PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

taka głupota, poprawcie mnie jeśli się myle - odcinek pierwszy zaczyna sie w miesiącu MAJ 2007roku. Natomiast w ost odcinku Perła mówi do Kruszona = " słyszałes ze przyznali nam euro??" z tego co pamiętam euro przyznano w kwietniu 2007 -wiec chyba jakies delikatne niedociągniecie , chyba ze nie czytam miedzy wierszami :p POZDRO

użytkownik usunięty
kemposh

Nie zwróciłem na to uwagi. Poza tym "Trzeci Oficer" to nie jest film na faktach autentycznych, żeby wszystko musiało być dokładnie:)

To akurat najmniejszy problem. W końcu Kruszon "to akurat słyszał". Ja to bardziej zrozumiałem jako tekst Perły do Kruszona "tak dawno się nie widzieliśmy". W 'Trzecim' jest niestety więcej takich niedopatrzeń, niekonsekwencji jeśli chodzi od daty, czas (ot choćby wspominana już kiedyś Agatka). A jeżeli już twórcy zdecydowali się umiejscowić fabułę w konkretnym czasie (od maja 2007) to wypadałoby zwracać na to większą uwagę.

M_a_r_q

W 'Oficerze' widzieliśy również mecz..bodajże, Polska - Norwegia(EL.MŚ'02) .. trochę namieszali nam z tymi datami ;p