PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

30 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Ej czytałam na jakieś stronie,że w 30 odcinku violetta będzie chiala pójść na zaległa randkę z tomasem mimo ze spotyka sie z leonem uda jej się?

leonivillu

A ja wiem?Mnie obchodzi tylko wątek Angie

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

powie że jest z leonem żeby wkurzyć tomasa. Z leonem bd od 35, wtedy tomas baaaaaaaaaaj...

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ale najlepsze bd jak ona powie właśnie dzisiaj Tomasowi że spotyka się z Leonem to Pan kangurze kolana będzie wyglądał jak by miał się popłakać a Leon będzie się jeszcze cieszyć.... Ahhh głupia ciepła klucha-mina nie do zapomnienia... ;)
Leoś <3

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

No dzisaj odcinek the best ♥

Leonettaa

Wiecie, co. Tomasa miny są jednakowe w każdej sekundzie.
Wczoraj jak oglądałam Violettę z koleżanką, a ona oglądała to 1 raz, to myślała, że Tomas ma paraliż twarzy i przez to robi takie miny. :D

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Już się nie mogę doczekać do16.00. Jak Viola powie tomasowi,że jest z leonem. O,super. Wogóle to pablo espinosa kiepsko gra

leonivillu

Racja. Nie wiem jak dostał jedną z głównych ról, przecież te jego miny i wgl całokształt są masakryczne -,-"
Za to z jego debilnych min można sie pośmiać ^^

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

nie wiem, czy warto się tak jarać, bo vioeltta jeszcze przez kilka odcinków bd sobie zawracała dupe tomasem ;/ w dodatku dodajmy że powiedziała to tylko żeby wkurzyć drugiego nie dlatego że jest naprawde, wiec na miejscu Leona ja bym najpierw ją odciągnęła na stronę, i spytała jakim prawem. Ale leonowi to jak najbardziej pasowało, akurat za tym razem było mu na rękę, ale gorzej byłoby, gdyby zrobiła odwrotnie.