Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 3

Się rozpada. Nawet jeszcze razem nie byli :( No me gusta!
Niestety, to było oczywiste, przecież Si es por amor musiało powstać.
No dziołszki (i chłopaki też :P) jak się odcinek podobał?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
KeThA

to było oczywiste w sumie jeszcze tylko 20 pare odcinków musi być kłotnia miedzy Femilą, żeby potem sie pogdzili i na koncu byli razem :D
Femila <3
a co do Marcesci, wciaz niecierpie tej dziewuchy! najbardzej rozwalila mnie scena z zajec u Gregoria, Marco wybiega za Fran i ją woa, a ta duga leci za nim i wola jego imie -.- xd
a poza tym to Cami i Brodwey znow razem?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Też mnie to rozwaliło :D Tę dziewuchę wywalić! Ale przynajmniej Marco nie jest ten zły... To tylko jego eks, która się przyczepiła. I bardzo dobrze, że mi go nie zepsuli <33 Bo bym musiała komuuuś wlaaać!

Za cholerę nie wiem. Wolałam Sebę :P Wgl. Broduey mnie wkurza, tylko mu wlać i niech spada. Może pojechać z Leonem do towarzystwa na Syberię. W sensie B. będzie towarzystwem dla L. bo L. musi wyjechać, bo mam go dość :) A jak pomyślę, że ma się skończyć Leonettą to mi niedobrze się robi!

Teraz Ludmi musi się zmienić i udowodnić to Fedusiowi <33 Mojeeeemu kochaneeemu. Ale to było oczywiste, że przez to się pokłócą. Ja mówiłam wam, mówiłam dzieci drogie! W ogóle, czy tylko ja zaczęłam się śmiać, jak pokazali Fede na dworze i ta muzyczka takaa... (Sarra: zaraz pokażą Ludmiłę) Nie wiem czemu, ale mnie to mega rozbawiło :D

KeThA

tak tez wiedzialam ze pokaza wtedy Ludmi xD ale to było nawet urocze oni wgl są uroczy :D
tak nie zdziwilabym sie jakby Ludmi sie w koncu przyznala do wszystkich postepow i zmienila i byla z Fede :p

tak Maro nie jest tez zły, ale dalej nie rozumiem czemu od razu jak zobaczyl tą Ane nie kopnął jej w dupe!

Cami mnie rozwala, tu ma erkusiste za chwila juz z Brodueyem sie tuli o.O ? wkurza mnie ten wątek o Leonie nie wspominając szpieg się znałazł swoją dziewczyną by sie zajął a nie tylko Viola i Viola -.-

karolina199

Bo ten idiota, który pisał scenariusz to idiota! xdd Ne zniszczyli Marco! *radocha*

KeThA

Jakiego Sebę? o.O

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Mówiłyśmy przecież, że w końcu dotarłeś do Cande :D Nowy facet Cami nazywa się Seba. O ile jeszcze można go nazwać jej...

KeThA

O, fajnie :D Pewnie mną się zainspirowali, bo ma miłość do Cami jest tak ogromna, że sięga do Argentyny :D
Ale skoro wyjeżdża, Caxi forever <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Co do Cami i Brodueya chyba w 59 już tak, bo Seba wyjeżdża. Szkoda, ja też wolałam sebe

wesolutkabardzo

Tez lubilam tego Sebe, a wgl fajnie dopiero wyjezdza Cami juz w objeciach Brodweuya, dlugo sie jak widac nie przejmowala wyjazdem Seby, a taka byla nim zauroczona...

ocenił(a) serial na 3
karolina199

JA BYŁAM NIM ZAUROCZONA <3 Super chłopak był ^^ Następny normalny. I jak w tej peruce grał... Cuudo!
Ale nie... On mmusi wyjechać B. zostaje... No me gusta

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja nie chcę Cami z Brodweyem!!!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

W sumie niech sobie będą razem, przynajmniej mi się nie dowali do Naxi Camila :D Ale w sumie zaczęłąm ją nawet lubić i wolałabym kogoś dla niej... fajnego? A Broduey na pewno taki nie jest...
JAK ON MNIE WKURZA!!!
A Seeeba był taaaki urooczy <333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też lubię Cami i dlatego nie chcę ich razem!!!! Myślałam, że tylko ja jaram się Sebą;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Poryło? On jest zaczepisty :D

KeThA

Też się jaram Sebą XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

On w ogóle jest z tego Rock Bones, nie? Chyba mam nowy zespół do słuchania :P

KeThA

Tak :D Już przesłuchałam na yt troszkę ich piosenek i muszę przyznać że całkiem niezły jest ten zespół XD Aczkolwiek będę musiała się przyzwyczaić, bo nie jestem zbytnio przyzwyczajona do słuchania rocka po hiszpańsku XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ja uwielbiam rocka w każdej postaci :D też słuchałam kilku ich piosenek, ale dosłownie kilku, bo jakoś nie miałam czasu, albo zapominałam o tym :D

KeThA

Też uwielbiam, ale nie jestem przyzwyczajona akurat do hiszpańskiej wersji XD Jak dotąd znam jedną metalową piosenkę po hiszpańsku XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

posłuchaj rosyjskiego rapu, albo niemieckiego metalu/ew. rocka :D To dopiero jazda bez trzymanki :P

KeThA

A to to znam, zresztą parę piosenek powiedzmy, Rammstein, np. "Du Hast", chyba każdy zna XD Aczkolwiek słucham też rosyjskiego metalu, polskiego i skandynawskiego :D

KeThA

Tez go lubilam :D dlatego nie rozumiem Cami znaczy no skoro wyjezdza to zrozumiale ze wola sie rozstac ale zeby od razu leciec do Brodweya -.-

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Żeby to był jeszcze jakiś przystojniak, czy fajny kolo,a le błagam - to jest BRODUEY! W nim nie ma NIC fajnego xD
Szkoda, że Seba wyjeeeżdża, będę płakać ;(

KeThA

no szkoda i taki calkiem fajny z wygladu i calkiem uroczy :D
a Brodwuey? jak o nim myśle to mi sie przypomina scena jak grzebie w lodówce Violetty a German przychodzi i wtf? xD i tyle dobrego o nim, że wtedy mnie rozbawił ;pp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I tak się dziwiłam, że jak przyszedł do studia to wszystkie się w nim bujały. Nie podoba mi się;)

majka5454

no mi tez ;p
w sumie nie mam nic do Bromi ale wolałam Sebe niz B. ;p
i to dziwne ze Cami tak szybko zmienia chłopaków!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bo ona pewnie ciągle kochała Broudweya, a z Sebą była tylko od tak, sobie xd

majka5454

no wlasnie na to by wychodzilo, czyli kolejna glupia jak Viola i Leon -.-

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Niech sobie będzie z Broudweyem jak się kochają. Ciekawe co Broudwey by zrobił na pocałunek Cami i Maxiego xd

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Ja też zaczęłam lubi Cami, a Brodueya nie lubię od samego początku jak tylko przybył, kiedyś byli mi obojętni ale teraz nie zniosę ich razem.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

jeszcze nic nie wiadomo, wiesz jak jest w zapowiedziach. A wgl Seba i Cami byli razem?

KeThA

Ja mam nadzieje, że to przytulanie się Marco i tej dziewczyny w zapowiedziach znaczyło, że on wreszcie sobie wszystko wyjaśnili, a ona da mu spokój i przytulali się na zgodę. I ktoś mi wyjaśni o czym oni (Marco i Fran) mówili przed pojawieniem się w studio Any i potem jak spotkali się na tej ławce?

_Ariana

Tak pewnie gadali cos i na zgode sie przytulili i oczywiscie wtedy widzi to Fran (typowy zabieg serialowy) i ona juz to po swojemu ziibterpretuje. Boje sie ze oni ze soba zerwa ;<

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ona pytała o czym rozmawiała Marcesca :P
Ana do Marco mówiła, że nie chciała mu zniszczyć jego związku, że nie wiedziała. I wtedy tak go za rączkę łapie, a Fran do klasy sruuu

ocenił(a) serial na 2
KeThA

JEST ! Same dobre wiadomości ostatnio, niech Diegoletta się rozpadnie to będę bardzo szczęśliwa.
Chociaż skoro się pokłócili to wiadomo jak to Disney, nie długo mega laf itd ;c
A szkoda.