PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

?

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy był ten temat czy nie , jak był to sorry.. :)
https: / / www. youtube. com/ watch? v= Kt4O7 gVbCs0
Co to jest?

ocenił(a) serial na 10
jessi140

Ślub Germana i Esmeraldy?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

https://www.youtube.com/watch?v=SgCYw3Zs7gY

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No ale to wiem ale to jest jakiś wymysł czy coś ? Oni na serio się pobiorą??

ocenił(a) serial na 10
jessi140

Nie, dałam Ci link do tłumaczenia, gdzie jest całe zdarzenie jak Jade przerywa ślub ;)

ocenił(a) serial na 10
jessi140

a sorry bo teraz ogl. ten link od Cb, dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
jessi140

Nie pobrali się, bo ślub został powstrzymany przez Jade, która powiedziała, że Esme to oszustka:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No i dzięki Bogu!!!!!

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Co ty, właśnie szkoda...

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja wciąż mam nadzieję, że ona wróci, by jeszcze raz mocno orzeprosić i jakoś tak się stane, że sovie wybaczą.W głowie mam już na to długą historie (czyt. na jeden odcinek) i nie mogę jej z fona napisać, bo się będę tylko niepotrzebnie wkurzać. Wcześniej też miałam teorię na to, jak German mógłby się o tym dowiedzieć, by koniec końców byli razem, ale biestety oni nie uwzględniają moich pomysłów. Od razu orzepraszam za literówki, bo lewnie się trochę wkradło. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Oni muszą do siebie wrócić, inaczej będzie Germangie:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Germangie to chyba najgorsza para w tym serialu. Tak, gorsza od Caxi i Fedesci, Federetty, Tomcesci. Czego oni nas uczą... ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Tak, zgadzam się najgorsza. Pablangie to jedna z moich ulubionych par! Kocham ich razem!

ocenił(a) serial na 10
majka5454

W sumie chyba lubię od nich bardziej Naxi, choć ostatnio mi przeszło i Marcescę, ale tamte pary nie są takie... Dziwne. Ohydne. Obrzydliwe itd, bo jak widzę te sceny Germangie to się dziwnie czują. Jak pisałam wyżej - Disney dziwnych rzeczy uczy dzieci. Załóżmy, że ja jestem już dorosła i Magda ma męża i dziecko, jest sławną piosenkarką, umiera, a jej mąż zabiera córkę gdzieś do Azji, Afryki, Ameryki, nie wiem, nie widzę jej przez dwanaście lat, potem wracają. Ja udaję jej guwernantkę, zakochuje się w swoim zięciu, jestem z nim (załóżmy, że będą razem), co się równa, że z nim sypiam. WTF? Takiego postępowania właśnie uczą dzieci. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ciekawe co na to Maria jeśli patrzy na nich gdzieś z góry:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

O. Gdzieś czytałam bloga o Angie, w którym Maria była na nią za to zła, a raczej jej się tak wydawało i potem... Nie pamiętam. XD
Albo czytałam bloga o Angie, w którym myślała, czy woli Pablo, czy Germana i były wspomnienia naszej kochanej Cararry i była z Pablo, całowała się w szpitalu z Germanem, Pablo myślał, że on chciał ją zgwałcić, a ona nie zaprzeczyła, później po powrocie ze szpitalu mieszkała u Pablo i nie chodziła do Studia, więc była tam sama i przyszedł jakiś hydraulik, by naprawić kran, czy coś takiego. I ona zemdlała, bo nie wiem, co jej wtedy było - chyba odwodnienie. Później przyszedł German z rybami, bo chciał się pogodzić z Pablo i razem weszli do mieszkania, a tam ten hydraulik pochyla się nad Angie, German bierze rybę i zaczyna go nawalać; tamten bierze drugą rybę i też go nawala; Pablo bierze chyba jakąś bułkę, nie pamiętam i też się dołącza do nawalanki. Później przychodzi policja wezwana przez sąsiadkę, a oni wszyscy idą do więzienia (oprócz Angie, którą zabiera karetka). To wszystko opowiada jej Violka siedząca u niej w szpitalu. Tyle przeczytałam, dalej już nie mogłam, ale to było chyba z 15 rozdziałów. Genialna dziewczyna. xDDD ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A, a tego dnia co poszła tak myśleć to zobaczyła swojego chłopaka (Pablo) całującego się z Jackie, wybiegła do jakiegoś parku, przyszedł tam German, pocałował ją i se (tak musi tu być, żeby historia lepiej brzmiała) poszedł, przychodzi Pablo, mówi, że to Jackie go pocałowała i całuje Angie. xDDD ~J