"Violetta" jest super ;*
Jak dla mnie to powinno być tak:
Viola + Tomas
Francesca + Leon
Ludmiła + Maxi
Camila + Diego
Naty + Andres
Angie + Germann
mistrz Sanbrado + siostrzenica Tomasa
itp. szkoda mi tylko Pablo, bo kompletnie nie wiem do kogo go dać... bo Angie lepiej z
Germannem ;<
Franceska i Leon xD nie no, nie potrafię sobie tego wyobrazić. Franceska zajebiście pasuje do Marco, a jeśli nie to najlepszy był Federico. A camila... hmmm myślę że wystarczająco dobrze pasuje do bordwaya. A Naty do Maxiego ;3 ale ty chyba nie oglądałaś za dużo co? Bo nie uwzględniałaś późniejszych bohaterów 1 sezonu, toteż wolę za dużo nie mówić.
Jak uważasz... ja tylko napisałam, jak ja myślę. Według mnie, coś między nimi będzie. Oglądam po kolei i trochę po Hiszpańsku. A celowo uwzględniłam tylko tych, o których już była mowa w odcinkach po Polsku, bo nie wiem za dużo o tych późniejszych bohaterach np. o Diego. Na razie po prostu nie chcę ich dopasowywać, skoro mało o nich wiem, a po Hiszpańsku nigdy nie mam pewności, że dobrze zrozumiałam, bo nie uczę się Hiszpańskiego. A z pewnymi bohaterami po prostu mam problem z dopasowanie np. Andre'a itp. Oczywiście ty możesz mieć inne zdanie. :) Jak dla mnie to najważniejsze, żeby Viola była z Tomasem. :D
Francesca i Leon.? Niee jak już Vilu wedłaug cb ma być z TOmasem to Leon powinien wrócic do Ludmi a Maxi z Fran... A Camila bd z Broduey'em. A tak na marginesie siostrzenica Tomasa ma na imię Agnes..
Nie czepiam sie tylko wyrażam swoja opinię. ;)