PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3572
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

jestem zawiedziona. pokładałam nadzieje w tym serialu. spodziewałam się czegoś z dreszczykiem, a dostałam kolejną amerykańską papkę. nie wiem, po co w ogóle wątek morderstwa, skoro wszystko toczy się wokół szkolnej przyjaźni. ten zrobił źle, ona wybaczyła, druga nie, chce zapomnieć, a nie może, ale on chce, bla bla bla. to już było!
motyw outsiderki, która jest gnębiona przez popularnych - aha, ok, też już było.
obejrzę jeszcze jeden odcinek, i jeśli nie będzie w nim ani 30 sekund AKCJI będę musiała pożegnać się z serialem.

paps

Pierwszy odcinek był zachęcający. Dwa kolejne w sumie tak naprawdę to o niczym. Lubię seriale w takim klimacie ale hmm jakby to ując będziemy krążyć wokół morderstwa przez cały sezon a w ostatnim odcinku zrobią jakiś niesamowity zwrot akcji i papkę z naszego mózgu. Sama nie wiem czy się w to wciągać, z resztą nawet nie widomo czy ten serial będzie miał swój dalszy żywot bo jak dla mnie to nic nowego nie wzniósł

ocenił(a) serial na 3
paps

Zdecydowanie wszystko rozwija się za wolno... Cały odcinek poświęcony poszukiwaniu zdjęcia to przesada. Ogólnie serial mi się podoba, ale ostatnie 2 odcinki nic nie wniosły, utwierdzam się tylko w przekonaniu, że Danny jest socjopatą. Tak jakby zawsze wiedział co powiedzieć żeby kogoś do siebie przekonać, nie zależy mu też na niczym, a kiedy stara się o przyjaźń Lacey też wydaje się w tym jakiś nienaturalny...

ocenił(a) serial na 3
paps

E, też jestem zawiedziona. Trochę powiewa nudą. Liczyłam na zwroty akcji, nowe fakty etc. A tu nuda.

paps

racja,nic nowego nie pokazali. oglądając co chwilę sprawdzałam ile jeszcze do końca. pierwszy odcinek zachęcił,ale robi się coraz większy gniot. oby coś się rozkręciło w kolejnym odcinku

ocenił(a) serial na 7
lejdi_koks

Bez przesady, spokojnie. Serial dopiero się zaczął, pojawiło się dopiero pare odcinków, dajcie mu szansę i nie skreślajcie tak od razu. Jeśli ktoś oglądał PLL, to przecież pierwsze odcinki były tak samo nudne. Jedyną akcją było to, że A zaczęło pisać smsy. Twisted ma szansę się wybić, bo według mnie wcale nie jest taki zły, a główna postać jest intrygująca. Poczekajmy co sie z tego rozwinie.

loveem

Ja mam tylko nadzieję, że Danny naprawdę jest pokręconym socjopatą. Że jego zachowanie jest przemyślane i reakcje wykalkulowane na zimno. Jeżeli tak będzie, to bardzo chętnie zostanę przy serialu. Jeżeli nie i to kolejny gówniany serial o nastolatkach, o trójkątach miłosnych, o liceum i tak dalej to chyba odpuszczę :D To jak skrzyżowanie PLL, 90210 i Vampire Daires -.-