PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3574
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

Pilot całkiem, calkiem. Nastepny odcinek juz mniej powiewalo nudą i momentalnie chciałam go
wyłączyc. Ale dam mu drugą szanse, zeby zobaczyc jak akcja potoczy sie do konca sezonu. Po za
tym czy tylko ja mialam wrażenie, że Jak ten koles chcial rozbic naszyjnik kamieniem to zamieni sie
w horkruksa, moze jego ciotka byla spokrewniona z voldemortem dlatego ją zabił. xD

soophie

Hahaaa, dobre porównanie:) Ale skoro jego ciotka jest spokrewniona z Voldemortem, to na pewno w późniejszych odcinakch okażę się, że Danny jest wnukiem samego Pottera:D A tak na poważnie: mam trochę inne odczucia, ale to chyba kwestia gustu:) Dopiero dwa odcinki, a serial już mnie wciągnął. Miałam podobnie ogladając Teen Wolf, ale nie poddałam się i serial przekonał mnie do siebie dopiero na koniec pierwszego sezonu:)

soophie

Dla mnie słabo ,bardzo słabo za bardzo przypomina mi PLL ,który zacząłem oglądać przez dziewczynę i który na początku był fajny ,ale jak go przeciągnęli (powinien się skończyć na 2 sezonie) i nagle zrobiła się nudna papka dla nastolatek. Wkurza mnie to, bo są na prawdę dobre ciekawe seriale ,które są kasowane po jednym sezonie a takie dziadostwo ciągnie się w nieskończoność ! Obejrzę do 3go odcinka jeśli się nic nie poprawi to odpuszczę sobie ten serial pozdro!