Jezu, jak dawno mnie tu nie było. Ale nie o tym teraz mowa. Wiem, że był już taki taki temat ( Nie chcę mi się szukać). Wymyślamy tutaj fabułę na nowy sezon. Nowi bohaterzy, wątki. Zaczynamy od początku...
Tak <3
W 3 sezonie na nich liczę (wiem że nie ma na to zbytnio szans, ale co tam). Violka niech sobie będzie z Diego, a Marco też z kimś, kogoś się znajdzie dla niego.
Dokładnie, chyba tak naprawdę jedyni normalni w tym serialu (mimo że resztę bohaterów też lubię :D) ii ogółem pasują do siebie <3
Wraca Angie i wychodzi za Germana. Violę rzucają wszyscy chłopacy przez co ucieka z domu i ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Esmeralda wpada pod tira, prowadzonego przez Jade i Matiasa. Jade jest z Pablem, Mati z panią komisarz. Fedemiła...Naxi, ALE Camila znajduje sobie nowego, NORMALNEGO chłopaka (z braku laku - Luca), a Brodek wyjeżdża do Brazylii (okaże się, że był nielegalnym imigrantem) :D Leomas, Maresca, wraca Braco z Napo. Braco jest z Leną, Napo forever alone - albo z Jackie, Beto z tą babką, którą całował, Antonio z Angelicą, Lara z Diego. I rodzi się kuzynkosiostra Violki - Maria Castillo. Full psychoza XD