Właśnie weszłam na forum i jestem zdziwiona brakiem tego tematu.
Mianowicie, dzisiaj urodziny ma nie kto inny, tylko nasza Zuzia, czyli tears_in_heaven!
Nie jestem dobra w składaniu życzeń, ale życzę Ci, Zuziu, wszystkiego najlepsiejszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, szczęścia, radości, pociechy z rodzinki (przede wszystkim byś z nią wytrzymywała XD ), spełnienia wszystkich marzeń i czego tam jeszcze sobie zapragniesz. :D
Kochamy Cię :3
I znowu jestem zaskoczony. Ale jestem przygotowany!
Życzę Ci Zuziu dużo zdrowia szczęścia pomyślności i żeby układało Ci się jak najlepiej. Oraz masyyyyyy przezentów!
Sto laat, Zuziu. Wszystkiego naj naj najlepszego. :D Wielkiego tortu o smaku (tu wstawić ulubiony smak XD). No właśnie. No i wszystkiego, czego sobie życzysz. :D
Ojej, jak mnie dawno na fw nie było. Kochana Zuziu, nawet nie wiesz jak cię kocham siostrzyczko <3. Uprzedzam, jestem kiepska w składaniu życzeń.
Życzę Ci szczęścia, zdrowia, wielu przyjaciół, wielu radosnych lat z nami na fw, miłości :* Bym zapomniał o szczęściu w małżeństwie z Alexem <3 Żeby zawsze na twojej twarzy gościł uśmiech, życzy twoja kochana siostra Lulu.
A u ode mnie prezent... wirtualna torebka! <33333
Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, weny, spełnienia marzeń, no i jeszcze wszystkiego co sobie zapragniesz! :)
Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, zdrowia, radości, weny i spełnienia marzeń.
Zuzia!!! Sto lat, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pieniędzy, spełnienia wszystkich marzeń, weny i wszystkiego naj, naj... ;)
Siedemnaście lat to bardzo fajny okres w życiu, więc ciesz się tym, bo potem to wiesz dorosłość i te sprawy. Nie, dobra gadam od rzeczy, nie sluchaj mnie xd
Kochamy cię wszyscy ;)
Zuzieńko, życzę Ci duuużo szczęścia, zdrowia, weny i wszystkiego co sobie wymarzysz ;-)
Sto lat!!! Aha... Zapomniałabym i góry prezentów...
ZUZANNO! Ja jak zawsze spóźniona, wybacz... Nawet Ci prawie złożyłam życzenia na fb - już były napisane, a tam SUPRAAJS, nie zapisały się, jestem żałosna xD
Więc życzę Ci, kochanie moje, wszystkiego najlepszego. Mnóstwo weny na pisanie i jeszcze więcej czasu, cobyś miała ją jak wykorzystać. Życzę Ci jak najwięcej Violetty w Violetcie (żartuję, of kors) xD Również pragnę Ci życzyć udanego małżeństwa z Alexem (pobłogosławione przeze mnie toteż musi takie być), który powróci do nas na wakacje :) I wgl. życzę Ci dużo miłości <3
Kocham CIę abrdzo :*
Dziękuję, siostro! Wiedz, że życzenia od ciebie są więcej warte niż jakiekolwiek inne. :D
Ojej, przepraszam !
Nawet wczoraj nie wchodziłam na forum, żałuje, bo teraz wyszłam na gapę. No trudno..
Wszystkiego Najlepszego Zuziu :) Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia i pomyślności!
Pozdrawiam serdecznie!