Podoba mi się ponieważ lubię telenowele z wątkiem kryminalnym ,bardzo ładna główna bohaterka
A czy nie uwarzacie,że ona jest własnie nie ładna a bardziej odpicowana, jak to się mówi, poza tym ma chyba sztuczny biust
bardzo fajny serial ... ogladalam odcinki w wersji nie polskiej i nie rozumiem jednego ... ezeli armando przetrzymywal prawdziwa analije i wiedzial ze to ona od samego poczatku to dlaczego zdziwil sie ze ana ktora mieszkala u niego to mariana gdy zrobil wyniki dna. to mnie dziwi bo po 4 latach dopiero doszedl do wniosku ze to est mariana a przeciez w innym mieszkaniu mial prawdziwa analije ... rozumie ktos cos z tego ?
Po prostu scenarzyści na początku nie planowali powrotu prawdziwej Analii, później z powodu świetnych wyników oglądalności, postanowili przedłużyć telenowelę i wpadli na pomysł powrotu Analii, tylko nie mieli pomysłu jak wytłumaczyć dlaczego tak długo jej nie było i tak jakoś dziwnie to zrobili.
zgadzam sie z toba ... bardzo wciagajacy serial ... podoba mi sie prawdziwa analija ... taka odwazna i wogole przed wypadkiem sliczna ... ma zajebiste wlosy w pierwszych odcinkach serialu
film super dawno takiego nie było, już nie mogę się doczekać jak wróci ta prawdziwa analija i razem będą działać.Mam pytanie czy ktoś wie jak nazywa się w rzeczywistości kolega chaniqui on czasami z nią rozmawia taki zawsze z opaską na głowie???????
Ja wogóle nie rozumiem tego filmu...
Czy mógłby ktoś mi to ktoś napisać?
jak to prawdziwą Analiję bedzie Armando przetrzymywał??????????????