PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Specjalnie dla dziewczyn ze spoilerow

Matylda_07

Słowo Yigita przedtem było ostatnim i nie było żadnego podważania jego racji. Można to zauważyć w 1 odc przed Oburzeniem Iclal...

Matylda_07

E tam wisiało mu co ma w sypialni

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Bi do fikret to były całkiem fajne odcinki

Julia_trololo

Z tego co ja zauważyłam to Y- owi tak się tylko wydawało . Potrafił nawet wrzaskiem wyartykułować o co mu chodzi, ale czy to zlikwidowało podszepty?
On nic nie zmienił w sypialni bo się bał ciotki.
Stara jestem, sama po przejściach i z dużym zasobem wiedzy o życiu wielu ludzi, z którymi się zetknęłam. Jak coś jest nie tak, to pierwsze zmiany są w sypialni.
Chyba ,ze ludzie bardzo, bardzo się kochają to po odejściu drugiej osoby nic nie zmieniają.

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Matylda, nie kokietuj nas swoją starością. Ja też stara jestem a wiem, że jak nic się nie zmienia to albo się celebruje to co było albo ma się to po prostu w nosie. On na pewno nie celebrował miłości do IclaL BO JEJ NIGDY NIE KOCHAŁ. a ŻE MU BYŁO WSZYSTKO JEDNO TO WIEMY., DO NUR NIE MYŚLAŁ O KOBIETACH , NIE ZNAŁ UCZUCIA MIŁOŚCI I NIC GO NIE OBCHODZIŁO CO SIĘ WOKÓŁ NIEGO DZIEJE.

Elza49

Oo nie... Zdazylam na chwile zapomnieć o najczarniejszej postaci

Matylda_07

Tak, ciotki tez się bał, ale myślę, że wewnętrznie było mu wszystko jedno gdzie spi... I tak żył tylko Dla Merta.

Elza49

Stara i doświadczona :D

Julia_trololo

Dlaczego oni tak postąpili... Dlaczego sp tak zniszczyły nasze biedactwa, co to był za bzdurny pomysł!

Elza49

Elzo ale nie wprowadza się nowej żony na stary materac

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Nie rozpaczaj, fajnie jest przypomnieć sobie co było nawet pamiętając co będzie.

A moje dziewczyny gdzieś wyczytały,, że jednak Amine nasza słodziutka pod

Elza49

Fajnie, a potem jest Fikret...

Amine podpisała?! Toz to cudownie :D czekam

maja9128

Już niedługo Nur będzie miała okazje pogadać sobie do woli z Iclal

Matylda_07

I Iclal przyzna jej, ze to ją-Nur kocha Yigit, a po tym jak juz się uratuja powie, ze to ją wybralby Yigit.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

https://www.instagram.com/p/BPB6FzNBteh/?tagged=yenidizi

z takim komentarzem "Amina Julche serii mistrz nigdy nie da się i podpisana nowa seria będzie się w rolach głównych, prace przygotowawcze rozpoczną się koniec stycznia i na mistrza w pracy jest jeszcze znana"

Elza49

Suuuuperr!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

https://www.instagram.com/p/BPGCtVZFcQD/?tagged=yenidizi

Elza49

Wolałabym Serkana u jej boku, niż Murata szczerze pisząc.. Chociażby dlatego, że Serkan jest dużo młodszy od Murata.

Julia_trololo

Bo stara i młoda Iclal kłamie nawet wtedy gdy śpi. Dlatego Nur nie ma z nią szans

Matylda_07

Wczesniejszego postu nie zauważyłam,co Ical i Fatiha to zgadzam się bardzo dobrze,że się go boi,ale w ogóle to Fatih
się rządzi ,nie podoba mi sie to- jest gościem.
Pokonało mnie zapalenie gardła dzisiaj,ale poczułam się lepiej,po informacji o Amine,dobrze ,że szukają dla niej partnera a nie odwrotnie,jest tam duza konkurencja wśrod aktorek,duzo pieknych kobiet ,chyba lepiej mają faceci aktorzy.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

https://www.instagram.com/p/BPGDk7UF2Y3/?tagged=goldfilms

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://www.instagram.com/p/BPGDZ3kl30v/?tagged=goldfilms

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Siemka dziewczyny "kope lat"..a tak wgl to Szczęśliwego Nowego Roku :)..u mnie rok nowy zaczął się z chorobami i antybiotykami..a jak u was ??do fikret fajne odcinki były a do końca fikret masakra do tej pory nie mogę się przemoc by je obejrzec może z mama obejrzę jak będą w TVP. Dzisiaj byl dobry odcinek..wgl nie rozumiałam iclal,Nur jej tak pomogła ,i w sumie dzięki niej otworzyła firmę z biżuteria na która jej matka się nie zgadzała,pomogła jej w czasie porwania,uspokajala,a później takie wredne rzeczy robiła dzięki matce,myślę że gdyby matka ja tak nie podjudzala ona by dała sobie spokój i zajęła by się firma i firatem.a matka ja tylko dołuje,podjudza do złego nawet rozpieszczonego dzieciaka który jest niczemu winien,a widać że cierpi na tym wszystkim on.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Witaj Maju. Wielka szkoda, że zaczęłaś rok chorobami ale ja też miałam trochę kłopotów. Ale AV oglądam dzielnie, nawet dotąd są fajne odcinki. Czekam na te rozmowy uwięzionych bo nie wszystko pamiętam. Miło, że się odzywasz. Pisz z nami bo tu mało nas zostało bardzo

maja9128

DZIEKI,równiez Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku

Elza -piekne zdjecia Aminy to jest ten Murat przyjaciel Tolka co sie ożenił a wysfatał go podobno prezydent Turcji,bo na tym zdjeciu jakos inaczej wyglada

Bogusia2311

Ciekawe czy Amina bedzie mogła tezcos powiedziec z kim chce zagrać

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No bardzo ciekawe jak się akcja rozwinie. Na goldfilm jest bardzo dużo zdjęć Amine ale tez najwięcej z Mutarem. Faktycznie wygląda tu zupełnie inaczej musimy czekać. Ja to się cieszę że teraz hej dobierają partnera a nie jak dotąd. Przegrywają z tymi bardziej znanymi aktorami. Ale śmieszne bo pojawiają się wpisy żeby zagrała z Tolgahanem

Elza49

Na to juz szans raczej nie ma... Niestety... A taka piękna para była...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Była. Niestety chyba nie została należycie wykorzystana w tym serialu. Ale ważne żeby Amine zagrała coś wreszcie

Elza49

No nie została! Tam Almeda, a tam chore sp... Wszystko poniszczone. Ale i tak ładnie razem wyglądają ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Elzo stesknilam się za wami dlatego wróciłam :) do was,teraz fajne odcinki.dzisiaj odcinki z iclal i Nur obłędne "ty kretynko","ty idiotko"..

maja9128

OOo witaj Maju :D :D taaaak! Dziś odcinki świetne Nur z Iclal sobie tak dogryzaja, a Yigit i Fatih nie są gorsi. Swoją drogą... Iclal naprawdę ciężko myśli, ja bym nie wytrzymała xD

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Po prostu jak nie kochać tego serialu? Tu wszystkie możliwe gatunki filmowe są razem wymieszane, Ja uwielbiam oglądać i cieszę się bardzo, że mogę sobie po polsku pooglądać. Na

Elza49

Nie wiem jak czuje sie Maja ,pewnie chwilowo zajęta
Mnie boli gardło i mam kaszel a poza tym coś dzieje się z moją
klawiaturą w laptopie. Dobrze ,ze nasz serial kręcili z przymrużeniem oka,no dzisiejsze wyjaśnienia Yigita odnośnie wyjazdu Ical i Nur.........
Zasatanawiałam się kiedyś co to była za sesja Tolgana w tym
płaszczyku ,szalu i okularach a to po prostu z naszego ASLA

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie widziałaś wcześniej tych odcinków? No to tym bardziej masz frajdę. Dla mnie dzisiejszy odcinek, poza oczywiście problemem Yigita, był bardzo zabawny. Te kłótnie Iclal z Nur (też bym nie wytrzymała w towarzystwie Iclal), te beznadziejne działania Fatiha - w końcu 5 lat pracował nad tematem, a tych dwóch głupków ustawił do pilnowania kobiet przed takim okrutnym przestępcą. No i parę innych historii, te kłamstwa Yigita szyte grubymi nićmi i ta wzruszająca scena Yigita w pokoju Nur. Wyszedł bez słowa bo pewnie nie mógł opanować łez

Elza49

Ta scena w pokoju Nur bardzo smutna,wyszedł bez slowa
-a babcia Emina -jak ta mlodzież traktuje starszych ,albo wcześniej -wielka firma KOZAN i nie doladowali konta w komorce Nur.
Wcześniej ogladałam niektóre odcinki po rosyjsku,ale czasem przewijałam i nie ogladałam calości

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

no to teraz masz frajdę. Ja to je znam na pamięć prawie, ale niektóre dialogi mi poumykały, zwłaszcza jak ich dużo było. Po polsku się dobrze ogląda.

Elza49

Babcia jest super - jakaś wieszczka czy cuś .Uparcie mówi do Cahita i Y " mąż"

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

I słyszy tylko to co chce słyszeć. Babcia jest the best

Elza49

Babunia jest świetna! Bardzo mi przypomina moją babcię :D

Julia_trololo

I z wyglądu i czasem z zachowania.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Bo babcie generalnie są fajne. A ta z Asla to jeszcze zarządzać chce i może

Elza49

Haha! Moja babcia miała tak samo :D i ten trik z tym, ze nie słyszy xD zawsze mowilismy ''no tak.... Babcia jednak na drugim kanale xD''

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dobranoc

https://pbs.twimg.com/profile_images/679347814607003648/bPPLx2RK.jpg

Elza49

OOo mój ulubiony odc :D Miłych snow ;)

Julia_trololo

Ja też lubię te odcinki pewnie dlatego , że byli tam odcięci od tej całej reszty. Szkoda ze już nigdy więcej nie udało im się uciec

Matylda_07

Do Adany... Ale niestety znaleźli za szybko wiedźmę Fikret i nawet nie spędzili razem nocy...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Elza,czuje do kitu...wcale nie jest mi lepiej..głowa od zatok mnie boli :/ ledwo oddycham bo wszystko mi spływa do gardła nie mogę odkrztusic tej wydzieliny ,nos zapchany.dobrze że mały powoli ale to bardzo powoli zdrowieje :/..za dwa tyg ma bal karnawałowy w przedszkolu i szkoda żeby go ominęła taka zabawa

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Do adany jeszcze daleko...:/..i przeklęta fikret.moja babcia też słyszy to co chce słyszeć a później nas oskarża że taka sytuacja nie miała miejsca lub jak ona kiedyś mi powiedziała że mam "urojenia" albo że robimy z niej idiotkę ...(słowa babci)

maja9128

Tak, tak te Babunie :) no do Adany trochę zostało... Szkoda, ze wymyślili tę diablice.