PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470811}
7,2 6,7 tys. ocen
7,2 10 1 6737
Vampire Knight
powrót do forum serialu Vampire Knight

Całkiem całkiem

ocenił(a) serial na 5

Anime ogółem dobre. Fajna muzyka, ładna kreska i fabuła nie nudzi. Niektórzy zakochają się w tym, a niektórzy znienawidzą i uznają, że zanudziło ich to na śmierć. Ja jestem gdzieś pośrodku. Nie zachwyciło mnie to, ale nie uważam tego za złe. Jak wyżej wspomniałam "detale" są dopracowane. Odniosłam wrażenie, że Zero podkochuje sie w Yuki oO. Okaże się w 2 części, którą planuje obejrzeć, choć nie jestem pewna czy szybko podejdę do tego. Postacie też są na plus. Zwolennikom wampirów i romansom polecam, lecz jeżeli nie spodoba wam się po 3 odc radze nie kontynuować. Jeżeli już wtedy was nie ciekawi, nie stanie się to.

użytkownik usunięty
Scarsx69

Przyznam szczerze,że nie jestem fanką romansów, więc podchodziłam do tego anime bez przekonania. Jednak bardzo mnie wciągnęło i od razu obejrzałam drugi sezon. Choć nie jestem osobą płaczącą na filmach, tu parę razy łezka w oku mi się zakęciła, a już szczególnie oglądając ostatni odcinek drugiej serii :) Także jeśli jeszcze nie oglądałaś do końca, osobiście polecam,choć wiadomo- jednemu spodoba się bardziej, drugiemu mniej.

Scarsx69

Ogólnie fabuła mi się podobała, ale ta kreska... :/

Islanderr

Jak dla mnie genialne anime! Mam tylko żal o to, że tak dużo w niektórych momentach gadają zamiast działać, kiedy mają okazję. No, ale reszta jest pozytywna :). Szczególnie Zero :).

ocenił(a) serial na 6
Scarsx69

Jestem po 7 odcinku i powiem, że to właśnie 7. był jak dla dla mnie najciekawszy. Ładne widoki, ale raczej się nudzę. Postanowiłam sobie mimo wszystko, że skończę to anime

ocenił(a) serial na 5
Miyu67

Zamęczysz się oglądaniem jak już nie spodobało Ci się :)

ocenił(a) serial na 6
Scarsx69

Heh, nudzi mnie, ale da się oglądać. Nie lubię czegoś zostawiać niedokończonego. Jestem w połowie, dam radę! ;D

ocenił(a) serial na 5
Miyu67

Też tak myślałam.. Początkowo moja ocena wynosiła 6/7 ale jak widać spadła na 5 : D

ocenił(a) serial na 6
Scarsx69

A obejrzałaś już drugą serię? :]

ocenił(a) serial na 5
Miyu67

Nie jeszcze i bardzo ciężko mi się do tego zabrać, bo anime ma trochę płytką fabułę ma i to mnie zniechęca :/

ocenił(a) serial na 6
Scarsx69

Ja planuję obejrzeć ;D W ogóle wszystko zaczęło się od tego, że przypadkowo zobaczyłam kawałek 2 serii w telewizji i mnie zaciekawił. Dlatego oglądam pierwszą. Druga może być lepsza

ocenił(a) serial na 5
Miyu67

Kiedyś się o tym przekonam jak coś mnie trafi i obejrzę : >