Nie tylko o nastolatkach. Gatunek dowolny.
Breaking Bad-jest genialny,naprawdę warto obejrzeć.
Prócz tego Homeland, wg mnie jeden z najlepszych seriali.
:) Ja też potrzebowałam czasu.Ale teraz z niecierpliwością czekam już na ostatnie odcinki...i załuję,że to już koniec.
American horror story z całego serca <333 < dla fanów horrorów>, skins brytyjska wersjA <3, my mad fat diary, ale z polskimi napisami jest w bardzo kiepskiej wersji, ale na YT można ogl z angielskimi napisami i wszystko da się zrozumiec c;. Z komedii: jess i chłopaki i różowe lata 70 ;)
- The Walking Dead
- The Vampire Diaries
- Twisted
- American Horror Story: Asylum
- Breaking Bad
- Bones
Powiem szczerze, że spodobał mi się dopiero od połowy drugiego sezonu. Gdyby nie moja siostra, dałabym sobie spokój z tym serialem już podwóch pierwszych odcinkach. Jeśli póki co początek będzie Cię zniechęcał to spoko, od drugiego sezonu zrobi się ciekawiej :)
Hehe miałam takie same wrażenia .. albo ich brak ;) potrafiłam usnąć w trakcie odcinka, co mi się nigdy nie zdarza. Ale faktycznie 2gi sezon sprawia że chce się dalej oglądać.
Od trzeciego sezonu zacznie się jeszcze bardziej dziać, aż nie będziesz mogła się oderwać od komputera :D Także miłego oglądania :)
Polecam glee, ostatnio zmarł właśnie aktor Cory Monteith, który właśnie tam grał Finna :'( No więc polecam bo naprawdę bardzo fajny serial :)
Synowie Anarchii, wiem, że może być na straconej pozycji....ale naprawdę polecam. Po kilku odcinkach się chyba nie oderwiesz :) ja nie mogłam. !
Dla młodzieży Misfits :) brytyjski, a więc dużo humoru i akcent rozkoszy <3
Z ambitniejszych Zakazane imperium, ale raczej dla fanatyków gangsterki :)
Jeśli lubisz tajemnice jak w Twisted polecam : Lost room, mini serial, bardzo ciekawa fabuła.
Głupkowate, trochę kuleją z logiką, ale niewątpliwie jest napięcie i mogą wciągnąć : Persosn unknown, wyspa harpera (elementy klaustrofobiczne, jak ktoś lubi tego typu klimaty, plus tajemnica i zamknięcie na małym obszarze)