PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41394
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta
miluniania

podobał jak zawsze ;)
a kto widział już 6 odc. na vod.onet.pl ??
scena, w której znajomi spotykają, jadąc samochodem, Adama po wieczorze kawalerskim genialna- Paweł Wilczak zagrał to rewelacyjnie- jego miny świetne :P obejrzałam ją już kilka razy ;)

ocenił(a) serial na 10
zuzu_3

Też już widziałem szósty odcinek :) Serial trzyma swój poziom. Tylko szkoda że pod koniec przy rozmowie na plaży nie wyszła noc spędzona w łóżku z Motylową hehe w ogóle szkoda że zdrady nie było.. ;/

lolop

Najlepsze to było z Piotrkiem w szkole

malunkaniowa

Tak i jak opowiadał o tym Adamowi

ocenił(a) serial na 8
miluniania

5 odcinek jakoś wogóle mnie nie ruszył, wg mnie serial robi się coraz bardziej mdły. Mam takie wrażenie, że wraz z kolejnymi odcinkami sceny i wątki są coraz bardziej rozwlekane co upodobnia go do innych seriaili...Mucha drażni mnie niesamowicie bo wnosi do serialu taką 'typowość serialową" obajwiającą sie jej uśmiechem nr 105 na każdą scenę...
odc 6 również widizałam, podobał mi się dużo bardziej, raz dzięki fajnej historii w Sopocie, zgadzam się miny Adasia - ekstra, fajna Tamara Arciuch i ogólnie nawet ok., zobaczymy co dalej...ale IMHO seria 2 to juz nie to samo co 1 gdzie padałam na klawiaturę ze śmiechu ;)

P.S. myślę, że Tamara mogłaby z powodzeniem zastąpić Muchę w roli Anity (czy jak jej tam).

P.S. 2 czy nie wydaje sie Wam, że histeria Julki na wieczorze panieńskim po jej wcześniejszych ekscesach z eks-mężem jest nieco żenująco-śmieszna?

ocenił(a) serial na 10
fleur_filmweb

Zgadzam sie. Mucha lepi sie do wszystkiego jak ta z przysłowia.. A Tamara Arciuch jest o niebo lepszą aktorką hm no może jeszcze powróci w jednym z kolejnych odcinków. I zgadzam się również co do zachowania Julii, w ogóle jej rola jest coraz mniej ciekawsza, a na pierwszy plan wychodzą dwie pozostałe pary.