PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jaki LEON będzie śliczny w 2 sezonie po prostu cudo .!! zacznie sie inaczej ubierać nie sama kratka do tego jego wlsy
mmm .. chce go *.*

ocenił(a) serial na 10
justynad123

ahahahah ja o nim śnie co noc
a tak serio, to osobiscie chciałabym chociaż w Polsce zobaczyć takiego chłopaka jak Jorge (Leon), to by było już coś xd później zaczęło by się prześladowanie dzień i noc, reszte sobie sama ułóż. :D
BTW. - Leon, i tylko Leon, jeszcze Maxi jest dobry. :3 A tak to chyba tylko oni good :3

Leonetta4ever

Leon i Maxi spoko, ale mi się najbardziej z wyglądu Braco podoba ;D nie wiem czemu ale coś w nim jest fajnego xd jedyny blondyn na świecie który mi się podoba ;D

ocenił(a) serial na 4
paulina25174

Jak bym miała robić listę to bym dała tak:
1. Leon :*
2. Maxi
3. Braco
4. Tomas
5. Napo (ma ładną buźkę;-))
6. Luca
7. Andres

Oczywiście pominęłam chłopaków którzy pojawią się potem, jak na razie to są ci którzy pojawili się dotychczas :)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Marco jest boski, mam go u siebie zaraz po Leonie

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Racja Marco też jest niezły ^^,

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

hahaha :D Meksykanini mają to coś fajnego :D
A teraz dopiero zauważyłam, że pomijasz osoby, które pojawią się potem, no ale cóż... musiałam wspomnieć o Marco xd

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Leon i Marco z meksyku, musi być tam tego towaru więcej xd
czas jechać. :3

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

no niestety, mi brakuje jeszcze rok i będę mogła sama latać, no ale aż będę pełnoletnia to się nie odważe polecieć

justynad123

Tez widzialam fotki z 2 sezonu.Leonek wymiata-ciacho jakich malo:D.A Braco tez sliczny-najlepszy z chlopakow zaraz po Leonie.Tylko go chyba w 2 sezonie nie bedzie...o ile sie nie myle.

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Tak, Leon tak się zmieni, że normalnie♥♥ te jego włosy cudoooo! Jak ja bym chciała mieć takiego chłopaka i jeszcze z takim charakterem, ale nigdy takiego nie spotkam. HaHaHa....dzisiaj mi się śniło, że byłam w Studio21 i Leon grał, a ja spiewałam Voy por ti♥ I jakby tam byłam zamiast violi bo jej nie było:D, ale normalnie obudziłam się i byłam normanie Happy!

jessi140

Fajne masz sny:) Zazdroszcze xd

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Taak czułam się jak w niebie :D