PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491549}

Twarz Analiji

El Rostro de Analía
2008 - 2009
8,1 942  oceny
8,1 10 1 942

Twarz Analiji
powrót do forum serialu Twarz Analiji

totalny świr prawdziwa analija żyje trzymał ją w zamknięciu przez te lata....

martaksp_87

ale dlaczego?:) bo wlasnie tego nie rozumiem. Tutaj niby w szoku byl ze Ana to Mariana a tak naprawde wiedziaL?:)

Hermioneczka

Swir to malo powiedziane hehe.xD to jakis swiro-maniak, ktory klonowal jej cialo..^^ zarabisty serial, powiem szczerze, ze najlepszy
jaki do tej pory ogladalam.:D mam juz obsesje na jego punkcie.xD pzdr.:*

Hej ;)
Masz racje super film.Od początku oglądam "Twarz Analiji" i na prawde ten serial jest warty obejrzenia;)
Pzdr:)

natusia888

Z tego co czytalam to (SPOILER) Armando w dziecinstwie byl swiadkiem smierci swojej rodziny i od tego czasu chcial znalezc sposob na niesmiertelnosc. W sumie nie byl zły, mial tylko swoje szalenstwa.

Hermioneczka

Racja, ale zeby przetrzymywac Analíe zamnknieta, odizolowana i na dodatek gadac glupoty, ze ona teraz jest tylko jego itp...
Czubek.xD ale fajnie, ze jest taka postac.:P Ten serial jest tak fenomenalny, ze nawet tego slowami sie nie da opisac.:D moze juz
jestem chora na punkcie tego wszystkiego.xD Analía i Ricky, Cristobal i Camila, uwielbiam ich wszystkich, jak na razie to w ciagu
tygodnia zyje czekaniem na 15.30.xD i ogladam youtube hehe.xD

martaksp_87

Ale ja dalej nie rozumie...jak on ściągnał 2 osoby? Przecież tworzył twarz (Mariany) na podstawie zdjęcie Analii...
Najlepszy serial!

martaksp_87

no no rozkręca się, z każdym odcinkiem zaczyna sie wyjaśniać no super super

pchla__szachrajka

oj rozkreca.:D coraz ciekawiej:)) na szczescie Analía ucieknie:D teraz zaczynaja sie najlepsze odcinki:D

pchla__szachrajka

oj rozkreca.:D coraz ciekawiej:)) na szczescie Analía ucieknie:D teraz zaczynaja sie najlepsze odcinki:D

To wszystko będzie w jutrzejszym odcinku... Analija ucieknie a Mariana odzyska pamięć ...

martaksp_87

a mam takie pytanie ile serial ma odcinków? 177 cos takiego słyszałam..a w ogóle to dziwi mnie w tym serialu jak mogli odszyć twarz jednej osoby i przyszyc drugiej ktora miala wogole inne ksztalty czaszki (chyba leb jej oderwali i przyszyli),figure GŁOS! i wyglada po tej zmianie tak samo a nie poznali ja po ciele, po glosie?? a po 2 gie przeciez skoro ta 2ga zyje no to jak moga obydwie miec jeszcze na dodatek te same twarze!??!?!?!? troche science fiction sie z tego zrobilo, no ale przynajmniej ciekawy jest ten film hehehh

ambershine

Z tego wynika, że nie tylko Montana ale i Armando mają obsesje na punkcie tej kobiety, też mnie to zastanawia bo pozostają pewne szczegóły np. uzębienie, wcześniej wspomniany głos identyczne figury, oczy i znamion, jedyne co je różni to brak linii papilarnych u Any-Mariany a Analijii

pchla__szachrajka

ogolnie to wiadomo, ze Elizabeth Gutiérrez gra i Analíe i Mariane.. Tam rzekomo Roberto i Armando cos zmieniali, przeciez na tym
komputerze w laboratorium oni dostosowywali jej twarz do twarzy ze zdjecia.. Uklad twarzy, rysy itp. sie zmienialy... Poza tym
Ricky w jeszcze wczesniejszych odcinkach, poczatkowych mowil, ze jej zachowanie sie zmienilo i nawet glos sie jej zmienil..
Oczywiscie to tak w filmie bo kazdy z nas slyszy, ze to wszystko to to jest to samo, ze to ta sama aktorka.. Tylko E.G jako Mariana
jest subtelniejsza, delikatniejsza itp, a jako Analía(ktora wole.xD) prowokujaca, zmyslowa i jak dla mnie inteligentniejsza... Chociaz gra
je ta sama aktorka, potrafila to tak zrobic, ze jak dla mnie widac te roznice pomiedzy nimi.:) odwalila kawal dobrej roboty:)) co do
Armanda i Rickiego... Fakt, obydwoje maja obsesje:P tylko, ze Armando ma jakies chore plany wobec niej, 'nowa rasa', klonowanie
itp i to jest ta obsesja. Natomiast Ricky... Ona Mu sie b.b.b.podoba, zakochal sie w Niej, zreszta nie dziwne:P i jak dla mnie to
Ricky(Jego mimika twarzy, smiech, sposob poruszania sie, ten wzrok, zachowanie, totalny profesjonalizm:D) i Analía/Mariana (ze
wskazaniem na Analíe.xD) sa postaciami najlepiej zagranymi i najfajniejszymi.:D ale w ogole to jest zarabisty serial i wszystko tam
jest fajne..:DD pzdr.

aa no to juz rozumiem w sumie.. a co do Elizabeth to gra naprawde świetnie, powiem szczerze ze nie znam sie na aktorstwie i zadko kiedy potrafie powiedziec kto gra dobrze ale ona zrobiła na mnie ogromne wraznie, wydaje sie jak by grały tam dwie zupełnie inne osoby!! widziałam już role gdzie 1dna osoba grała dwie ale były nawiane sztucznośćią a Ela robi to niesamowicie!! zreszta tak jak wszyscy w tym filmie, niesamowity film !! jest zajebisty poprostu ;p Pozdrawiam :)

ambershine

co do odcinkow to ma chyba 178, ale pewnosci nie mam:)

ambershine

co do odcinkow to ma chyba 178, ale pewnosci nie mam:)