Tak sie zastanawiam co sądzicie o tej postaci ??? Mnie ona piekielnie ale to piekielnie wkurza bo to istna kobieta demolka ;) ... W poprzednim odcinku niemal że rozwaliło ślub Adama z Julia mówiąc Juli o tym jak to było między nią a Adamem a dziś rozwaliła wesele mówiąc o romansie Krzyśka jak by nie mogła z tym poczkeać ? Mało tego :p rozwaliłą nie tylko wesele ale niemal że ich małżeństwo więc nieco irytująca ta postać jest ;)
A ja ją bardzo, ale to bardzo lubię :) Co prawda, to prawda, zdarza jej się czasem zawisnąć ponad ziemią i zrobić coś nieprzemyślanego. W innym temacie napisałam, że twardo stąpa po ziemi, ale to w odniesieniu do Piotrka, który jest bardziej rozbrykany ;D w ogóle ta para świetnie się uzupełnia, Nowakowie mają największe poczucie humoru z całej szóstki, a Iza popełniła duży błąd rozstając się z Piotrkiem. Na siłę szukała drugiego tatusia dla synka Adasia, no ale szybko się przekonała, że to nie o to w życiu chodzi ;) także kobieta generalnie uczy się na błędach, zna życie, jest inteligentna, zabawna, żywiołowa, ma świeże spojrzenie na świat i na dodatek nie jest brzydka :) i chyba nie da jej się nie lubić. Spośród ulubionych bohaterów jest u mnie na 2. miejscu, zaraz po Piotrku ;*