PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491549}

Twarz Analiji

El Rostro de Analía
2008 - 2009
8,1 942  oceny
8,1 10 1 942

Twarz Analiji
powrót do forum serialu Twarz Analiji

Podoba mi się ponieważ lubię telenowele z wątkiem kryminalnym ,bardzo ładna główna bohaterka

fuxior11

A czy nie uwarzacie,że ona jest własnie nie ładna a bardziej odpicowana, jak to się mówi, poza tym ma chyba sztuczny biust

Eva1986

jak dla mnie jest aż za słodka.. być może z czasem to się zmieni.

fuxior11

bardzo fajny serial ... ogladalam odcinki w wersji nie polskiej i nie rozumiem jednego ... ezeli armando przetrzymywal prawdziwa analije i wiedzial ze to ona od samego poczatku to dlaczego zdziwil sie ze ana ktora mieszkala u niego to mariana gdy zrobil wyniki dna. to mnie dziwi bo po 4 latach dopiero doszedl do wniosku ze to est mariana a przeciez w innym mieszkaniu mial prawdziwa analije ... rozumie ktos cos z tego ?

monika03_1990

Po prostu scenarzyści na początku nie planowali powrotu prawdziwej Analii, później z powodu świetnych wyników oglądalności, postanowili przedłużyć telenowelę i wpadli na pomysł powrotu Analii, tylko nie mieli pomysłu jak wytłumaczyć dlaczego tak długo jej nie było i tak jakoś dziwnie to zrobili.

fuxior11

zgadzam sie z toba ... bardzo wciagajacy serial ... podoba mi sie prawdziwa analija ... taka odwazna i wogole przed wypadkiem sliczna ... ma zajebiste wlosy w pierwszych odcinkach serialu

monika03_1990

film super dawno takiego nie było, już nie mogę się doczekać jak wróci ta prawdziwa analija i razem będą działać.Mam pytanie czy ktoś wie jak nazywa się w rzeczywistości kolega chaniqui on czasami z nią rozmawia taki zawsze z opaską na głowie???????

martin8

Ja wogóle nie rozumiem tego filmu...
Czy mógłby ktoś mi to ktoś napisać?
jak to prawdziwą Analiję bedzie Armando przetrzymywał??????????????

MaitePerroni08

ta bohaterka która gra teraz ane to tak narwawde Marina, która straciła pamięć

slowik_filmweb

no tak, ale ktos tam pisze ze PRAWDZIWA Ana powróci!???

ambershine

Tak ma powrócić ale na krótko.Jeśli dobrze pamiętam to coś koło 150 odcinka

MaitePerroni08

no po prostu ja przetrzymuje, gdyz po pierszej seri film mial duza popularnosc i postanowiona nakrecic dalsze odcinki gdzie troche nie przemylalano tego i pokazano iz to armando bedzie przetrzymywal prawdziwa analije ktorej podawal leki ... wkrotce sie wszystko wyjasni ;)