PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Obejrzałam jeden odcinek..... Ide sie powiesić......

amanda111

Jeżeli rzeczywiście chcesz zrozumieć na czym polega fenomen serialu, to polecam ci obejrzeć chociaż 10 odcinków, może nawet z przewijaniem. Te pierwsze to był dopiero początek, musieli jakoś rozpocząć historię, wyjaśnić to co się działo przed akcją serialu, przedstawić postacie najdokładniej jak mogą. Owszem, są dość słabe, ale dopiero potem akcja się rozkręca, pojawiają się wątki typu brak akceptacji, rozterki miłosne ( dla niektórych dość irytujące ;pp), pierwsze przyjaźnie, pierwsze mniej sympatyczne osoby, pasja, która była ukrywana przed bohaterką ukrywana przez wiele lat, rodzina porozrzucana po świecie, pierwsze miłości i tak dalej. Pierwszy sezon jest naprawdę fajny, ale jeżeli będziesz się zniechęcać po pierwszym odcinku i twierdzić, że to gunwo nad gunwami- raczej wiadomo co z tego wyjdzie. ;) Według mnie i znacznej ilości osób serial rozkręca się dopiero z czasem, więc ci go polecam, ale rób jak uważasz. ;)

Sebek7771

Zrobię jak mówisz, ale i tak nie lubię serialów tego typu, przeraża mnie w tym jej ubiór, różowy różowy i tylko różowy XDD

amanda111

W tym satynowe bluzki i firankowe spódniczki, jak u lalek barbie. :")