Wybiera się ktoś z Was na "Violetta:Koncert"? Ja tak... Już nie mogę się doczekac :D
A tak wgl to myślicie,że oprócz pokazu może w kinach pojawic się niespodzianka typu lody Violetta( bo na początku maja mają wejśc do Polski! ) albo coś tam, jak np. było na premierze "Violetta tylko dla fanów"?
Nie. Czuje, że jestem za stara.
Co do lodów ''Violetta'' to pewnie będą słodkie różowe z fioletowymi motylkami i posypeczką. ;D
Baw się dobrze. :)) Mnie często ludzie biorą za 17, 18 lat. :/ (obejrzę jednak sb później w intertnecie) ;D.
Proszę Cię, ja mam 15 lat (No, 26 kwietnia będę miał :D)+ jestem chłopakiem i idę xD
Za stara na pewno nie jesteś, to film z napisami, więc raczej bardzo młodych nie będzie (chociaż dla mnie najlepszą opcją byłaby możliwość wyboru dubbingiem a napisami, należy pamiętać o młodszych V-lovers), a dziewczyny z VPL organizują akcję 'spotkajmy się w kinie' i z tego co widziałem, większość jest gdzieś w twoim wieku ^^
Poza tym- zobaczysz wielkiego Diego w HD! :D
A co do internetu- nie wiadomo czy będzie- z tego co wiem, "Violetta: Tylko dla fanów" nadal nie ma, a szkoda, bo bardzo podobała mi się ta zlepka scenek z pierwszego sezonu ;<
Hej. Poprawił Ci się humor? ;)
Hmmm... Ciekawe jak smakują... Może landrynkowo...
Hej. Tak już lepiej :)
Może... Albo czekalodowo-landrynkowo-cukierkowo-truskawkowe...
Albo... Wielkie różowe lody z podobizną Martiny! Każdy skrawek jej głowy to inny smak!
I taki wielki nagłówek:
"Oglądaj Violettę! Ona ma smak!!!".
Tak a propos prowadzicie jeszcze bloga "You will die"?
Hahahah :D rzecz jasna nie obejdzie się bez tęczowej posypki.
Tak naprawdę od jakiegoś czasu nie jestem autorem.
Tak, dokładnie xD. Tylko, gdyby miałaby się na nich znaleźć Martina, to musiałyby być puste w środku... ;)
Aha... Spoko...
Pozdrawiam z podłogi xD
Tak wiem szokująca wiadomość. Niestety tak się musiało stać.
Już o nim zapomniałem. Można na Wielkanoc kilka kartonów zamówić.
Spokojnie. Gdybyś wiedziała cośmy powymyślali... Bałabyś się nas.