PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3572
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

Nie tylko o nastolatkach. Gatunek dowolny.

ocenił(a) serial na 8

Breaking Bad-jest genialny,naprawdę warto obejrzeć.
Prócz tego Homeland, wg mnie jeden z najlepszych seriali.

użytkownik usunięty
kikakas

Do BB się przekonuję powoli.

ocenił(a) serial na 8

:) Ja też potrzebowałam czasu.Ale teraz z niecierpliwością czekam już na ostatnie odcinki...i załuję,że to już koniec.

ocenił(a) serial na 5

American horror story z całego serca <333 < dla fanów horrorów>, skins brytyjska wersjA <3, my mad fat diary, ale z polskimi napisami jest w bardzo kiepskiej wersji, ale na YT można ogl z angielskimi napisami i wszystko da się zrozumiec c;. Z komedii: jess i chłopaki i różowe lata 70 ;)

Polecam serial Przygody Merlina :)

ocenił(a) serial na 7

- The Walking Dead
- The Vampire Diaries
- Twisted
- American Horror Story: Asylum
- Breaking Bad
- Bones

ocenił(a) serial na 7
ulka96

i Orphan Black :)

użytkownik usunięty
ulka96

Ooo dzięki :) właśnie zaczęłam Breaking Bad :) zapowiada się interesująco

ocenił(a) serial na 7

Powiem szczerze, że spodobał mi się dopiero od połowy drugiego sezonu. Gdyby nie moja siostra, dałabym sobie spokój z tym serialem już podwóch pierwszych odcinkach. Jeśli póki co początek będzie Cię zniechęcał to spoko, od drugiego sezonu zrobi się ciekawiej :)

użytkownik usunięty
ulka96

Hehe miałam takie same wrażenia .. albo ich brak ;) potrafiłam usnąć w trakcie odcinka, co mi się nigdy nie zdarza. Ale faktycznie 2gi sezon sprawia że chce się dalej oglądać.

ocenił(a) serial na 7

Od trzeciego sezonu zacznie się jeszcze bardziej dziać, aż nie będziesz mogła się oderwać od komputera :D Także miłego oglądania :)

użytkownik usunięty
ulka96

Dziękuję :)

Polecam glee, ostatnio zmarł właśnie aktor Cory Monteith, który właśnie tam grał Finna :'( No więc polecam bo naprawdę bardzo fajny serial :)

maja8860

-Supernatural
-Pretty Little Liars
-Mentalista
-Sherlock
-Dexter

ocenił(a) serial na 6

Synowie Anarchii, wiem, że może być na straconej pozycji....ale naprawdę polecam. Po kilku odcinkach się chyba nie oderwiesz :) ja nie mogłam. !

Dla młodzieży Misfits :) brytyjski, a więc dużo humoru i akcent rozkoszy &lt;3

Z ambitniejszych Zakazane imperium, ale raczej dla fanatyków gangsterki :)

Jeśli lubisz tajemnice jak w Twisted polecam : Lost room, mini serial, bardzo ciekawa fabuła.

Głupkowate, trochę kuleją z logiką, ale niewątpliwie jest napięcie i mogą wciągnąć : Persosn unknown, wyspa harpera (elementy klaustrofobiczne, jak ktoś lubi tego typu klimaty, plus tajemnica i zamknięcie na małym obszarze)

ocenił(a) serial na 6

Nikita (ta nowsza) ,Gossip Girl , The Fosters, Friends (klasyka hah) the carrie diaries, sex in the city