PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6696
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

A i jeszcze to...:D

ocenił(a) serial na 10

Ile macie lat?

jessi140

13 :D

ocenił(a) serial na 6
jessi140

17, ale pytanie jest wybitnie bezsensowne bo 90% prawdy tu nie powie, żeby nie być dyskryminowanym pod kątem wieku. Jeżeli chodzi ci jedna o średnią wieku, z wiadomości prywatnych wiem że serial skupia głównie- co zadziwiające- licealną grupę wiekową.

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Dla mnie też to dziwne, nie oszukujmy się Disney Channel oglądają dzieci do 14 - 15, a ja nie mieszczę się w tych kryteriach, ale serial jest zajebisty, tylko dla niego przełączam kanał na DC.

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

mam to samo ;P

ocenił(a) serial na 10
jessi140

PIĘTNAŚCIE. :*

Leonetta4ever

Ja 16 i jakoś się tego nie wstydze że oglądam. Większość moich znajomych mówią że Disney Channel to dla dzieci, a większość z nich ogląda xd

ocenił(a) serial na 10
sylwia1500

No własnie dlatego pytanie bo wszyscy się dziwią czemu ja oglądam disney chanel a mi sie podoba ten serial i wszyscy mówia ze jestem za ,,duża" ja mam 14 :)

ocenił(a) serial na 10
jessi140

Olac tych wszystkich, ja mam 16 lat i tez ogladam DCH i znajomi tez do mnie mają wąty bo oglądam jak to oni określają "to gówno" ale mi sie to podoba i nie przejmuje sie ich zdaniem. Wazne aby być sobą i nie udawać kogoś kim się nie jest, ja to robie i robiłam od zawsze i kumple w końcu zaakceptowali to ze oglądam Violette :D

PaniUckermann

Sądze, że ci co mówią że to gówno, sami czasami tam zerkną:) przecież tam nie bajek, kreskówek, tylko seriale, z których można się pośmiać :D

ocenił(a) serial na 10
sylwia1500

No dokładnie :D ja np. znam wiele osób, które są w moim wieku i ogladają ten kanał tylko sie do tego nie przyznają.

ocenił(a) serial na 6
PaniUckermann

Ja mam 17, i co z tego? jaram się każdym filmem, serialem, w którym mówią po hiszpańsku i śpiewają w tym języku, ponieważ go ubóstwiam.

ocenił(a) serial na 3
daisy95

Mam tak samo, a Rebelde czy Rebelde Way oglądałaś?

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Ja oglądałam to i to nawet film o tym zespole Erreway widziałam
A teraz oglądam Rebelde Brasil :)

ocenił(a) serial na 3
PaniUckermann

Ja też oglądam Rebelde Brasil, ale dobra to chyba nie ten wątek :p

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

Ja to oglądałam i tak samo bardzo lubiłam. Szkoda że już nie lecą nowe odcinki, ale zawsze można oglądać powtórki.

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Nie , nie oglądałam, czy to nie coś w stylu Zbuntowanych? raczej nie ciepię takich telenowel :p wolę coś w stylu Águila roja, dlatego zdziwiłam się, że Violetta mi się spodobał, myślę, że to na pewno przez muzykę xD

ocenił(a) serial na 10
daisy95

Rebelde to zbuntowani :D Ogółnie Rebelde (zbuntowani) to właśnie remake Rebelde way (serial wyprodukowany w Argentynie) :)

ocenił(a) serial na 6
sylwia1500

no właśnie jak czasem mówię np do kogoś że violetta ma najlepszą oglądalność, to mówią że to fajnie że spodobała się DISNEYAKOM z taką pewną uszczypliwością ale ja mam to w dupie i jeszcze na złość zaczynam się wydzierać i śpiewać xdd to mi grożą że jak dalej bd robić wstyd to mnie zakneblują, to oczywista reakcja w moim przypadku zaczynam się wydzierać jeszcze głośniej i z reguły kończy się na tym że mnie wynoszą do najbliższej łazienki i zamykają w kabinie dopóki mi nie przejdzie napad violetty. Moje robaczki XDD inna rzecz mało znam normalnych osób. Ale wracając do tematu, powiem że nie do końca mam za złe ludziom że śmieją trochę, bo prawde powiedziawszy disney nie ma dobrych seriali wszystkie włączyłabym max dwunastolatce, a ja mam siedemnaście jest spora odskocznia między podstawówką a szkołą średnią. Skąd mają wiedzieć, że pojawił się tam serial dla młodzieży? To się fachowo nazywa zasobowo-informacyjna bariera procesu decyzyjnego XD jeżeli przy podejmowaniu decyzji występuje jakaś bariera, decyzja jest niekompetentna nie należy jej brać pod uwagę.
Koniec pieśni ;d muszę nauczyć się pisać zwięźle :o

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

Bo to są stereotypy, jak już jest kanał z ''bajkami'' dla dzieci to już tam nie mogą przecież puścić dla młodzieży nic - zdaniem wile osób.

ocenił(a) serial na 6
daisy95

to nie jest stereotyp. TO JE PRAWDA. Nie puszczają tam kreskówek tylko seriale, ale co z tego jak tam naprawdę takie pierdoły są że głowa mała, jakieś 14latki, czarownice i mnóstwo piosenkareczek. Ogólnie tego kanału nie traktuję :> jedyne co mi się spodobało to moja niania jest wampirem ale też tak szału nie robi. Violetta mnie rzuciła na kolana, ale w końcu jedna jaskółka wiosny nie czyni ;3

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Mnie też :p

użytkownik usunięty
jessi140

12:D

ocenił(a) serial na 10

No tylko tak poprostu się źle czułam bo mówie w końcu to ile wy macie lat i myślałam że moze jakiej 9 latki i dlatego się spytałam :D

użytkownik usunięty
jessi140

14. ;)

jessi140

17 niecałe :P

jessi140

Też mam 12 :) Szczerze mówiąc to moja siostra ma 17 i też ze mną ogląda Violette , ale chyba tylko dlatego żeby popatrzeć na Jorge i Pabla .Lol...

ocenił(a) serial na 10
jessi140

No właśnie --> " :D " .Nie rozumiem jej .

sweetcandylove

za parę lat zrozumiesz.

ocenił(a) serial na 10
jessi140

13 :)

ocenił(a) serial na 9
jessi140

Ja mam 15 lat, ale Violette bardzo lubię oglądać, czasem oglądam też inne seriale z DC :P

użytkownik usunięty
jessi140

Od dzisiaj 14. :)

ocenił(a) serial na 4
jessi140

O kurcze... Chyba jestem najstarsza w tym towarzystwie;-) 21 lat :-P I absolutnie nie wstydzę się do tego przyznać bo w końcu każdy ogląda to na co ma ochotę :-)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

A co to niby za wstyd :D Ten serial jest boski no i nie jesteś najstarsza bo mam ciocie która ba 32 lata i zawsze ze mną ogląda i ze swoim synem ten s erial i się jej bardzo podoba :p :D

ocenił(a) serial na 4
jessi140

Nie wstydzę się, napisałam to wcześniej. Po prostu zdarzyło mi się, że ktoś krytykował mnie za to co oglądam... Że mam dziecinne zainteresowania. Jeśli chodzi o mnie to uważam że to głupie i tyle... Mnie ten serial od razu przypadł do gustu. I nie obchodzi mnie zdanie innych... :)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Hej dziewczyny ciesze się, że jednak nie jestem jedyna, która w tym wieku ogląda takie seriale. Pozdrawiam was:)

Lola140392

Witaj w klubie.Ja za 2 miechy koncze 21:)

Princeska92

to jesteś ode mnie trochę starsza ;)

malaikat

To kiedy konczysz 21? Heh zebym to wygladala na te 21 juz prawie...a tu mi daja 16,17...a juz nawet taki jeden myslal ze jestem gimnazjalistka.Mialam taka sytuacje na weselu ze do mnie z sapami ze pije wino a gdzie rodzice ze mi pozwalaja:)

Princeska92

w połowie listopada (jestem 13 miesięcy młodsza od Jorge). Nie martw się od 5 lat wszyscy myślą że nie skończyłam 15 lat, a teraz po spędzeniu 2 tygodni z 5,5 - 9 latkami moje słownictwo wymarło ;)

ocenił(a) serial na 4
Princeska92

Nie martw się... Mnie też dają najwyżej 17. A ostatnio dobiła mnie sytuacja gdy 16-letnia koleżanka mojej kuzynki kupowała w sklepie alkohol na naszą imprezę. Jej sprzedali bez problemu a mnie w tym samym sklepie zawsze proszą o okazanie dowodu ;-)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Hahaha xd Ciesz się, że wyglądasz młodo;)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Haha ludzie często mi to mówią :-)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Lepiej młodziej niż starzej xd

ocenił(a) serial na 4
majka5454

A to też prawda :-D

ocenił(a) serial na 10
hxns_KorCa

no i dobrze.. to jak ja jestem w 6 klasie i oglądam z 2 koleżankami Violette i nie tylko to sie z nas śmieją wiec wiecie...

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Ze mnie też się śmieją to że jakieś gówna oglądam albo że już nie powiem co :D

ocenił(a) serial na 6
jessi140

Ale przecież ten serial nie bede ogladać 10 latki ze względu na to ze to raczej serial dla nastolatków większość dzieci nie zrozumie tego serialu dlatego uważam ze nie zależnie ile masz lat masz prawo oglądać violette ;) A gdyby viola nie leciała na DCH to miała by jeszcze więcej fanów

ocenił(a) serial na 10
jessi140

17 ;p