PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

3/10

ocenił(a) serial na 3

Oj słabo, słabo. Jak to w telenoweli- ciągle to samo, fabuła nudnawa, gra aktorska na poziomie ziemniaków. Piosenki może i mają jakiś tam przekaz ale tak przetworzone na komputerze, że śmiechu warte... Kiepsko.

ocenił(a) serial na 6
PanSmith

Wydaje mi się, że ten temat jest dobry aby się wypowiedzieć na temat tego serialu.

ocenił(a) serial na 6
Filmo_Widz112

Nie rozumiem całej tej nagonki, ten serial jest.da się ogladać, po długim tygodniu w weekend te 2 odcinki na dzień moga trochę rozluźnić :) Nie jest też powiedziane , że każda produkcja w TV musi być madra.

Koncepcja tutaj jest typowo telenowelowa, a że jak byłem mniejszy to ogladałem z mama sporo tego, to mam pewin dystans :)
Rozumiem też, że niektórym się niepodoba - w dzień powszedni, kiedy każdy ma coś do roboty, może on męczyć.

Przepraszam jeśli ktoś się zgubił w toku mojej wypowiedzi...podsumuję:
Jestem gdzieś pośrodku: nie jestem specjalnym fanem, ani też nie wyrzuciłbym telewizora przez okno. Po tygodniu w szkole...jak przełaczam po kanałach i trafię na "Blog na cztery łapy", "Powodzenia Charlie", "Mako Mermaids", czy "Violetty" to lubię się "odmóżdżyć", ale nie za bardzo :)

Jeszcze jedna rzecza która podoba mi się w tym serialu (proszę mnie tylko nie opluwać:) to dubbing - taki miszmasz starych dubbingowych wyjadaczy i nowych głosów :)

ocenił(a) serial na 3
Filmo_Widz112

Ja tam ogólnie nie lubię współczesnego Disneya-seriale bez przekazu/wałkujące stare pomysły.

PanSmith

Jejku, ten serial ma wiele przesłań, o których niejednokrotnie się tu rozpisywałem. :c

Sebek7771

No rozpisz się jeszcze raz, wiem że chcesz :D