PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3573
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

Hej!
Ciekawa jestem, jak myślicie, kto widział Danny'ego i Jo w lesie, wtedy gdy Danny zabił swojego
ojca? Zastanawiam się czy to nie mógł być Taylor - mam wrażenie, że ta postać będzie mieć
większe znaczenie niż się teraz wydaje. A może ten nowy - Charlie?
Jakieś pomysły? Motywy?

ocenił(a) serial na 9
koraarok

ja pierwsze co to pomyślałam "gość który kręcił Lacey i Danny'ego", potem mi się wydawało że mi się przewidziało, ale sama nie wiem.

koraarok

Myślę, że ten nowy koleś- Charlie ;)

koraarok

Ten Charlie ma czarne włosy. Może to brat Danny'ego, albo jakiś jego krewny, który jakoś dziwnie pojawił się w momencie, gdy wrócił Vikram i ta kobieta-detektyw. Ciężko uwierzyć w zbieg okoliczności. Wydaje mi się również, że tą osobą jest Charlie. Danny bronił swojego i Jo życia czuli się zagrożeni- to Vikram ich atakował, nie powinni za to ponieść więc konsekwencji, ale co będzie dalek, okaże się.

ocenił(a) serial na 9
PurpleAngel

ja myślę że Charlie będzie odgrywał jakąś istotniejszą rolę, ale to nie on ich widział. zobaczymy :)

julix1708

tez tak myślę....i wątpię by byli rodzeństwem. Po prostu maja sekrety, ze tak napisze więżniowe...kto wie co się tam wydarzyło...

agab1987

Odnoszę wrażenie, ze ich relacja jest specyficzna, Charlie bardzo identyfikuje się z Dannym, chce mieć wszystko to co on. Kiedy z Lacey nie wyszlo uderzył do Jo. Wydaje mi się, ze jego intencje nie są dobre.