PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Właśnie weszłam na forum i jestem zdziwiona brakiem tego tematu.

Mianowicie, dzisiaj urodziny ma nie kto inny, tylko nasza Zuzia, czyli tears_in_heaven!

Nie jestem dobra w składaniu życzeń, ale życzę Ci, Zuziu, wszystkiego najlepsiejszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, szczęścia, radości, pociechy z rodzinki (przede wszystkim byś z nią wytrzymywała XD ), spełnienia wszystkich marzeń i czego tam jeszcze sobie zapragniesz. :D

Kochamy Cię :3

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

I znowu jestem zaskoczony. Ale jestem przygotowany!
Życzę Ci Zuziu dużo zdrowia szczęścia pomyślności i żeby układało Ci się jak najlepiej. Oraz masyyyyyy przezentów!

A już myślałam, że vampa nic nie zaskakuje. XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Nic oprócz nagłych urodzin.

Nie no, rozumiem, rozumiem :D

ocenił(a) serial na 2

Dziękuję, Jakubie! Jestem wzruszona. <ociera łezkę>

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Sto laat, Zuziu. Wszystkiego naj naj najlepszego. :D Wielkiego tortu o smaku (tu wstawić ulubiony smak XD). No właśnie. No i wszystkiego, czego sobie życzysz. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Gracias, truskaweczko. :D

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Ojej, jak mnie dawno na fw nie było. Kochana Zuziu, nawet nie wiesz jak cię kocham siostrzyczko <3. Uprzedzam, jestem kiepska w składaniu życzeń.

Życzę Ci szczęścia, zdrowia, wielu przyjaciół, wielu radosnych lat z nami na fw, miłości :* Bym zapomniał o szczęściu w małżeństwie z Alexem <3 Żeby zawsze na twojej twarzy gościł uśmiech, życzy twoja kochana siostra Lulu.

A u ode mnie prezent... wirtualna torebka! <33333

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Dziękuję, siostrzyczko kochana! <łapie Lilkę w ramiona i całuje w policzek>

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Dziękuję! Ja też was kocham. ;**

esteckiewicz1

Hepi berzdej 8)

ocenił(a) serial na 2
KUNOvonLICHTENSTEIN

Wielkie dzięki :)

esteckiewicz1

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, weny, spełnienia marzeń, no i jeszcze wszystkiego co sobie zapragniesz! :)

ocenił(a) serial na 2
kislowa

Dziękuję. ;D

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, zdrowia, radości, weny i spełnienia marzeń.

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Dziękuję. ;)

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Zuzia!!! Sto lat, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pieniędzy, spełnienia wszystkich marzeń, weny i wszystkiego naj, naj... ;)
Siedemnaście lat to bardzo fajny okres w życiu, więc ciesz się tym, bo potem to wiesz dorosłość i te sprawy. Nie, dobra gadam od rzeczy, nie sluchaj mnie xd

Kochamy cię wszyscy ;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Dziękuję. :D

ocenił(a) serial na 4
esteckiewicz1

Zuzieńko, życzę Ci duuużo szczęścia, zdrowia, weny i wszystkiego co sobie wymarzysz ;-)
Sto lat!!! Aha... Zapomniałabym i góry prezentów...

ocenił(a) serial na 2
Black_Hunter

Góry prezentów to przede wszystkim. xD Dzięki!

esteckiewicz1

Ajj... spóźnione życzenia: Najlepszego! :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Lepiej późno niż wcale, Sebastianie. :D Dziękuję!

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

ZUZANNO! Ja jak zawsze spóźniona, wybacz... Nawet Ci prawie złożyłam życzenia na fb - już były napisane, a tam SUPRAAJS, nie zapisały się, jestem żałosna xD
Więc życzę Ci, kochanie moje, wszystkiego najlepszego. Mnóstwo weny na pisanie i jeszcze więcej czasu, cobyś miała ją jak wykorzystać. Życzę Ci jak najwięcej Violetty w Violetcie (żartuję, of kors) xD Również pragnę Ci życzyć udanego małżeństwa z Alexem (pobłogosławione przeze mnie toteż musi takie być), który powróci do nas na wakacje :) I wgl. życzę Ci dużo miłości <3
Kocham CIę abrdzo :*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dziękuję, siostro! Wiedz, że życzenia od ciebie są więcej warte niż jakiekolwiek inne. :D

esteckiewicz1

Ojej, przepraszam !
Nawet wczoraj nie wchodziłam na forum, żałuje, bo teraz wyszłam na gapę. No trudno..
Wszystkiego Najlepszego Zuziu :) Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia i pomyślności!
Pozdrawiam serdecznie!

ocenił(a) serial na 2
Penny_15

Dziękuję! ;)