PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

odcinek 11 itvp

ocenił(a) serial na 10

z tego co widze nie ma jeszcze na itvp...a przeciez wyskoczylpo podczas 10 odcinka w dwojce ze juz mozna go oglądać...o co tu chodzi?

ocenił(a) serial na 7
mtl7

Telewizja chce zachować na razie tajemnicę dla siebie:)

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Mnie też to wk...ia. Właśnie miałem założyć podobny temat ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

lecą z nami w hu.. . Ja tu biegne od razu po odcinku 10 do komputera..byle szybko...a tu lipa;/;/

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Kiedyś się pojawi. Podobnie było z czwartym odcinkiem... A co mieli powiedzieć widzowie "Stawki większej niż życie" w latach 60. :)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

Ale tam mięli gwarancję na nieśmiertelność Klossa, a my tu prawdziwe rozterki z tym Grandem przeżywamy :)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

ta...grunt to zachować dobry nastrój...mam nadziję że dziś sie pojawi... a ten czwarty odcinek ile sie spóźnił??

ocenił(a) serial na 10
mtl7

JEST !!!

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Granda mało, ale wszystko krąży wokół niego:)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

Krzysiu, tak szybko machnąłeś 11 odc.? Czy mówisz o 10?

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

ja jestem jak dziecko:) tak niewiele potrzeba mi do szczęscia:):):)

ocenił(a) serial na 9
mtl7

Ile kosztuje przyjemność ściągnięcia z itvp? Możecie mi powiedzieć? Nr smsa i treść?

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

ITVP
numer masz na stronie...nie pamietam go....ale niewiem jak innnym ale mi strasznie muli mimo neta 1 mb...

ocenił(a) serial na 9
mtl7

Bo wiele osób w tym momencie zasysa się w "Trzeciego". Cóż, demokracja:)

ocenił(a) serial na 10
Nie_celuj_we_mnie

ale nie po to płace zł by ogladac odcinek w ten sposob...np na plejadzie gdy wykupuje jakis odcinek tego nie ma...

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Masz rację, tego się nie da oglądać w ten sposób :/

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

wiesz to jest skandal!!! wyciągają z nas kase w zamian oferując film w tej jakości!!!

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Może to przeczekać?! No ale z drugiej strony ileż k... można? :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

ja próbowałem w firefoxie, exploreze...hujnia;/ ale w operze prycina sie na chwile moze co pol minuty...jakos da sie oglądac...tyle ze jakosc gorsza...

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Matejewski: "Trzeba wyprostować jednego faceta. Nie... Bez kasowania." :)))

I chyba nie muszę pisać do kogo mówił :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

i jak ci chodzi?? lepiej??>
bo mi dalej muli;/

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Muli i jest coraz gorzej... :/ A czekanie też jest wpieniające. Normalny pat ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

to samo u mnie... w tej chwili juz praktycznie sie nie da oglądac...

ocenił(a) serial na 10
mtl7

to juz jest kurwa naprawde skandal!!!!!!! W tej chwili odcinek juz wogle mi nie chodzi!!

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Ja zrobiłem przerwę. Wracam do tego za jakąś dłuuugą chwilę czyli 10min. :)

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Czy ktoś przebrnął przez ten 11 odc.?

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

oglądnełem...taki sobie....bez granda...eh szkoda ze akcje z nimi zostały odsuniete na ostatnią chwile...

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Czyli co - Granda podadzą na deser w ostatnich dwóch odcinkach? Hmm w sumie to jakiś pomysł. Co jak co, ale trzeba im przyznać, że potrafią budować napięcie...

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Chyba sobie jaja robią z tym odcinkiem 5 minut czekania i sekunda oglądania

ocenił(a) serial na 10
MarianP

Tragedia jakaś - zainwestowali by w nowszą serwerownie. Przecież biedni nie są...

Michael_1610

Mi chodzi super! A jak wy robicie? Oglądacie na stronie itvp? Czy najpierw ściągacie na dysk i potem oglądacie?

ocenił(a) serial na 10
mikelwm

Ja oglądam prosto z itvp - a co trzeba ściągać???

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No dobra ściągam... W sumie lepiej późno niż później ;)

Michael_1610

Pewnie, że trzeba ściągać! Jak oglądasz przez ITVP to materiał video jest cały czas pobierany z serwera (i jak ogląda dużo ludzi naraz to nic dziwnego, że tak chodzi). Jak najpierw ściągniesz, to cały materiał video jest czytany z dysku a internet jest tylko do pobrania klucza. Ja zawsze najpierw pobieram.

ocenił(a) serial na 10
mikelwm

Myślałem, że nie ma opcji ściągania na dysk. Dopiero przed chwilą to rozkminiłem...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

O co chodzi z tą lokalizacją 1 i 2? Mam ściągać obie?

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Po wyjściu policjantów Sent robi sobie "złoty strzał". Znajduje go Grand, któremu Matejewski kazał nastraszyć kapusia. - Aż żal komentować,kto pisze te streszczenia?.Grand nie pojawił się w tym odcinku ani na sekundę.Odcinek jak dla mnie zawodzi przez te 45 minut wyczekiwałem pojawienia się Wielgosza na ekranie,spodziewałem się że Sent "zejdzie" jakoś bardziej efektownie. Myślałem że ten 11 epizod będzie już takim mocnym wstępem do finału całej opowieści a tu znów rozczarowanie:/

ocenił(a) serial na 10
MarianP

mnie też rozczarowała..strasznie naciągna ta akcja z bogutą...można było za to przedłużyc akcje z sentem...było by ciekawiej...a i gdyby nie wiktor i borys kruszon pewnie puknał by Sophie:P

ocenił(a) serial na 7
mtl7

Dokładnie po cholerę Borys bił wiktora chyba musiał odreagować a tak mielibyśmy przynajmniej jakąś ozdobę tego odcinka:p swoja drogą Borys dalej śmiga w tym samym ubraniu w którym był torturowany:D przyzwyczaił się chłop:P No i jeszcze Ala w psychiatryku strzał w 10 dla mnie ona się tam nadaje:P

ocenił(a) serial na 10
MarianP

Faktycznie nie podciągnęli akcji w 11 odcinku. Zostało im bardzo niewiele czasu na wyjaśnienie całej tej intrygi. Czytając streszczenie 12 odc. to chyba jakieś kosmiczne przyspieszenie akcji nastąpi...

Choć z drugiej strony, patrząc na to z boku, to przecież od początku w taki sposób budowali napięcie. Spokojny 7 odcinek, po czym 8 z namnożeniem wątków i wciągnięciem do akcji Kruszona. Potem mamy 9 odcinek, który ma uśpić naszą czujność :) z tą mistyfikacją z hospicjum. No i znów 10 odc. z wyjaśnieniem wcześniejszych wątków i dużym krokiem w stronę rozwiązania głównej zagadki...

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

"Oficer" miał swoją kulminację w 11 odcinku, i to był najlepszy odcinek serii. "Oficerowie" najlepszy odcinek i kulminacje mieli w 12 epizodzie... "Trzeci oficer" w 13 ??????

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Jesteś wściekły, że nic nie ma o Toporze, Pieczurze i Kalińskim !!! Jakby ich rozmyło! A tak naprawdę z braku aktorów odsunęli te wątki.

Nie_celuj_we_mnie

Żeby zobaczy 11 odcinek, lub go ściągnąć trzeba płacić ??? 5 zł Jak wy to ściagacie ?