To się porobiło.
Charlie jest synem Tess. Tak też myślałem, gdy się się dowiedzieliśmy, że ma ona drugie dziecko. Ale wtedy okazało się, że to dziewczynka.
Biedna Karen. Miała takie porąbane życie. I gdy już miało się dobrze układać, okazuje się, że Jack jest ten zły i razem z córką oraz Charliem działali wspólnie, aby wejść w życie Desai i za pewne dostać się do ich milionów.
No nieźle,brat zakochany w siostrze..Pewnie jeszcze się okaże ,że Charlie to syn Vikram'a.
Też od początku myślałam, że to będzie dziecko Tess i tez mi coś nie pasowało jak powiedziała,że to była dziewczynka ! W ogóle niezły zwrot akcji na samym końcu. Najpierw syn ciotki tary, a w końcu, że Tess. Ciekawa jestem też kto kogo postrzelił. Szeryf Charliego..? Ale po co? I to by było zbyt oczywiste, hehe.
Moim zdaniem postrzelony został Danny, bo to troche taka postać tragiczna. Jeżeli będzie drugi sezon- w co wątpię bo wyniki oglądalności przeciętne, zapewne się dowiemy. Byłam zdziwiona trywialnoscią zagadki, miało być zaskakująco, a było przewidywalnie. Nie dowiedziałam sie dlaczego zginęła Regina, dlaczego Vikram wrobił w morderstwo swojego syna, ani dlaczego kontynuował to po wyjściu Danniego z poprawczaka. To były opowieści , ktore moim zdaniem sprawiały , źe ta opowieść była ciekawa. Zepsuli totalnie zakończenie. Spodziewałam się czegoś znacznie ciekawszego. Dodatkowo ratingi obniżyła postać Jo, która w końcowych odcinkach była za mocno wyeksponowana, a niezbyt lubiana przez fanów.
Na imdb nie ma za pochlebnych opinii. Wyniki oglądalności spadły w momencie kiedy rozbudowali jej postać.
Ja jej bardzo nie lubię bo ma koszmarne brwi i zawsze jedną minę :P
Charlie nie jest synem Vikrama ponieważ Tess nigdy z nim nie spała. Jest owocem jednorazowego numerka w okresie kiedy zerwali na rok z szeryfem
Tess spała wielokrotnie z Vikramem i nawet przez przypadek wygadała się o tym Karen kiedy ta teoretycznie była juz z nim w związku. Nie pamiętam, który to był odc. Ale Charlie nie może być jego synem. Vikram był hindusem.
może Tess została postrzelona? matka która oddaje życie za syna, żeby odpłacić mu porzucenie? hm...
finał mi się bardzo podobał. Twisted nie jest serialem, nad którym myślę długo ani nie czytam spoilerów, o ile jakieś są, nie wymyślam teorii i byłam totalnie zaskoczona w 3 momentach - Charlie synem Tary, ten facet i jego córka (nigdy nie pamiętam imion ;/) są źli (chociaż ta córeczka mi trochę "śmierdziała" po tym jak jej kłamstwa wyszły na jaw) i największe - Charlie to syn Tess. pewnie gdybym dłużej zastanawiała się nad postacią Charliego czy sprawą dziecka Tess mogłabym się co nieco domyślać, ale jak już mówiłam - nigdy nie zastanawiałam się nad tym.
mam nadzieję na 2 sezon, bo chcę wiedzieć kto został postrzelony.
Vikram wg mnie wrobił swojego syna, bo po prostu chciał uciec przed konsekwencjami i dalej żyć jakby nic się nie stało. inna sprawa - dlaczego zabił Tarę?
Nie sądze aby Charlie był dzieckiem Vikrama, bo musiałby wyglądać tak jak Danny. O ile Charlie ma ciemne włosy i ciemna oprawę oczu to jednak hindus to to nie jest i ciekawi mnie skąd taki wygląd Charliego jak Tess to taka typowa blondynka, namieszali troszkę. I co po przy porodzie lekarz okłamał Tess, ze to dziewczynka, a tak naprawdę był chłopiec? Po co, na rozkaz Vikrama ? Bez sensu. O i skoro Charlie to syn Tess to niesmacznie wygląda miłość Charliego do siostry.
Bardzo zawiodłam się na Jacku! Myślałam, że Karen w końcu się ułozy i chociaż będzie miała dobrego faceta przy sobie, a tutaj on knuł sobie tylko z coreczką jak dostac się do ich milinów, szkoda. Ale dobrze grał - takiego anioła, niczego się nie domyślałam.
Co do strzału to myślę, że Danny, Tess albo po prostu gdzieś tam nietrafiony. Charlie jest zbyt oczywisty.
Nie wiem jakim cudem Tess udało się dowiedzieć gdzie oni wszyscy są i jak zdołała dotrzeć tam w tak krótkim czasie :D pojechali nie zle
Myślałam, ze Jo i Danny pocałują sie w tym odcinku. Szkoda, że tak sie nie stało.