Proponuję zabawę - w którym momencie serialu pojawi się ta scena?
http://www.plejada.pl/4375,5,3,trzeci_oficer__w_tvp_2,fotogaleria_duze.html
Ja obstawiam ostatnie 5-10 min. Trzeciego. Scena będzie przypominała rozmowę Matejewskiego z Kruszonem z ostatnich 10 min. Oficera. Tak przynajmniej podejrzewam...
http://www.tvp.pl/tvp2/programy/seria.html?dzial_name=trzeci.oficer&news_name=tr zeci.oficer.odc.10 A ta scenka "przy kawce". To pewnie z planu zdjęciowego, jednakże niewykluczone, że coś udowadnia:)
No tu mamy Lazurowe Wybrzeże. Zakładając, że ciekawostki filmwebu nie mijają się z prawdą - stawiam, że wcześniej widzieliśmy jakąś włoską uliczkę. Czyli, że co - dwie wycieczki w ciągu jednego odcinka, czy raczej Włochy służą jako plener dla francuskiej akcji?
Krzysiu, proszę Cię :) Odpowiedz jak polityk - powiedz tak, żebyś nic nie powiedział ;)
Nie bój się, nie zniszczę tej magii oczekiwania. Po prawdzie to sam g....no wiem:) że się tak wyrażę.
Panowie widzę, że atmosfera na forum robi się naprawdę gęsta. Ja nie mogę wyczekać na 10 odcinek (jeszcze ponad osiem godzin) a Wy już o trzynastym. Nie ukrywam, że mnie też zżera ciekawość. Pożera, wciąga i mąci umysł, ale to właśnie urok tego serialu. W takim tempie to murowany zawał po trzydziestce ;)
No proszę Harry - twardziel z Ciebie. Jeszcze nie przeszedłeś na tryb itvp?! Już myślałem, że nikt taki się nie ostał na tym forum...
Michael, nawet nie wiesz ile nerwów mnie to kosztuje... Caluuuuuuuuuutki dłuuuugi tydzień czekam na następny odcinek. Samotnie kroczę po tej drodze przez mękę??? Nie wierzę, że jestem sam ;)
No to dzisiaj ulżyj sobie i po obejrzeniu 10 odc. w tv, włącz sobie śmierć Senta na itvp....
Michael z najmilszą przyjemnością, ale obecnie mam mały problem z płynnością na telefonie komórkowym... Miałbym do Ciebie prośbę, gdybyś mógł to dla mnie zrobić. To napisz po obejrzeniu jedenastego odcinka, czy Jacuś odegrał jakąś ważną rolę, czy wysunął się na pierwszy plan. Mógłbym prosić? ;)
Dziękuję pięknie Michael!!! Uffff. No dobra, ale prawdę mówiąc, jeszcze tylko 4 odcinki (w Waszym wypadku trzy) i koniec, finito, arrivederci Roma!!! Nastąpi koniec całej sagi "Oficera"... Prawdę mówiąc to nie wiem jak zmieni się moje życie po 27.XI.2008r.
Ja wiem, że do "Oficera" będe wracał często. Mam nadzieję, że kiedyś pod napisem "kultowe" przeczytamy o "Oficerze". Dla niektórych pierwsza seria już dziś jest kultowa...
Później będziemy rozkminiać Trzeciego i rozkładać całą sagę na elementy pierwsze... Zapewne fabuła będzie temu sprzyjać...