Pierwsze odcinki zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie lecz nie wiem czemu coraz nudniej sie robi a serial który z definicji miał sie kręcić wokół Adama i Juli wcale taki nie jest bo nie wiem czy odnosicie takie wrażenie a mianowicie że są oni gdzieś tam zboku .
Poza tym jak serial komediowy to należy sie tylko śmiać i powinny być w nim same pozytywne wątki w końcu to nie serial typu na wspólnej czy klan lecz mimo to dziś z tym pogrzebem wyskoczyli co również mi sie nie podobało ;) .
Definicji? Czyjej? Twojej? No jeśli masz taką to będzie podobał Ci się tenże serial coraz mniej.
I nie wkładałbym tego serialu do box-a "komedia"... impotencję swojego partnera tyż nazwiesz komedią? Jest to serial o czymś więcej... otwórz umysł, a dostrzeżesz czego ma on nauczać! Bo właśnie po to była ta scena z pogrzebem. Zamiast przywoływać emocje, które Tobie towarzyszyły na pogrzebach, posłuchaj dialogów w tym momencie i pomyśl jak Ci to może pomóc.
Nie moje definicja człowieczku ?Takie były założenia tego serialu bo spójrz sobie kto jest tutaj głównymi bohaterami no Adam i Julia dlatego nie pie***l ok ;)
Rozumiem że na temat impotencji sie znasz i mówisz to z własnych doświadczeń ? A więc spoko zaufam Ci .