PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41393
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

No przecież było tak fajnie i śmiesznie do powiedzmy 7 odcinka, ale już w nim koszmar z tym nieznanym ojcem.
Nadszedł 8 i ...dramat, makabra!!!
Serial komediowy stał się tragifarsą...

Potencjał zmalała niemalże do zera.

ocenił(a) serial na 3
Lord_Satham

Tak samo uważam i jeszcze poruszane w nim tematy masakra !!!!!

ocenił(a) serial na 8
Lord_Satham

To jest tragikomedia nikt nikt nie powiedział że ma być ciągle śmieszny...

ocenił(a) serial na 8
Lord_Satham

Dla mnie to troche idiotyczne - nagle sie wszystko miesza i kreci jak w brazylijskiej telenoweli. Ta uciekla i usunela, ten na nia czekal.. Ta juz nie kocha meza, tam cos znow. Mam nadzieje, ze dalej bedzie lepiej.

Cliodna

Zgadzam się, z serialu komediowego powoli robi się jakaś tenelowela. Było zabawnie do śmierci ojca Piotrka.

ocenił(a) serial na 9
Lord_Satham

Ja nie zgadzam się z twórcą tematu. Nie zgadzam się również co do opinii, że serial zaczyna przypominać telenowele brazylijską. Znacie takie powiedzenie "nieszczęście chodzą parami"? W stu procentach zgadzam się z WOLVERINE55. Uważam, że serial jest po prostu prawdziwy. Mam do was pytanie, czy w waszym życiu jest tylko miejsce na śmiech i wygłupy? Zastanówcie się najpierw zanim znowu coś napiszecie.

ocenił(a) serial na 4
Frank_M

Do śmierci ojca Piotrka było dobrze ! A jak mam ochotę na nudny dramat to obejrzę sobie normalny film a serial taki być napewno nie powinien :-/

Niestety musze to powiedzieć usta usta to gniot

Lord_Satham

a to dlatego,ze ten serial jest oparty na scenariuszu brytyjskiego cold feet! usta usta to jego polska wersja. jesli chcecie wiedziec co bedzie dalej, zajrzyjcie do wikipedii pod haslem cold feet. pozniej dopiero sie bedzie dzialo!

ocenił(a) serial na 8
dadzia101

Niech zgadnę... nikt nie bedzie z tym z kim był na początku....

ocenił(a) serial na 8
Lord_Satham

Z jednej strony trochę się rozczarowałam po 8 odcinku, bo jednak już nie ma wątków komediowych, za który ten serial pokochałam.
Z drugiej jednak strony bardzo podoba mi się, że nie został wycięty pewien bardzo istotny temat, który staje kością w gardle politykom i kościołowi.
Zasmuciło mnie, że moja ulubiona bohaterka, super blondyna, zaczyna świrować ;).

ZabusQ

Taa.. główna bohaterka wyskrobuje dziecko, a potem potulnie próbuje wrócić, do prawdopodobnego ojca tego dziecka. Babska logika ;P

ocenił(a) serial na 8
Lord_Satham

Mnie wkurzyło, że Piotrek z fajnego faceta staje się takim przygłupim, aż do przesady uległym mężusiem. Idiotyczne.