z tego co widze nie ma jeszcze na itvp...a przeciez wyskoczylpo podczas 10 odcinka w dwojce ze juz mozna go oglądać...o co tu chodzi?
lecą z nami w hu.. . Ja tu biegne od razu po odcinku 10 do komputera..byle szybko...a tu lipa;/;/
Kiedyś się pojawi. Podobnie było z czwartym odcinkiem... A co mieli powiedzieć widzowie "Stawki większej niż życie" w latach 60. :)
Ale tam mięli gwarancję na nieśmiertelność Klossa, a my tu prawdziwe rozterki z tym Grandem przeżywamy :)
ta...grunt to zachować dobry nastrój...mam nadziję że dziś sie pojawi... a ten czwarty odcinek ile sie spóźnił??
Ile kosztuje przyjemność ściągnięcia z itvp? Możecie mi powiedzieć? Nr smsa i treść?
ITVP
numer masz na stronie...nie pamietam go....ale niewiem jak innnym ale mi strasznie muli mimo neta 1 mb...
ale nie po to płace zł by ogladac odcinek w ten sposob...np na plejadzie gdy wykupuje jakis odcinek tego nie ma...
wiesz to jest skandal!!! wyciągają z nas kase w zamian oferując film w tej jakości!!!
ja próbowałem w firefoxie, exploreze...hujnia;/ ale w operze prycina sie na chwile moze co pol minuty...jakos da sie oglądac...tyle ze jakosc gorsza...
Matejewski: "Trzeba wyprostować jednego faceta. Nie... Bez kasowania." :)))
I chyba nie muszę pisać do kogo mówił :)
Muli i jest coraz gorzej... :/ A czekanie też jest wpieniające. Normalny pat ;)
to juz jest kurwa naprawde skandal!!!!!!! W tej chwili odcinek juz wogle mi nie chodzi!!
oglądnełem...taki sobie....bez granda...eh szkoda ze akcje z nimi zostały odsuniete na ostatnią chwile...
Czyli co - Granda podadzą na deser w ostatnich dwóch odcinkach? Hmm w sumie to jakiś pomysł. Co jak co, ale trzeba im przyznać, że potrafią budować napięcie...
Tragedia jakaś - zainwestowali by w nowszą serwerownie. Przecież biedni nie są...
Mi chodzi super! A jak wy robicie? Oglądacie na stronie itvp? Czy najpierw ściągacie na dysk i potem oglądacie?
Pewnie, że trzeba ściągać! Jak oglądasz przez ITVP to materiał video jest cały czas pobierany z serwera (i jak ogląda dużo ludzi naraz to nic dziwnego, że tak chodzi). Jak najpierw ściągniesz, to cały materiał video jest czytany z dysku a internet jest tylko do pobrania klucza. Ja zawsze najpierw pobieram.
Myślałem, że nie ma opcji ściągania na dysk. Dopiero przed chwilą to rozkminiłem...
Po wyjściu policjantów Sent robi sobie "złoty strzał". Znajduje go Grand, któremu Matejewski kazał nastraszyć kapusia. - Aż żal komentować,kto pisze te streszczenia?.Grand nie pojawił się w tym odcinku ani na sekundę.Odcinek jak dla mnie zawodzi przez te 45 minut wyczekiwałem pojawienia się Wielgosza na ekranie,spodziewałem się że Sent "zejdzie" jakoś bardziej efektownie. Myślałem że ten 11 epizod będzie już takim mocnym wstępem do finału całej opowieści a tu znów rozczarowanie:/
mnie też rozczarowała..strasznie naciągna ta akcja z bogutą...można było za to przedłużyc akcje z sentem...było by ciekawiej...a i gdyby nie wiktor i borys kruszon pewnie puknał by Sophie:P
Dokładnie po cholerę Borys bił wiktora chyba musiał odreagować a tak mielibyśmy przynajmniej jakąś ozdobę tego odcinka:p swoja drogą Borys dalej śmiga w tym samym ubraniu w którym był torturowany:D przyzwyczaił się chłop:P No i jeszcze Ala w psychiatryku strzał w 10 dla mnie ona się tam nadaje:P
Faktycznie nie podciągnęli akcji w 11 odcinku. Zostało im bardzo niewiele czasu na wyjaśnienie całej tej intrygi. Czytając streszczenie 12 odc. to chyba jakieś kosmiczne przyspieszenie akcji nastąpi...
Choć z drugiej strony, patrząc na to z boku, to przecież od początku w taki sposób budowali napięcie. Spokojny 7 odcinek, po czym 8 z namnożeniem wątków i wciągnięciem do akcji Kruszona. Potem mamy 9 odcinek, który ma uśpić naszą czujność :) z tą mistyfikacją z hospicjum. No i znów 10 odc. z wyjaśnieniem wcześniejszych wątków i dużym krokiem w stronę rozwiązania głównej zagadki...
"Oficer" miał swoją kulminację w 11 odcinku, i to był najlepszy odcinek serii. "Oficerowie" najlepszy odcinek i kulminacje mieli w 12 epizodzie... "Trzeci oficer" w 13 ??????
Jesteś wściekły, że nic nie ma o Toporze, Pieczurze i Kalińskim !!! Jakby ich rozmyło! A tak naprawdę z braku aktorów odsunęli te wątki.