PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Specjalnie dla dziewczyn ze spoilerow

maja9128

No to zaczynamy kolejny spoiler :D

Julia_trololo

Rozpisałam się na post Matyldy i zabrakło miejsca a tu już 9 tys. leci

Bogusia2311

Oj oj :(

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

To już od dziś będzie TAK
https://youtu.be/L7uHuXu_QAA

Elza49

Kurde... odc tyle wcześniej... ominelam 15 min

Julia_trololo

Zmienili melodie kończąca odc ;) bardzo ją lubię

Julia_trololo

Ja zauważyłam że pod koniec dzisiejszego odcinka pojawił się napis po turecku chyba o koncu odcinka 100 albo o odcinku 100. I zastanawiam się czy może to Turcy nie pościeli tak tych swoich odcinków na mniejsze i nie wycieli co niektórych fragmentów?

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Możliwe.bo w innych krajach seriale trwają 40-45 min a w Turcji 2h bez reklam.to jest olbrzymia różnica a poza tym ucinali w głupim momencie :/

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Nie zauważyłam, ale jutro spróbuję to sprawdzić.
No już najgorsze przeszło. Jeszcze Yigit będzie próbował z uporem maniaka ponownie ożenić się z Iclal, która przeżyła przecież takie "nieszczęście" że spłonął dom w dniu ślubu... I teraz nie może wyjść z szoku ( gdyby on wiedział dlaczego Iclal jest w szoku!!!), ale do ślubu nie dojdzie i Nur ma wolne pole do walki o powrót ukochanego.
Będzie fajnie.

Elza49

Myślę,że TVP zamówiła już tak pocięte odcinki dostosowując
do naszego czasu antenowego .
Yigit zobaczył samochód Nur przed "Domem Weselnym"i się
wściekł ale po chwili rozmowy z Nur już spokojnym głosem
powiedział żeby poszła do ciotki,ale potem jest krótkie ujęcie
jak patrzy w stronę oficyny i ciężko oddycha a jego wzrok mógłby zabijać-Nur tym ślubem z Keremem mocno uderzyła w jego zaufanie i miłość.Zeni się ze złości ale czy zdaje sobie sprawę co robi

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nur go bardzo zraniła, on już teraz nie myśli co robi . Pamiętacie jego zachowanie jak Nur kupiła samochód? od razu powiedział Iclal że jadą na wakacje/. A potem siedział i pisał smsmy do Nur, że nic tu sie nie stanie co by jej ból sprawiło. Tylko teraz to ślub i nie wiem co on by robił z Iclal??>?>?? Brr nie myśli o tym, ale już się łamie na widok Nur . Oj widać jak się łamie. I pamietajmy, że to facet z tym wielkim EGO, który musiał połknąć taką żabę jak to "evet" przed jego oczami. i niech nikt n ie porównuje jego "zdrady" z tym ślubem, bo on "zdradził" Nur bez świadomości i wiedział o tej zdradzie tyle co mu Iclal wmówiła, a Nur (niezależnie od pobudek) wzięła ślub na jego oczach. I pamiętajmy jeszcze o tym, że ten ślub był zawarty "po cichu". Nie było dziennikarzy, więc gdyby nie wysłany przez Yigita kierowca aby ją śledził,nikt nic by o tym ślubie nie wiedział.To tak jakby cała ta heca z dziennikarzami przed ślubem była by go drażnić a ślub to był normalny ślub. Yigit musi sie z tym uporać i w kolejnych odcinkach o tym usłyszymy

Elza49

Też zauważyłam numer odc na końcu ;)
i się zastanawiałam... ale w sumie nie ma nad czym-tvp, czy tureckie tv... pewnie i u nas by ucinali bezsensownie...

Elza49

Dla mnie odcinek dziwny i chwilami nawet niezrozumiały . Ale na moment wrócę do tego ślubu N z K . Mnie się wydaje ze Kerem specjalnie nie chciał kamer , miał swój chory plan i tylko czekał żeby Nur się zgodziła za niego wyjść . Jemu nie było na rękę żeby ktokolwiek pokrzyżował mu plany . Chciał jak najszybciej ją wywieść i co dalej to widzieliśmy . Jednocześnie może zakładał że Nur podzieli los poprzedniczki , więc po co mu rozgłos .Tamto zabójstwo jakoś dziwnie mu się upiekło , może liczył że teraz też załatwi to po cichu . Dzisiejszy odcinek nie podobał mi się ,jakoś dziwnie zagadkowy /mam na myśli zachowania Y chwilami dla mnie niezrozumiałe / ,ta rozmowa z Nur pod rezydencją też jakaś taka bez wyrazu .Nie wiem co chce komu udowodnić tym ślubem z I , ale chyba siebie ukarał by najbardziej .Z jego rozmowy z C wyglądało ,że chce żeby Nur cierpiała . . Ale gdyby nie Firat ona by tam nie poszła . Może pogodziła się, że Y jej tego nie wybaczy , a może po tych wszystkich przejściach , rozpaczy związanej z jego ślubem ,poddała się i chciała tylko odpocząć.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Myślę że masz rację. Yigit chciał ukarać i Nur i siebie za to że uwierzył w miłość. Powiedział do brata:"Miłość? Ona umarła tamtego dnia..." I myślę, że on działał jak robot, widziałaś że tylko przy Mercie odzyskiwał "ludzką" twarz...
A co do Kerema to oczywiście on nie chciał rozgłosu. Ja mówię tylko, że Nur powinna zareagować na taki ślub, bo przecież to miała być pokazówka dla Yigita,

Elza49

Kerem chyba nie chciał żeby Y się dowiedział , popatrz , wziął za świadków obcych ludzi , pobił i zastraszył Hazal /a tylko ona wiedziała gdzie oni są /. Nur w samochodzie pytała Kerema dlaczego nie wzięli ślubu tam gdzie załatwiali formalności , bo tu może Y przeszkodzić .Czyli nie miał wiedzieć .Nie przewidział ,że Y wynajmie tego tajniaka . Miałam wrażenie ,że był zaskoczony jak go zobaczył , tak mocno ścisnął rękę N jak by chciał ją zmiażdzyć .On mimo wszystko bał się Y i że plan się posypie . A co do Y , on dobrze wiedział dlaczego Nur to robi ,wiele razy mówiła mu gdzie jest jego miejsce /czyli dom ,Mert i ciężarna I /. Kiedyś powiedział jej ,że takim postępowaniem pcha go w ramiona Iclal . No i się sprawdziło . On teraz jest zawiedziony , szuka zemsty , taki /bez życia / . Ale szybko otworzyły by mu się oczy gdyby zetknął się z rzeczywistością . Takie stwierdzenia ,że robi wszystko dla Merta , to co u niego jest /wszystko /. Manipulowany M chce widzieć rodziców szczęśliwych , jak rano przybiegnie do sypialni ma się cieszyć ,że sa razem . Bardzo musiał by się starać ,żeby temu podołać . A postawa Nur dzisiaj podobała mi się . Cierpi ale trzyma głowę do góry /myślę o jej pogodzeniu się z faktami ./

Bogusia53

Nie wierzę, że Nur by tam nie poszła... scenariusz miał skończyć się brakiem tego ślubu tym ,czy innym sposobem... inaczej ludzie już wtedy by ich zlinczowali...

Julia_trololo

Słyszałaś rozmowę z Elmas , powiedziała ,że nie chce nikogo widzieć , idzie do hotelu i musi odpocząć . Faktem jest ,że serial praktycznie by się skończył , może dlatego pojawił się Firat .Jaki musiał byc zdesperowany ,że się tak daleko posunął i zdradził Iclal .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

A pamiętacie te pogłoski że serial skończy się ślubem Icla i Yigita po tym jak Nur potraciłaś Merta samochodem??. Tak miało być w 3 serii, do której nie doszło. Moim zdaniem to ten serial miał się jednak źle skończyć, potem to przerabiali i przerabiali aż wyszło co wyszło.

A Bogusiu, na pewno Kerem nie chciał żeby ktokolwiek wiedział o ślubie bo wtedy jego dzieło by było w ukryciu i mógłby robić co tylko zechce z bezwładną Nur. Gdyby nie Yigit to nie chcę myśleć jak by się skończyła i ta noc "połączenia" i późniejszy los Nur.
A swoją drogą to Yifit jest jednak bardzo zawzięty. Rozumiem, ze został zraniony i to bardzo, gdyż Nur świadomie i na jego oczach wzięła ślub, ale jednak przyczyną rozpadu ich związku był jednak on, a przynajmniej na tym etapie tak to wyglądało i Yigit zawsze wierzył, że zdradził Nur i spłodził dziecko z Iclal .. Ta intryga nie mogła być dla niego ujawniona ze względu na jego porywczy charakter i dlatego biedna Niur kryła przed nim tą straszną prawdę.

Elza49

Właśnie dlaczego jego zawzietośc i złość była tak wielka i nie miał taryfy ulgowej dla Nur skoro nawet sam zdawał sobie sprawę,że on jest przyczyną ich rozłąki/powiedział to nawet Nur w tym ośnieżonym lesie jak sie pogodzili na molo-dlaczego mi wybaczyłaś to ja ponoszę winę -dokładnie nie pamietam/

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ale to Yigit i jego "przerośnięte" ego i jeszcze to, że Nur była świadoma tego co robi, a on jednak nie. I Nur o tym wiedziała niezależnie od powodów jej decyzji. Bo ona sama powiedziała Yigitoowi, że ten cały koszmar to jej wina. I te jego słowa, że jeśli będzie trzeba rzuci sie dla niej w ogień i jeszcze raz będzie ją ratował. To dawało jej nadzieję, że jednak czuje coś do niej nadal mimo strasznych słow o końcu tej miłości

Elza49

Ale Elmas dziś wymiatała ha ha ten tekst z pojednaniem czarownic myślałam że z kanapy spadnę ..

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Oj tak dziś p a miała swój odcinek!

nicca_02

Elmas jest boska :D

Elza49

Dziś już było widać po oczach Yigita jak się po malu łamie ;D wcale nie było aż tak trudno, jak to Nur się wydawało... ona była gorsza..

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Zawsze to mowilam . Nur była nieprzejednana. A yiğit juz myśli jak meblowal z nur dom. I żeby nam to jutro pokazali jak pojechał nad morze i myślał o nur

Elza49

No mam nadzieję, bo znowu się wkurze...

Julia_trololo

Dziś bezczelnie znowu po prostu wycieli piękny moment wspomnień Yigita... jak to mnie irytuje! Znowu nam to robią!

Julia_trololo

Mogliby poucinać te nudne momenty trwające wiecznie-np. Kiedy chodzą w zwolnionym tempie... wycinaja oczywiście te momenty, które łapią za serce...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Mówiłam ,że wycinaja gnoje fajne fragmenty :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A potem my to wiemy, ale ludzie co nie oglądalki po torecku/ros nawet nie wiedzą że Yigit nadal kocha Nur bez pamięci ale się uparł, że koniec i walczy z sobą. To walka serca z rozumem. I wypisują po forach, że nie rozumieją dlaczego on nadal chce ślubu z Iclal.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wrzucam Wam ten fragment. On pokazuje jak Yiiiot mocno kocha Nur. W wolnym przekładzie dla tych co nie znają ros. on mówi do siebie w samochodzie zaraz po tych wspomnieniach":"Yigit, przyjdź do siebie. Przyjdź do siebie. Choćbyś miał umrzeć z miłości to żadna Nur, Nie. Żadna Nur."
https://ok.ru/video/41145797358?fromTime=5245

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie :/ na tych początkowych wątkach serialu niektóre się wyklocaly że nie obcinaja scen ale w wakacje obejrzał tureckie początkowe i późniejsZe i też wiele scen ucinali i tamte nie chciały mi uwierzyć i zarzekaly się że będą tylko po pl oglądać w tv a tak naprawdę później tak jak Elza pisze że pytały się kto co jak po co i dlaczego bo nie zrozumiały bo TVP ucina głupie fragmenty wydające się dla nich nie istotne a tak naprawdę wszystko jest istotne

maja9128

Dokładnie.... sporo osób nie wie, że on wciąż marzy o domu z Nur i o niej samej... Boze jak mnie to denerwuje no!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No ja czasem z kimś rozmawiam a ten ktoś mi wpiera że Yigit to jest niedobry dla Nur bo już jej nie kocha. I mnie ręce opadają.
I przypomina mi si nasza dyskusja jak tylko widziałyśmy odcinki po turecku. Było dużo nieporozumień jak się nie znało dialogów. Ale przynajmniej widziałyśmy całe odcinki. A teraz są powycinane jak serwetki z papieru. W ty osttanim też ie było tej sceny jak rodzina Elmas weszła do hotelowego pokoju, jak Cahit im przyniósł ubrania, jak Tayyar chciał od niego wymusić kupno dlsa nich nowego domu , jak Elmas powiedziała Cahitowi że Nur przyjdzie do hotelu itd
No ale mnie najbardziej wkurza, że są całe sceny Nazan i jej domu z braćmi, a nie ma scen Yigita albo scen Yigita i Nur. To takie ważne dla tego serialu.

Elza49

Oczywiście... po co komu sceny głównych bohaterów

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dokładnie. To draństwo. Ale my i tak mamy lepiej bo wiemy. Tylko na tym traci serial . No ale cóż poradzić?

Dobranoc do jutra.

Julia_trololo

Przed wakacjami przestali to robić... a teraz od nowa... no cholera mnie trafia jak to widzę i zawsze tłumaczę innym, ze są sceny bardzo ważne, których nie widzimy i je przedstawiam, a im się nie chce wierzyć jak oni mogą takie coś robić i to w takich sytuacjach... np scena z dzis-wspomnienia, czy po ślubie Nur kiedy leci ta piękna piosenka, a oni pogrążają się w rozpaczy... no żenada po prostu... ŻENUA!

Julia_trololo

Najlepiej niech wytna przyszlosciowe sceny.. jak np... Iclal, która idzie do Yigita oznajmić mu, że Fatih to "wielka milosc" Nur i niech on po prostu nagle zbiegnie z tych schodów i się od tak na nią wkurzy... albo jeszcze nie... niech do tego wytna scenę, w której Iclal dowiaduje się o tym zuroczeniu Nur-Fatih i po prostu wypełni rolę czarodziejki, która wie to od ptaszków
( tak jak zresztą kiedyś Cahit dowiedział się o tym, co Nazan wykombinowała z ciotka i sprowadzily Jamala, czy tam Camala)... i wtedy niech dopiero zbiegnie zszokowany i kipiący Yigit, wtedy się na nią wydrze, a ludzie "pyk!" I go znienawidza i będą wpisy typu "on jej nie kocha, tylko wiecznie sie drze..." i tere fere...

Julia_trololo

Znaczy się... Nazan chyba wtedy rozmawiała z Tayyarem... ale to nie wazne... wiadomo o co chodzi. Dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wtedy wycięli 20 minut, cała scena jak Cahit podsłuchał rozmowę Nazan z Tayyarem, potem jak się zorientowała i pojechała za nim do pracy, jak to podsłuchała Elmas, bo wtedy była w gabinecie Cahita i dlatego on zabrał Nazan do konferencyjnej, jak Yigit szukał Yamala / Camala i jak ten mu uciekł z hotelu, jak potem Yigit nakrył Nazan I Cahita na kłótni, i oni w tv od tego zaczęli. Czyli nikt nie rozumiał co się stało, skąd wie Cahit, dlaczego Nazan jest w pracy u Cahita itd itp.
A teraz wycinają sceny jak Yigit cierpi bez Nur, i to już jest KARYGODNE. kto nie widział to potem mówi, tak jak piszesz, że ten Yigit to taki wredny jest a Nur tylko biedna, bo on ją rani. A Nur też sama woie co narobiła i wielokrotnie to powtarza i sama sobie i Cahitowi i Yigitowi,,, E tam !Głupota i już.
A dziś będzie tak i będziemy si,e z Yigita śmiać, bo widać że z Cahitem to on umie gadać a jak się zwraca do Nur to mu słów brakuje i się jąka biedaczek..
https://youtu.be/_0p3zbvejUU

ocenił(a) serial na 9
Elza49

i ciąg dalszy tej sceny
https://youtu.be/WYY-Rxv26YQ

Elza49

Oooo! Uwielbiam tę scenę! :D biada mi ją podziabią!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No może tego nie podzianią. Ale nic nie wiadomo. A dziś odc o 16.45

Elza49

Nie wierzę! Wycieli scene nad morzem! Cholerni oszuści! Zwariuje

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

pomoze ktos ???? jak mozliwe ze Yigit jest bratem Cahita a Cahit Iclal ???/

isia0

Cahit jest bratem tylko i wyłącznie Yigita i Yaren (Iclal to ich kuzynka)... więcej nie będę spoilerowac, bo widzę, że nie znasz przyszłości w serialu ;)

Julia_trololo

Dziecko ich ojca, o którym mówi ich ojciec to nie Iclal!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

dziekuje :) kurcze bo slyszalam jak mama Iclal mowi cos takiego jak wroci twoj brat ( Cahit ) itd

Julia_trololo

Ktoś się tak stara Yigia ukazać w jak najgorszyk świetle ,czy mi się wydaję?!!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wycięli mnóstwo scen, także tą nad morzem, plotki bab, scena Yigita w gabinecie. Tę ostatnią wrzucam
https://ok.ru/video/41145797358?fromTime=8171