Jakis czas temu przeczytalam gdzies o postaciach ktore w 2 sezonie sie nie pojawia.Pamietam tylko Napo.Ilu bohaterow nie bedzie w 2 sezonie?A czy bedzie Brako?Jesli nie to moze ktos gdzies wyczytal dlaczego nie,albo czy w serialu jest jakos wytlumaczona jego nieobecnosc?
filmweb.pl/ serial/Violetta-2012-668104/discussion/DRUGI+SEZON+I+NAST%C4%98PNE+ODCINKI,21738 84
filmweb.pl/ serial/Violetta-2012-668104/discussion/2+sezon+Violetty+....+Niestety+Tomasa+nie +b%C4%99dzie,2172186
Zaradność nie boli.
Ale masz problem.Myslisz ze mi sie chcialo szukac wsrod wszystkicj postow-jakby bylo ich kilka tego ktory mnie interesuje..prosta odpowiedz tez nie boli
w 2 sezonie ni bedzie: Lucki, Napo, Braco i Tomasa..
bedzie za to Paris, Lara, Diego, Marco, Fredrico, Esmeralda, i nowa nauczycielka tańca...
;)
A Paris to...? Szkoda mi, że nie będzie Braco, którego uwielbiam, i Napo. Luca, szczerze mówiąc, jest mi całkowicie obojętny, Tomas zostanie zastąpiony Diego, więc nie ma problemu.
Nauczycielka tańca to Jacke, nie słyszałam nic o Paris ale wiem że już pojawiła się Emma i szałeje za Andresem. Chyba się pomyliłaś z tą Paris.
A, Bridgit Mendler? Paris, ale jej imię wymyślili, ja nie mogę, to już Ludmila lepsza ;)
Dokładnie. ;D Nie przepadam za nia, a nawet można powiedzieć, że jej nie lubię, ale no cóż. :) Ogólnie to wolę postacie z pierwszego sezonu. Nawet mi będzie brakowało Tomasa. Dużo bardziej wolę jego niż Diego. Może tu chodzi o to, że o Diego to wiem tyle co z waszych wypowiedzi na forum i paru filmików po hiszpańsku na yt. ;P a Tomasa to już po tych 40 odcinkach poznałam i trochę oceniłam.
A Bridgit to nie miała być uczennica z wymiany. Przynajmniej tak słyszałam na początku no bo nauczycielką to ona chyba nie będzie jak zagra tylko w kilku odcinkach
Skoro tak to już nie wiem.. ale z tego co pamiętam to wyszła plotka, że Bridgit ma grać dziewczynę z wymiany o imieniu Paris
Ale ktoś wyżej napisał, że ona ma grać samą siebie dlatego napisałam to co wiem na ten temat :)