PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jakis czas temu przeczytalam gdzies o postaciach ktore w 2 sezonie sie nie pojawia.Pamietam tylko Napo.Ilu bohaterow nie bedzie w 2 sezonie?A czy bedzie Brako?Jesli nie to moze ktos gdzies wyczytal dlaczego nie,albo czy w serialu jest jakos wytlumaczona jego nieobecnosc?

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

filmweb.pl/ serial/Violetta-2012-668104/discussion/DRUGI+SEZON+I+NAST%C4%98PNE+ODCINKI,21738 84
filmweb.pl/ serial/Violetta-2012-668104/discussion/2+sezon+Violetty+....+Niestety+Tomasa+nie +b%C4%99dzie,2172186

Zaradność nie boli.

Wiolczurr

Nie ma Braco i Napo też nie ma w 2 sezonie.

Wiolczurr

Ale masz problem.Myslisz ze mi sie chcialo szukac wsrod wszystkicj postow-jakby bylo ich kilka tego ktory mnie interesuje..prosta odpowiedz tez nie boli

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

w 2 sezonie ni bedzie: Lucki, Napo, Braco i Tomasa..
bedzie za to Paris, Lara, Diego, Marco, Fredrico, Esmeralda, i nowa nauczycielka tańca...
;)

ocenił(a) serial na 2
Leonettaa

A Paris to...? Szkoda mi, że nie będzie Braco, którego uwielbiam, i Napo. Luca, szczerze mówiąc, jest mi całkowicie obojętny, Tomas zostanie zastąpiony Diego, więc nie ma problemu.

Leonettaa

Nauczycielka tańca to Jacke, nie słyszałam nic o Paris ale wiem że już pojawiła się Emma i szałeje za Andresem. Chyba się pomyliłaś z tą Paris.

ocenił(a) serial na 6
mundovioletty

Paris to ta AKTORKA z Powodzenia Charlie.

użytkownik usunięty
Kingeels

A, Bridgit Mendler? Paris, ale jej imię wymyślili, ja nie mogę, to już Ludmila lepsza ;)

Dokładnie. ;D Nie przepadam za nia, a nawet można powiedzieć, że jej nie lubię, ale no cóż. :) Ogólnie to wolę postacie z pierwszego sezonu. Nawet mi będzie brakowało Tomasa. Dużo bardziej wolę jego niż Diego. Może tu chodzi o to, że o Diego to wiem tyle co z waszych wypowiedzi na forum i paru filmików po hiszpańsku na yt. ;P a Tomasa to już po tych 40 odcinkach poznałam i trochę oceniłam.

ocenił(a) serial na 6

Tak to o nią chodzi ;p

ocenił(a) serial na 7

A Bridgit to nie miała być uczennica z wymiany. Przynajmniej tak słyszałam na początku no bo nauczycielką to ona chyba nie będzie jak zagra tylko w kilku odcinkach

Claudia_filmweb

Nie no nauczycielka bedzie Jackie jak juz ktos napisal a Bridgit to bedzie ta uczennica z wymiany.

ocenił(a) serial na 7
Kingeels

Bridgit Medler zagra sama siebie

ocenił(a) serial na 6
mundovioletty1

Skoro tak to już nie wiem.. ale z tego co pamiętam to wyszła plotka, że Bridgit ma grać dziewczynę z wymiany o imieniu Paris

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

Leonettaa:
Because zagra dziewczynę z wymiany o imieniu Paris.. Logika..
;D

ocenił(a) serial na 6
leonettaeverforever

Ale ktoś wyżej napisał, że ona ma grać samą siebie dlatego napisałam to co wiem na ten temat :)

Kingeels

Bo tak było zagrała sama siebie tylko w 11 odcinku.