PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3574
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

Jak wrażenia po odcinku ? Twórcy jak widać idą w stronę trójkąta, a myślałam że ten serial będzie
pod tym względem inny..

Request_

W każdym serialu musi byc coś takiego, jak by zawsze wszystko się układało to by nie było akcji. Jednak trochę mi szkoda Jo, widac że było dla niej sporym poświęceniem, ubrac się w tą kieckę aby zaimponowac Danny'emu, pomaga mu i ufa praktycznie od samego początku, a on i tak woli Lacey...

Poison_Girl

tu są dwa trójkątny Danny-Joe-Lacey i Danny-Joe-Rico
mnie się wydaje, że Danny wbrew pozorom nie woli Lacey, chyba w ogóle nikogo nie woli, po prostu zorientował się, że ona ma do niego słabość więc postanowił coś na tym ugrać, tym bardziej, że jest w niekorzystnej sytuacji, będzie próbował wszystkiego

anchema___

Swoją drogą nie ogarniam Lacey, najpierw jest cięta na Danny'ego, uprzykrza mu życie, a potem się na niego rzuca :p To się nazywa byc niezdecydowaną dziewczyną xD

Poison_Girl

Ja to nie rozumiem jednego. Już w pierwszym odcinku jest między nimi takie napięcie, i od akcji w pokoju Dannego pomyślałam że musiało coś między nimi być kiedyś i wciąż mają do siebie słabośc od tego czasu. Ale potem sobie przypomniałam że oni mieli 10 lat jak sie ostatnio widzieli. xD

Request_

Może działa tutaj coś w rodzaju zakazanego owocu. Im bardziej Lacey wie, że nie powinna się z nim w ogóle zadawac, tym bardziej ją do niego ciągnie

Poison_Girl

Wie coś ktoś na temat napisów? :)

Black_Hole

Są na napisy24 ale nie wiadomo do jakiej wersji ;) Nie pasują do Twisted.2013.S01E05.HDTV.x264-ASAP ,jak twierdzi wrzucający.

Ja obejrzałem na telefonie przewijając je co minute/dwie aby leciały równo z tekstem...

kamil665544

Dzięki za info , spróbuję z HDTV x264-EVOLVE[ettv]

Black_Hole

Obejrzalam z angielskimi napisami.

Robi się coraz bardziej pogmatwany i ciekawy ten serial, czekam na następny odcinek.
Jo od samego poczatku leciala na Dannyego, a Rico się do niej ślinił.

Ciekawe, ze Rico widzial matkę D. wyrzucającą naszyjnik....

Black_Hole

A ja dalej mam wrażenie ,że to telenowela :C Po opisie serialu wyobrażałem to sobie inaczej...Już dawno bym przestał oglądać bo fabuła nie jest najlepsza ,ale polubiłem bohaterów i jestem ciekaw finałowego odcinka.

Z tym duchem Reginy to lekka przesada.

Request_

Mógłby ktoś w miarę streścić odcinek? Bo wymiękłam przy 4 i nie wiem, czy dalej brnąć. Miało być o psychopacie, o morderstwach, a tu zwykła młodzieżówka...
Co nie zmiania faktu, że chętnie poznałabym zakończenie :)

latte

http://ha tak.pl/artykuly/napiecia-w-miasteczku

kamil665544

Dzięki, ale tam poza tym, że jest napisane "że dużo się dzieje", to jakiś konkretnych scen, przełamań i nowych wątków w głównym temacie brak. Czyli wychodzi na to, że niewiele przegapiłam, bo nadal wałkowany jest przede wszystkim trójkąt. Ech, nie o tym miał być serial :<

latte

Jeśli chodzi o główny temat to matka Danny'ego była u jego psychologa i pytała się o cechy socjopaty.Pod koniec odcinka udała się nad bliżej nieokreślony mi zalew wodny i wyrzuciła naszyjnik Tary/Reginy.Przyglądał się temu Rico,który stał akurat na drodze obok.

kamil665544

Lacey przeglądała listy ,które dostała od matki Reginy i w jednym były pieniądze i tekst "to twoja ostatnia spłata ,nie mów nikomu" czy coś w tym stylu.

kamil665544

Ooo, wielkie dzięki :)