Jak tu "dołączyłam" było chyba z 7,5 czy 7,4. Później tak się trzymało, a ostatnio idzie w dół... Kilka dni temu było 7,1, a teraz już 6,9. Mnie tam pasuje, haha :D
Takie życie. W sumie to rozumiem ten spadek oceny. Osobiście oglądam wyłącznie dla Naxi i kilku postaci.
Leci w dół, bo wszędzie ją wpychają i ludzie mają dość, podobnie było ze 'Zmerzchem' - najpierw ogromna fascynacja, później przesyt. Ja tam lubię 'Violkę', głupawe bo głupawe ale odstresowuje :P
Ja tam dalej Lubie oglądać Violke. Może nie zasługuje na 10, ale tak ocenilam. Co mi tam.
Dokładnie, a w końcu telenowela jak telenowela, nie ma co wymagać zbyt wiele ;D
To najlepszy serial Disney Channel, powinien mieć o wiele wyższą średnią, chociażby za ratowanie tego kanału ;>
Kiedyś te seriale się jeszcze dało oglądać, nawet ci 'Czarodzieje' którzy byli chyba wprawdzie najsłabsi ale jakoś przeszli, a teraz? Tą 'Jessie' to przeszli samych siebie, po 'Nadzdolnych' myślałam że gorzej być nie może xd
Ja lubiłam Nie ma to jak hotel i Hanke Montanke, o i Słoneczną Sonny. Czarodzieje też przeszli.
I H2o też było fajne :)
Tak, 'Słoneczną Sonny' też lubiłam ale najbardziej 'Hannah Montane' i 'NMTJH' :D O H2O już nie wspomnę <3 xD
Nie dostarcza może przesłań i morałów itp., ale mi to nie przeszkadza, bo ja się odprężam po szkole oglądając ''Violettę''. ;)