szukałam jakiegoś serialu , który mogłabym sobie oglądać na necie . wydaje
mi się ten być ciekawy ;] więc mam prośbę ... niech mi ktoś po krótce
opowie tak swoimi słowami co tam się dzieje , czy to fajne i tak ogólnie
skróci . bo chciałabym wiedzieć czy film jest warty obejrzenia ; )
Hej ;)
Film jest ciekawy i warty oglądnięcia ja oglądam od 1 odcinka,a teraz jest już 106 odcinek,jest bardzo ciekawy taki życiowy i z wątkiem kryminalnym;)
Telenowela "Twarz Analiji" to historia Mariany Andrade, pięknej kobiety, która odnosi sukcesy w życiu zawodowym i prywatnym. Wydaje jej się, że wiedzie spokojne życie u boku ukochanego męża Daniela. Pewnego dnia odkrywa jednak, że mąż zdradza ją z Sarą, jej kuzynką. Oboje chcą również pozbawić Mariany miejsca w zarządzie firmy. Na domiar złego, ktoś próbuje ją zabić. Kobieta ulega wypadkowi, w wyniku którego poddana zostaje operacji. Wskutek pomyłki dostaje twarz Analiji - niedoszłej morderczyni. Od tego momentu Mariana musi zmierzyć się z przeszłością kobiety, która chciała ją zabić, jednocześnie wykorzystując nową twarz do zemsty na osobach, które ją zdradziły;]
I ta Analija czyli Mariana Andrade-Montiel żyje a wszyscy myślą że zmarła na wskutek wypadku.. Teraz jest w takim ośrodku szkoleniowym (policyjnym)gdzie Capitan Lares i Detektyw Braun przygotowują ją do schwytania przestępcy Rickiego Montany i jego wspólniczki Sary Andrade;)
Żeby wiedzieć co będzie dalej po prostu trzeba obejrzeć:)
Polecam:)
dzięki wielkie ; )
szkoda , że już nie mogę oglądać w telewizji bo już 106 odcinek .
ale na internecie są dodawane odcinki więc jest ok ; D
Więc tak Ci troszkę streszczę;)
Nowa twarz,nowe życie..Mariana,sądząc,żę jest Aną Lucią(vel.Analiją)wraca do normalnego życia.Los chce,że na jej drodze ponownie staje Daniel,a także nie potrafiący zapomnieć o Analiji,Ricki Montana;]
Mariana(Gaby Espino)jest szczęśliwą żoną Daniela Montiel(Martin Karpan)i matką Adriany(Daniela Nieves)Jak się okazuje-jedynie pozornie.W dniu kolejnej rocznicy ślubu Mariana odkrywa,że jej mąż ma romans z jej kuzynka Sarą Andrade(Maritza Rodriguez.Co więcej Sara jest gotowa na wszystko,by zająć miejsce kuzynki u boku Daniela.Opłaca mafioza Rickiego Montanę(Gabriel Porras),by zabił Marianę.Gangster wykorzystuje sytuację by sprawdzić lojalność Analiji (Elizabeth Gutierrez),policjantki która chcąc pomścić śmierć ukochanego z rąk Montany,udaje płatną zabójczynię i zleca jej zabicie kobiety.Wkrótce Analija zatrzymuje samochód Mariany na drodze i się do niej dosiada.Wyznaje jej co zaplanowała Sara.Załamana i pijana Mariana świadomie zjeżdża autem z urwiska.Prżejeżdżający drogą dr.Armando Rivera(Daniel Lugo) wyciąga spalone ciało Mariany z auta i zabiera do swojego laboratorium.Tam z pomocą eksperymentu klonowania odbudowuje ciało i twarz w oparciu o znaleziony na miejscu dowód tożsamości.Nie wie,że znaleziony dokument należał do Analiji.....