Mam takie pytanko - czy ktoś już oglądał ten serial? Bo nie wiem czy warto. Będę wdzięczna za wszystkie opinie
oglądałam pierwszy odcinek, i jestem w trakcie ściągania drugiego
zapowiada się całkiem fajnie, wiadomo, że historie te przedstawione są trochę zbyt optymistycznie jak na prawdziwe realia, ale to tak jest we wszystkich serialach medycznych
do Karola:
Jeśli lubisz seriale o wampirach bardzo polecam ci Vampire diaries. Uwielbiam go!! Jest świetny i interesujący poza tym oglądam tez Moonlight i true blood.
tez oglądałam pierwszy odcinek:) serial bardzo dobry, miło się go ogląda:) Ciekawy, zobaczymy co bedzie w nastepnych odcinkach
dzięki Bela, oczywiście oglądam Vampire Diaries, mam oglądnięte True Blood dwa sezony i Moonlighta również :D oglądałam również Blood Ties, może nie był tak rewelacyjny jak pozostałe, ale jeśli o wampirach to musiałam zobaczyć :D
True Blood i Moonlight po prostu uwielbiam :D, z opinią o Vampie Diaries muszę poczekać, aż skończę oglądać przynajmniej pierwszy sezon, na razie ciężko mi coś powiedzieć, bo chyba za bardzo porównuję go do książki, od której się definitywnie rożni. Z wymienionych, najmniej podobały mi się Blood Ties, ale przyznam, że końcówka II sezonu była zdecydowanie lepsza niż cały I sezon ;)
a ty ??? oglądałaś któryś z nich???
Nie oglądałam tylko Blood Ties:) True blood i moonlight też uwielbiam :D Vampire Diaries też bardzo mi się podoba. Tak jak powiedziałaś muszę poczekać do końca sezonu żeby się przekonać, ale jak narazie jest bardzo wciągający:)
Nielubie True Blood... Moonlight- najlepszy serial na swiecie! Mam na dvd
;) Vampire diaries, nie jest zle, no ale i tak niewiele odcinkow dopiero
puscili kilka, wiec musze czekac na nastepne..
Three rivers- na serio dobry serial, ogladam tylko ze wzgledu na Alex'a, no
ale to chyba nie grzech :P A on jest taki slodki i jeszcze ma polskie
nazwisko.... Ehh....
Ja się szczerze przyznam, że zainteresowałam się tym serialem też tylko ze względu an Alexa :D inaczej by pewnie nie wiedziała, że takie serial w ogóle istnieje :D
też oglądam ten serial ze względu na alexa;) jest świetny:)
A ma ktoś może napisy do 2 odcinka three rivers??
kurcze ja te szukam napisow do 2 i 3 odcinka:/ jakbys ktos mial to dajcie znac:)
moze to nie pytanie odnosnie three rivers ale..
czytaliscie moze jakies ksiazki o wampirach?? ;)
ja czytam teraz "Pamiętniki Wampirów"
przeczytalam Sagę Zmierzchu i zastanawiam sie nad przeczytaniem "wampirów z Morganville" i "naznaczona"
mogłybyście mi powiedzieć coś wiece o tych ksiazkach?? nie ma nic na wikipedi..
wiecei moze ile jest czesci "martwy az do zmroku'?:-)
Właśnie obejrzałam 1 odcinek. Czekałam na ten serial od dawna, bo wiedziałam, że będzie grać tu K. Moennig. Bardzo mi się podobał! Rola Kate także! Bardzo dobra obsada tak na marginesie. Ogółem nie mogę się doczekać następnych epizodów, a teraz idę oglądać 2 odcinek. ;p
Widziałam i tak szczerze to jest film w skali 10 stopniowej na 5. Jak lubisz patrzeć na przesłodzone historie, słodkich aktorów i aktorki, super technikę (chodzi o nie o sprzęt medyczny a raczej o to w jaki sposób działa tam historia pacjenta:D) to będzie podobać ci się serial. Nie chodzi o to, że nie lubię patrzeć na ładne osoby! Tylko tam wszyscy są ładni, wszyscy są super a każda historia jest super... czyli co za dużo to nie zdrowo. Ten serial przyrównując do świata jedzenia to 24 gałek lodów (smaki różne... jakie sobie zażyczysz) polane polewą czekoladową, karmelową, truskawkową i toffi, z dwoma tabliczkami czekolady, posypane wiórkami kokosowymi, orzeszkami w karmelu i tartą czekoladą:D Wygląda to piękne, ślinka cieknie ale z gryza na gryza robi Ci się niedobrze:D
Popieram powyższą opinię. Obejrzałam 1 odcinek (ze względu na K.M.) i nie mam ochoty oglądać dalszych. Słodycz + technika z NASA masakra.
Popieram!Starałam się obejrzeć ze względu na Alexa ale po prostu nie idzie;D jest przesłodzony,za dużo tej całej techniki,podganiałam czas żeby do końca jakoś dociągnąć....Dałam radę 2 odcinki obejrzeć,na więcej nie starczy sił a szkoda bo lubię medyczne seriale:)
Ja jeszcze nie zaczęłam, ale choćby to był największy gniot na Ziemi, obejrzę go całego :)
Dla Moennig jestem zdolna do każdego poświęcenia! :D