PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

pierwsza czesc byla dobra, 2ga ciut gorsza, ale trzeci... to juz kaszana, namotali, namieszali, nuda!

ocenił(a) serial na 10
m27ny

Masz prawo do swojego zdania ale fajnie by było gdybyś swoją wypowiedz rozwinął dlaczego jest taki słaby.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Exactly, argumenty trzeba podać:).

Ja ze swojej strony powiem, że też długo musiałem się przekonywać do tej serii. Dopiero po zakupie DVD i obejrzeniu w normalnej wersji, bez cenzury przekonałem się. "TO" stawiam na równi z "Oficerem". Dopiero po czasie doceniłem "Trzeciego Oficera".

ocenił(a) serial na 10

Zdecydowanie Trzeciego trzeba sobie oglądnąć z 3 razy:)... Za pierwszym razem doceniłem wyczekiwanie na Granda, za drugim scenariusz i świetną fabułe, za trzecim razem zrozumiałem, że cała historia mnie wciągnęła..I muzyka Lemańskiegom-idealna do klimatu Trzeciego:) Serial świetny, aczkolwiek nie jest bezbłędny.

ocenił(a) serial na 5
m27ny

a ja sie w 100% zgadzam z autorem. 1 seria to było mistrzostwo. 2 seria, cóż, zaczeli troche motać ale mimo wszystko serial był oparty na wątkach z 1 sezonu i dlatego wciągał. 3 seria to niestety porażka na całego. wogole nie ma nic wspolnego z poprzednimi seriami i właśnie dlatego najbardziej zawiódł.

ogólnie mogę stwierdzić że fabułe miał naprawde niezłą i jesli był by to zupełnie nowy serial, zupełnie nowe postaci (aktorzy ok, mogli by być ci sami) to ok, serial git, ale w tym przypadku niestety klapa na maxa wyszła :-/