

Noż k... przecież mówiłem bez spojlerów !!!

:/

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

http://www.tvp.pl/tvp2/programy/seria.html?dzial_name=trzeci.oficer&news_name=tr zeci.oficer.odc.10 A ta scenka "przy kawce". To pewnie z planu zdjęciowego, jednakże niewykluczone, że coś udowadnia:)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

No tu mamy Lazurowe Wybrzeże. Zakładając, że ciekawostki filmwebu nie mijają się z prawdą - stawiam, że wcześniej widzieliśmy jakąś włoską uliczkę. Czyli, że co - dwie wycieczki w ciągu jednego odcinka, czy raczej Włochy służą jako plener dla francuskiej akcji?

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Krzysiu, proszę Cię :) Odpowiedz jak polityk - powiedz tak, żebyś nic nie powiedział ;)

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Nie bój się, nie zniszczę tej magii oczekiwania. Po prawdzie to sam g....no wiem:) że się tak wyrażę.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Panowie widzę, że atmosfera na forum robi się naprawdę gęsta. Ja nie mogę wyczekać na 10 odcinek (jeszcze ponad osiem godzin) a Wy już o trzynastym. Nie ukrywam, że mnie też zżera ciekawość. Pożera, wciąga i mąci umysł, ale to właśnie urok tego serialu. W takim tempie to murowany zawał po trzydziestce ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

No proszę Harry - twardziel z Ciebie. Jeszcze nie przeszedłeś na tryb itvp?! Już myślałem, że nikt taki się nie ostał na tym forum...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Michael, nawet nie wiesz ile nerwów mnie to kosztuje... Caluuuuuuuuuutki dłuuuugi tydzień czekam na następny odcinek. Samotnie kroczę po tej drodze przez mękę??? Nie wierzę, że jestem sam ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

No to dzisiaj ulżyj sobie i po obejrzeniu 10 odc. w tv, włącz sobie śmierć Senta na itvp....

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Albo czyhaj na rapidzie:) Buahahahah:) też można.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Michael z najmilszą przyjemnością, ale obecnie mam mały problem z płynnością na telefonie komórkowym... Miałbym do Ciebie prośbę, gdybyś mógł to dla mnie zrobić. To napisz po obejrzeniu jedenastego odcinka, czy Jacuś odegrał jakąś ważną rolę, czy wysunął się na pierwszy plan. Mógłbym prosić? ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Oczywiście. Możesz na mnie polegać kak na Zawiszy ;)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Dziękuję pięknie Michael!!! Uffff. No dobra, ale prawdę mówiąc, jeszcze tylko 4 odcinki (w Waszym wypadku trzy) i koniec, finito, arrivederci Roma!!! Nastąpi koniec całej sagi "Oficera"... Prawdę mówiąc to nie wiem jak zmieni się moje życie po 27.XI.2008r.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

Ja wiem, że do "Oficera" będe wracał często. Mam nadzieję, że kiedyś pod napisem "kultowe" przeczytamy o "Oficerze". Dla niektórych pierwsza seria już dziś jest kultowa...

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Później będziemy rozkminiać Trzeciego i rozkładać całą sagę na elementy pierwsze... Zapewne fabuła będzie temu sprzyjać...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

I wymyślać alternatywne losy postaci itp:D
No chyba że TVP jednak zrobi ''czwórkę'' która nas pwlai jeaszcze mocniej niż ''trójka:D
A ja biedny muszę czekać do następnego czwartku, szcześćiarze z was:D