PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zauważyłyście, że Studio 21 to chyba jedyna taka szkoła, w której uczniowie są na "Ty" z nauczycielami xD

ocenił(a) serial na 10
evawei

właśnie fajnie. też bym do takiej chciała chodzić, i żeby był tam taki Leon i Maxi xd

evawei

Fajnie, ale to dlatego, że w Hiszpanii czy np. Argentynie ludzie mają tak w zwyczaju.

ocenił(a) serial na 8
evawei

Taaak. I bardzo mnie to śmieszy. To takie... fajne. ^^

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Oj, tak taka szkoła mieści się w moich marzeniach♥ :D

ocenił(a) serial na 8
jessi140

Dosłownie. To jest takie śmieszne. Niby u mnie w szkole muzycznej też się mówi: pani Alu, pani Jolu, pani Agnieszko, ale mimo to dalej używamy sformułowania pan/pani. Chciałabym być w szkole gdzie wszyscy są równi. *u*

ocenił(a) serial na 9
evawei

Właśnie też to zauważyłam xD ale fajnie tam w szkole mają :D chciałabym do takiej chodzić

Floweeer

Jeszcze nie tylko są na "ty".Przecież Pablo jak przyszedł porozmawiać z Violettą to dał jej całusa w policzek i objął.U nich to normalne,ale gdyby tto zobaczyli moi nauczyciele to od razu wielka panika zakaz oglądania bo to pedofilia.Polacy rzadko bywają normalni

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Właśnie, nasz kraj jest jakiś dziwny. No bo niby co w tym złego? To nawet fajne, że jest taka relacja między nauczycielem a uczniem :P

użytkownik usunięty
Crazy12

Na przykład we Francji jest w zwyczaju całować ludzi na powitanie w oba policzki, i to nie tylko bardzo bliskich przyjaciół, ale każdego, kolegów z klasy, dalszych znajomych i tak dalej.

ocenił(a) serial na 9

A u nas wszyscy są dla siebie taki chłodni i oschli ;(

ocenił(a) serial na 10
evawei

Nuu, i można sobie wychodzić z zajęć kiedy się chce z zajęć itp. i to NIE SĄ wagary. Czemuż to los nie obdarzył Polski takimi szkołami? ;D

MartinaStoessel

Ano, to szkoła o określonym profilu, do tego prywatna, a więc płatna i to wcale niemało. To i pewnie większy zakres przywilejów, niż w publicznej. Nie będą się uczyć - to nie będą umieli śpiewać, tańczyć. A skoro toto drogie, to chyba nikt nie marnuje kasy i nie chodzi notorycznie na wagary.