PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452802}
5,4 2,2 tys. ocen
5,4 10 1 2152
Trzy po trzy - numery z kwatery
powrót do forum serialu Trzy po trzy - numery z kwatery

1. Aktorzy grają beznadziejnie i przeysowanie do tego stopnia, że nawet najśmieszniejnszy skecz (ale chyba takiego nie było) nie śmiesy. Dwa że ogólnie żartami tego nazwać nie można. Lepsze skecze są rano w metrze na stronce z żartami:) Ehhh beznadzieja. Może gdyby tego głuptaka grał pazura to by nieco inaczej wyglądało, a tak jest byle co i byle jak:/ a szkoda. bo pomysł na krótkie żarty z puentami do dobry pomysł, choć nie odkrywczy to w tv go nie ma:)

ocenił(a) serial na 5
Redgard

Spojrzelam na temat i myslalem ze ktos tu napisał autobiografie, niestety pomylilem sie. Ten serial jest swietny i naprawde nie wiem jak kiespkie poczucie humoru trzeba miec zeby uwazac to za gniot. Prawda w kazdym odcinku jest pare slabszych momentow ale ogolnie serial jest swietny! Natomiast aktorzy - sorry ale mysle ze to ich debuit a jak na debiut sa niesamowici. howgh

ocenił(a) serial na 1
Mongoose

twój poziom wypowiedzi mówi wszystko za siebie. To jescze big brothera 4 sobie obejrzyj do kolekcji. A pewnie się twój płytky umysł nie zastanawiał czemu jest ocena 6. No cóż, oplecam dla Ciebie jeszcze boa vs. python. Ten sam klimat. I nie wiem jaki żenujący humor trzeba mieć, żeby mu sie to podobało.

ocenił(a) serial na 1
Redgard

3 po 3 to serial zrobiony na siłę, głupi i wcale nie śmieszny - ja mam poczucie humoru - ale to jest ŻENADNE.

ocenił(a) serial na 1
efcek

tak własnie. wczoraj próbowałem jescze raz się przekonać to tego ustrojstwa. Jednak bo żenującym żarcie z jachtami przełączyłem. Współczuje znajmomym tych, którym takie żenujące przedstawienie się podoba. To nawet nie jest kwestia typu humoru. ehhhhh a szkoda, bo mogło być naprawde obiecująco, a jest to taki sam poziom jak sex fm:/

Redgard

twoj pozim i styl wypowiedzi jest natomiast perelka. tak wyszukanego slownictwa i jakze nienagannej elokwencji nie mialem przyjemnosci jeszcze tutaj przeczytac...

Redgard

Zgadzam się, tylko TVN mógłby wymyśleć takie gówno!

ocenił(a) serial na 1
Hitek

bo tak to jest jak się ma dziury w ramówce - zamiast zakupić zagraniczne seriale rozrywkowe (jeden jest: jaja ze stali a przydałoby się więcej) to TVN robi takie bezsensy jak Sędzia Anna Maria Wesołowska, W11, Detektywi, 3 po 3 i pewnie jeszcze by się coś znalazło.
"TVN - od dziesięciu lat programowo najlepsza" - na pewno...

efcek

Rzeczywiście "Jaja ze stali" to humor tworzony na "najwyższym poziomie":/

ocenił(a) serial na 1
efcek

No nie oszukujmy sie: W11, Detektywi to chyba najlepsze seriale kryminalne na produkcje ktorych moze pozwolic sobie polska telewizja. Jak na warunki i mozliwosci sa calkiem niezle (mimo ze sa oczywiscie lata swietlne za produkcjami tego typu z gornej polki). A co do Anny Marii Wesolowskiej to jest to jeden z najlepszych seriali komediowych produkcji polskiej w tej chwili :) Porazajaca gra aktorow oraz wyjatkowo 'skomplikowana' fabula sprawiaja ze podczas ogladania tego mozna sie niezle ubawic (prokurator Artur Łata jest boski!! ;) )
Natomiast 3p3 jest po prostu zalosne.

ocenił(a) serial na 8
Redgard

Ha! Bo wy pewnie wolicie postmodernistyczne seriale telewizji malezyjskiej, które widziało dwóch maniaków na sali :>>

ocenił(a) serial na 1
Daguchna

nie popadaj skrajność. Ale filmy Tian bian yi duo yun, czy Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumi?re s'éteint et que le film commence znane jako "każdy ma swoje kino" mają ocenę koło 8. Natomiast to coś TUTAJ ma 6 i cały czas spada na morde.

Generalnie wolimy czegoś śmiesznego, co nie będzie kierowane do inteligencji przeciętnego dresa, albo dzieciaka, który siedzi pół dnia na czacie, a drugie ogląda MTV. Bo do takich chyba jest ten serialik kierowany. TVN w zamian za to kupiła by odcinki FAMILY GUYA, puściła wszystkie filmy Monthy Pythona, Futuramy, czy nowych Drew Carey Show i założę się że oglądalność by im podskoczyła nieźle.

Redgard

TVN to najgorsze gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Redgard

No ja też nie wiem jak można ten serial nazwać gniotem,, świetne poczucie humoru jak dla mnie i gra aktorów też dobra, a Pazura cóż ,tak ale nie tu..... kto co woli...

1989uRbi

Raczej brak poczucia humoru. To co wczoraj było z taśmą to mnie zabiło mało co nie spadłem z fotela , haha :D lamerzy nie znacie się. Kolejni, idzicie se klan oglądać

SkylineR34

dobre było jeszcze jak byli lekarzami i ten pośrodku wyciągnął pacjentowi jelito grube

ocenił(a) serial na 7
Redgard

chyba Cię rodzice nie obdarzali miłością jak byłeś mały...

Shah

shah ciebie obdarzali tyle że chyba troche za dużo...

ocenił(a) serial na 7
rok81

o jeju jeju, wręcz porażająca riposta. Głodnemu chleb na myśli, dlatego szczere kondolencje z powodu trudnego dzieciństwa. Wiem, wiem zły dotyk boli całe życie. Miejmy nadzieję, że przy odrobinie szczęścia nie wyrośniesz na pedofila...

ocenił(a) serial na 1
Redgard

Normalnie rece mi opadly. Jak komus moze sie to podobac? Stare, odgrzewane dowcipy podane w sposob ktory budzi raczej niesmak i obrzydzenie niz smiech. Porownanie tego do Monty Pythona mogl wymyslic tylko ktos kto MP albo nie ogladal albo nie rozumial. Mialem nadzieje na to ze ze wzgledu na niska ogladalnosc niedlugo zostanie to zdjete, ale widze ze program ten trafil prosto w wymagajace gusta polskiego spoleczenstwa. Nic dodac nic ujac... :/

ocenił(a) serial na 1
logain_darkthorn

gdzie masz porównanie do monty pythona???
ps. film boa vs. python to nie monty pyton. Zobacz na filmwebie;) A ja napisałem, że zamiast tego gówna TVn mogłaby puścić family gugya, czy monty pythona. Żadnej innej zmianki o tym nie widzę:)

ocenił(a) serial na 1
Redgard

Nie, nie chodzilo mi o to ze ty porownales to scierwo do MP. Jednak na necie mozna znalezc mnostwo opinii ze 3p3 jest jak Monty Python co wg mnie jest kompletna bzdura. Z twoja wypowiedzia akurat sie zgadzam :)

Redgard

serial super, a jeśli jakiemuś debilowi się nie podoba to po prostu niech nie ogląda

Redgard

Wolę oglądać Klan od tego czegoś z tvn-u.......................

Hitek

a mi sie podobało...
Przyznaje że niektóre odcinki były beznadziejnie sucharskie, ale były też takie po których ze śmiechu szczałem xD

ocenił(a) serial na 5
Redgard

E tam żenujące... po prostu głupie. :) Niektóre skecze pozytywnie, inne niezbyt.
To nie jest serial na poziomie Monty Pythona (choc bez przesady - trochę skeczy też schrzanili, a częśc skeczy była również żenująca), ale coś w stylu "Jasia Fasoli" lub nawet bardziej niemiecki "Szkoda gadac". Może i skecze są często prymitywne, ale nie dośc że nie schodzą do poziomu "Strasznego filmu", to czasem jeszcze zdarzy się jakaś perełka (a może zwyczajnie wisienka) w rodzaju bożego akwizytora.
Na aktorstwo też bym nie narzekał, bo ta trójka całkiem zgrabnie przerysowywuje swoje role. Pazura prawdopodobnie jest lepszym aktorem, ale tylko by ten serial położył całkowicie.
Tak można mu 5-6/10 wystawic. Bliżej pięciu raczej. :)

ocenił(a) serial na 1
Redgard

Sketch show to w sumie nowe zjawisko w Polsce i raczej nie jest jeszcze zbyt popularne. Co do poziomu żart jak żart jeden lepszy drugi gorszy, w takiej krótkiej formie raczej nie ma sensu zwracać uwagi na aktorstwo - różne role, różne efekty, wybitnych kreacji nie ma co się doszukiwać. Osobiście nie uważam tego za zły program tyle co nudny.

ocenił(a) serial na 6
Redgard

Trzy po trzy powstał na podstawie niemieckiego serialu Die Dreisten Drei emitowanego przez stację Sat 1.