Nie wiem jak was, ale mnie zaintrygował i czekam na kolejne części:):)
Bardzo dobre Anime:)
Ale wszystko sie okaże...:):)
Jak się czytało mangę, to rysunki nie są zbyt zadowalające, ale warto chociażby dla historii :)
osobiście wolę mangę,ale na to anime czekałam tak długo,że nawet teraz oglądam z wypiekami na twarzy *_*
no i ending w którym Mana maczał palce, jest boski!
Jak już jest się po 5-6odc to da się nawet wybaczyć te rysunki.No i anime jest nawet dobre w porownaniu z innymi powstajacymi na bazie mang (niewypaly:p). Nie moge się doczekać kolejnego odcinka. A jaka jest wasza ulubiona postać? Ja lubie 'Idola'x] hehe
Niee, dla mnie Kaname jest po prostu niesamowicie sexowny ^^
A Zero... jest w porządku po prostu :]
Już czekam na 11 epek, na bal!!
Hmm ja uwielbiam dyrektora jest prze kochany:)Zero i Yori.Jeśli chodzi o Kaname to jego postać jest strasznie sztywna zupełnie jakby połknął kij(a jego pozy,ten dramatyzm za każdym razem gdy przypomnę sobie scenę w której leżał na kanapie to chce mi sie płakać ze śmiechu)
Przynajmniej nie będziemy sie kłócić o jednego faceta:P:P:P
HEhe
co do 11 EPOSKA!
strzelam ogromnego focha na napisiarzy!!!
Gdyż-IŻ-Ponieważ
Epek jest już w necie z ENG napisami ,a polskich niet nigdzie:(:(:(
Ja i tak zawsze oglądam z angielskimi...
A ten bal to spieprzyli :(( animacja żałosna
Sukienka Yuuki +
Cały początek z Zero i Ichiru -
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie zgodnie z manga..:P:P
Chociaz... a dobra nic nie mówie bo to już będzie spoiler:P:P
lol
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy :P:P
Dziś już jest 12 ep:P
Tak 12 epizod i 41 rozdzialik:) kurczę chyba stanie się to czego najbardziej sie obawiałam. Dlaczego.....:((((((
Tia uwielbiam to anime xD I też najbardziej lubię Zero... a zaraz po nim jest Aido bo jet taki śmiechowy xD
A 12 odcinka jeszcze nie widziałam... mam nadzieję, że jutro dam radę zobaczyć... Kurde no...
Ja już dawno widziałam ^__^
Jeszcze ostatni, 13 i na druga serię trzeba będzie czekać aż do października >.<
E no tego to nie wiedziałam xD Serio tylko 13 odcinków i trza będzie czekać? Buu... ja nie wiem jak ja to wytrzymam...
Heh i szczerze to dalej jeszcze nie widziałam 12 xD No, ale co zrobić jak się czeka na napisy xD
gdzies czytalam ze na drugi sezon trzeba czekac do pazdziernika :( pierwszy juz obejrzalam caly i jestem zachwycona ;) Zero jest po prostu cuuudnyyy!! jak ktos z was ma mange na kompie to pliz, przeslijcie mi na kamiskah91@wp.pl :)
ja jako kolejna napalona nastolatka zgadzam się z Tobą,Zero to najseksowniejszy i najfajniejszy bohater całego anime^_^!!!!
Bo Kaname jest fajny ,ale taki momentami ..ee no ... jakby to okreslić: "przykry" heheh:P:P
Poza tym zboczeniec i tyle >P:P:P buahahah
Ale jedno mu trzeba przyznać: ma nieziemskie oczy!:):):)
Nooo...a tak oprócz tego ciesze się z kolejnej bratniej duszy która zgadza się z moją opinia;):)
Tak, tak, tak... Zero najlepszy hehe xD
Kaname... Hmm... co do niego mam mieszane uczucia i nie wiem co mam myśleć... On taki dziwny jakiś xD
Ale nie mówcie bo Aido-enpai i Ich-coś tam(nie pamiętam jak mu było... Ten blondynek co zawsze z Kaname jest xD) też są the best... No, w Aido mnie się podoba to, że może być taki głupiutki, ale jak coś to potrafi być poważny i rozsądny... No i jeszcze czasem aż straszny xD
mnie w Kaname nie podoba się właśnie to,że jest taki dziwny i bardziej traktuje yuki jak ojciec dla mnie,co się oczywiście zmieni,yuki powinna być z Zero:D oni do siebie pasują
Jak ktoś czytał mangę, to wie, dlaczego Kaname traktuje Yuuki tak, a nie inaczej.
Dla mnie nie ważne jak ją traktuje... Ale ja i tak twierdzę, że ona powinna być z Zero... Po prostu Kaname mi się nie podoba coś... Po tych ostatnich odcinkach co były, śmiem twierdzić, że Shizuka nie miała złych zamiarów, a z Kaname coś jest nie tak xD Ale to tylko takie moje chore wyobrażenia xD
Jak wszyscy sie pewnie domyślamy :P Kaname załatwił tą podłą kobietę ,żeby chronić Yuuki:):)
A tak w ogóle w 13 odcinku chłopak miał gest co?!
A wiecie co to oznacza ((spoiler**** że Zero wypił krew wampira czystej krwi..:P:P))
ja wiem:p:p BO ON JEST......
((NIE POWIEM! :p:p )) HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Kaname jest na swój sposób słodki z tym jak sie zachowuje...
Ale nic nie poradze na to ,że w całej jego postaci podobaja mi sie tylko OCZY!:):)
Zero! CIACHO!!!!!!!!!!!!!!! -buahahha-
Idę sobie obejrzeć jeszcze raz parę odcinków;)
Ja oglądałam kilka razy to anime xD
No Zero zapewne ciacho xD
No powiedzzz... <prosi> xD
Ehh... A ja Kaname nie lubię i on nie zrobił tego by chronić Yuuki... A czy miał gest w to wątpię... miał w tym co zrobił jakiś interes xD Tyle...
A ja jestem załamana... liczę na to anime. Liczę na to, że zakończy się taj jak bym tego chciała... Już tyle anime widziałam i żadne mnie nie zadowoliło xD Po każdym pozostał niedosyt niestety...
MNie zawsze wkurza że albo ktoś ginie, albo jest tak słodki happy end że flaki sie przekręcaja
a najgorzej jest wtedy kiedy bohaterowie,których chciałabym na koniec widzieć razem nie sa razem bo COŚ:)
lol
NIe powiem ..:):)
http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/
przeczytaj sobie;):)
Hehe no mnie też takie rzeczy wkurzają xD
Hmm... może przeczytam, ale jak na razie mnie do mangi nie ciągnie... Nie wiem czemu... Zdecydowanie wolę anime :D
Popieram..bardzo denerwujące!
A powinnaś spróbować, bo często o wiele lepsza jest Manga niż Anime:):)
Akurat w przypadku Vampire Knight...:):) Obie są na takim samym poziomie!:) i anime i manga:P
A moim zdaniem manga przewyższa anime i to bardzo. Pod względem technicznym, po pierwsze, ale też pod względem fabuły.
Ale to tylko moja opinia, oczywiście, więc nie gryźcie... szczerze mówiąc samym anime aż tak się nie zachwycam.
Nie no każdy lubi to co lubi xD Ja się tam nie sprzeczam... Tyle, że mnie denerwuje tłumaczenie z angielskiego... Strasznie nie lubię...
A anime uważam nie za lepsze pod względem fabuły czy cuś... ale po prostu na mnie działają takie elementy jak kolor, dźwięk itp. ...
Np. w La Corda D'Oro bardzo ważną rzeczą i tym co mnie do tego anime pociągnęło to właśnie muzyka... Jeden z ważniejszych dla mnie elementów... Dlatego nie lubię zbytnio mangi... czasem jest dla mnie... może to głupie określenie, ale na tą chwilę innego nie znajdę... jest dla mnie za sucha... xD Ale nie powiem, że nie czytam... czasem się za jakąś wezmę hehe...
Heater... ja szczerze mówiąc w rysunkach Mangowych Vampire Knight mam problem żeby rozróżnić kto jest kto, dopóki ktoś nie powie do kogoś po Imieniu!:) buahha:P:P
I może dlatego właśnie jakoś tak cięgnie mnie do Anime:)
Jeżeli chodzi o La'Corde bez muzyki całe Anime nie miałoby sensu.... A swoja drogą "Ave Maria" -wymiata:P:P
A z Mang kocham niezastąpionego Hellsinga!:P buahahha mam wszystkie 8 tomów;P:P lol