PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To samo pytanie: Jakie będą sceny romantyczne między Leonem i Violettą? A i tak do tego tematu czy idealny chłopak powiedziałby dziewczynie,że jest najgorszą osobą jaką zna tylko dlatego,że podejrzewa ją o kopie pomysłu

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

nie do ganek tylko do fanek

użytkownik usunięty
leonivillu

No właśnie. ;p

użytkownik usunięty
leonivillu

Co wy dziewczyny macie z tymi romantycznymi scenami? Nigdy tego nie zrozumiem... Ja się cieszę, że Tomas tak jej powiedział, bo przynajmniej może wtedy ona zrozumie, żeby z niego zrezygnować. Pewnie tak będzie, że w końcu i tak będzie znowu w nim zakochana, i to jest właśnie najgorsze.

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

Ktoś zakochany tylko w taki sposób potrafi odpowiedzieć! Uwierz mi na słowo.

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

León by tak jej nie powiedział.

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

Chyba nie potrafi? Mógł jej wyjaśnić,że mogła nie kopiować pomysłu i wtedy by się wszystko wyjaśniło

ocenił(a) serial na 6
Kingeels

tak ją zna, że nawet jej nie znając (kolejna paranoja, ale nvmd) twierdził że jest taka dobra i szczera, a potem, kiedy ona przybiega do niego uradowana że udało jej się załatwić rodzinie tomasa nieprzeprowadzanie się, on patrzy na nią i stwierdza że zrobiła to z wyrachowaniem ściągając pomysł. Tag.

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

Za nim pomyślał to powiedział, ale domyślcie się, że on to powiedział tylko dlatego, bo ona go zraniła. Najpierw mówi mu, że chce z nim być. Nazywając ich ZWIĄZKIEM, a potem jest z Leonem.

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

Jakby ją szczerze kochał nie raniłoby go, że jest szczęśliwa z innym, tak jak Leon nie wtrącał się w randkę.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Ktoś szczerze zakochany to by był niewyobrażalnie zrnaniony

ocenił(a) serial na 5
MagdaJulka

Tak szczerze to, gdybym ja byłą zakochana nie patrzyłabym z zachwytem na to, że mój ukochany jest szczęliwy z inną może troche by podbudowywało mnie to, że chcoiaż jest szczęśliwy i pewnie myślałąbym, że jest egoistą, bo on jest szczęśliwy, a ja zraniona jestem skazana sama na siebie. Ale tez bym się wkurzyła, gdybyśmy się "rozstali" z powody wyjazdu on byłby z inną i nagle załatwia prace dla mojego ojca na miejscu i moge zostać i ejszcze gorzej się męczyć patrząc jak jets z inną.

ocenił(a) serial na 2
Kingeels

Ona mu powiedziała, ze chce z nim być, na co zareagował, że nigdy nie byli parą i dobrze, i że ona musi o nim zapomnieć. A gdy ta stosuje się do jego słów, jest wielce zraniony, że Vilu nie przywdziała habitu.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Dokładnie! Tears, czytasz mi w myślach! :D

Tomas to pies ogrodnika XD Jak miał okazję, to nie ruszył, tylko zasłaniał się wyjazdem (niee, broń boże, won mi stąd, my nie jestesmy razem, ja wyjeżdżam, adieu) - a teraz jak Wiolcia jest w ramionach innego, to nagle szczeka, warczy i wyrywa się :D