PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491549}

Twarz Analiji

El Rostro de Analía
2008 - 2009
8,1 942  oceny
8,1 10 1 942

Twarz Analiji
powrót do forum serialu Twarz Analiji

To ja już się zgubiłam. Oglądam dopiero parę odcinków. Czytałam Wasze streszczenia, ale nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie. Teraz w więzieniu jest ta kobieta ze zmianą twarzy. Ale która kobieta? ;D! Prawdziwa Mariana, którą gra Gaby Espino zaginęła, tak? A tak, która siedzi teraz w więzieniu nie była od początku tą morderczynią, ale zrobili jej twarz morderczyni? Może ktoś cierpliwie mi tę kwestię wyjaśnic? ;D

Dziewczynka_bez_zapalek

Aha, już chyba rozumiem: ta dobra czyli Mariana dostała twarz tej złej czyli Analiji i teraz nikt nie wie, że Mariana jest ukryta pod twarzą Analiji, a prawdziwa Analija zaginęła? W takim razie co o ni myślą, że stało się z Marianą?

Dziewczynka_bez_zapalek

Wszyscy z z wyjątkiem dwóch lekarzy, Izabel i Mauricia są przekonani, że Mariana zgięła, gdyż we wraku samochodu znaleziono zwęglone szczątki, które uznano za należące do Mariany, ale jak się okaże nie są to kości ani Mariany ani Analiji, bo ta po pojawi się niebawem

Dziewczynka_bez_zapalek

no wiec tak w wiezieniu jest tak naprawde mariana( czyli ta ktora na poczatku grala gaby) ale z twarza analiji. gdy znalazl armando kobiete poparzona byla przy niej torebka ze zdjeciem analiji wiec zrobil jej taka twarz a po czasie okazalo sie ze grupa krwi sie nie zgadza i ze to tak naprawde jest mariana. a ta prawdziwa analija narazie nie wystepuje w filmie ale za nie dlugo sie pojawi i ona nie jest morderczynia, gdyz tak naprawde nalezala do policji i udawala tylko ze jest zla by zlapac i zblirzyc sie do montany ;) jeszcze jakies pytanka ??

monika03_1990

Aha! ;)) Dzięki śliczne. Tak, jeszcze takie jedno rozległe ;D Kim jest Daniel dla Mariany i Analiji? I ta jego córka jest też córką Mariany, prawda? Ale dlaczego w odcinkach on sobie wspomina jego życie z prawdziwą Analiją i nie tęskni za Marianą? Jeszcze ten właśnie wątek mnie ciekawi.

Dziewczynka_bez_zapalek

Daniel i Mariana byli małżeństwem. maja ze soba coreczke. A wspomina sobie zycie z analija, gdyz 5 lat po tym wypadku gdzie niby zginela jego zona poznal analije( czyli tak naprawde mariane). zakochali sie w sobie, przezywali wspolne chwile, byli juz na oltarzu i podczas slubu Sara pokazala zdjecia, gdzie prawdziwa analija mierzy z pistoletu do mariany. ten uwierzyl ze to prawda i znienawidzil ja, myslac ze ta zabila jego zone.
a daniel i analija to tak naprawde obce osoby. poznali sie w dniu wypadku. gdy ten jechal do domu stuknal w samochod gdzie jechala prawdziwa analija.
na youtube sa odcinki od samego poczatku wiec w wolnej chwili proponuje sobie obejrzec. polecam ;)

monika03_1990

No wreszcie uzyskałam odpowiedź, po której zrozumiałam już wszystko! Dziękuję pięknie i oczywiście tak właśnie zamierzam w wolnej chwili pooglądać pierwsze odcinki.